Pride Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) NA warsztat doszedł nowy mysior 8cm, big frog 12cm, frog 5cm i baryłka kleniowa 3cm/8g Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jako, ze większość przynęt się teraz suszy zacząłem robić porządek w wędkarskiej szafie i gdzieś w czeluściach znalazłem takie oto cudo Przynętę wykonałem ze 3 lata temu, później gdzieś mi się zapodziała. Świetnie kusiła pstrągi, muszę sobie zrobić kilka.Pracuje zasuwając raz na prawo, raz na lewo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Okoniowe sliderki 4,5cm & big bug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Kilka wobasów prawie gotowych Szczupakowe jedenastki: Szupakowe okonie: Żuk 5cm na grube klenie: Szczupakowa żaba 12cm: Pstrągowy żabolec 6cm: Jerkbait'owy- konkursowy: Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Pride 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jerkbaitowa rybka rozbrajająca Żuk prawie szczupakowy Jak pracuja ta żaba? Nie miałem nigdy na wędce takiej konstrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dzięki za dobre słowo żuk jest na grubaśne klenie co stoją daleko od brzegu i czekają na większy kąsek Żabolec idzie po powierzchni, prowadzi się go podszarpując, nogi się składają i rozkładają, tak jak u prawdziwej żaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Właśnie o te nóżki mi chodziło. Czyli powinien bardzo fajnie kusić. Ciekawa przynęta. Znalazłem niedawno u siebie w pudełku takie zielone żabki gumowe, nie wiem nawet czyjej produkcji. Ostatnio wypróbowałem je w praktyce, ale nie podobała mi się ich praca. Brakowało właśnie tych ruchów nóżek. Czyli Twoje na pewno lepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Jerkbait'owy- konkursowy:2188554_20150406_130248.jpg 2188604_20150406_130308.jpgJak ty to wyciąłeś ?? Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jak ty to wyciąłeś ??Wyciąłem? to byłoby za proste. Omachałem się pilnikami jak głupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Nowy kolorek na bezsterowce okoniowe 4cm po lakierowaniu będzie kozak, na zdjęciu na razie nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ostrzegam wszystkich twórców mających fanpejdże przed naciągaczem. Owy osobnik niby pisze w imieniu innego fanpejdża wędkarskiego, który akurat organizuje jakiś konkurs i proponuje wymianę: kilka przynęt jako nagrody za obowiązek polubienia naszego fanpage przez konkursowiczów. Po wysłaniu przynęt kontakt się urywa, a konto zostaje kasowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ostrzegam wszystkich twórców mających fanpejdże przed naciągaczem. Owy osobnik niby pisze w imieniu innego fanpejdża wędkarskiego, który akurat organizuje jakiś konkurs i proponuje wymianę: kilka przynęt jako nagrody za obowiązek polubienia naszego fanpage przez konkursowiczów. Po wysłaniu przynęt kontakt się urywa, a konto zostaje kasowane. Przeczytawszy to, zastanawiam się, czy czasem nie dotyczy to tej samej osoby, która kontaktowała się ze mną w tej sprawie chcąc zrobić świetny przekręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dlatego lepiej nie korzystać z współpracy z takimi stronami.Mi taką współprace proponowało kilka osób tylko na dwóch się nie zawiodłem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Naciągaczy w sieci nie brakuje, teraz będę ostrożniejszy. Na poprawę humoru wyskoczyłem dziś na rybki, połowiłem kleni (zdjęcia w wątku innego kolegi) i ustawiłem trochę przynęt 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No tak, ptaki, ssaki i płazy, wszystko różnej maści, już były. Teraz tylko wypatrywać, jak jakiegoś gada nam tu wystrugasz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 No tak, ptaki, ssaki i płazy, wszystko różnej maści, już były. Teraz tylko wypatrywać, jak jakiegoś gada nam tu wystrugasz Eh pewnie jakieś gady już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak trafisz coś na tego Jerkbaitowego dawaj foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Eh pewnie jakieś gady już są Wy go tak nie podpuszczajcie bo za chwile jakiś gad będzie na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jak trafisz coś na tego Jerkbaitowego dawaj foty Nie ma mowy, jego już do wody nie wrzucę bo mój udział w konkursie byłby zagrożony, za duży stres Wy go tak nie podpuszczajcie bo za chwile jakiś gad będzie na tapecie Przekonałeś mnie, działamy żółwia błotnego :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja proponuję zaskrońca, taki bardziej pospolity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Ja proponuję zaskrońca, taki bardziej pospolity Dobry pomysł, zmieniam projekt na zaskrońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 jak tak można to ja proponuje jaszczurkę, bo zaskroniec to taki patyk z łbem z paroma przegubami :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Jaszczurko-traszki już były 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 to widać nie w temacie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 to widać nie w temacie jestem Tyle jest świetnych wątków na jerku, że łatwo coś przeoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi