sukingad Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Widziałem, że Mysiory wystawiłeś na giełdzie. Fajny wobler, ja w tym roku będę próbował nim wąsate poganiać, akcja wydaje mi się idealna na lipcowe łowienie na moim pułtuskim kanałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Widziałem, że Mysiory wystawiłeś na giełdzie. Fajny wobler, ja w tym roku będę próbował nim wąsate poganiać, akcja wydaje mi się idealna na lipcowe łowienie na moim pułtuskim kanałku Został mi jeden bezpański to wystawiłem, może się ktoś skusi jak nie to wyląduje na kominku i będzie czekał na właściciela. Miło mi słyszeć pochlebną opinię Próbuj, próbuj, jak coś się uwiesi to podsyłaj fotki, pomyślimy nad jakimś fajnym gratisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jednak nie będzie zaskrońca, ani jaszczurki, wpadłem na coś o wiele lepszego, już nie mogę się doczekać kiedy zrealizuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pisałem Ci już, że jesteś "Dzik" , pisałem, że jesteś "Wariat" ale jeszcze chyba nie pisałem, że z Ciebie niezły "Czub" stary. :P Skąd Ty bierzesz te pomysły Mateo? :P Fajnie, że taki ktoś jest na tym forum. Zawsze lubię tu zaglądać.Pozdrówka. Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pisałem Ci już, że jesteś "Dzik" , pisałem, że jesteś "Wariat" ale jeszcze chyba nie pisałem, że z Ciebie niezły "Czub" stary. :P Skąd Ty bierzesz te pomysły Mateo? :P Fajnie, że taki ktoś jest na tym forum. Zawsze lubię tu zaglądać.Pozdrówka. MarcinZazwyczaj na pomysł wpadam po zobaczeniu czegoś np. w BBC Jedynka albo w czasie wykładów na studiach, moje zeszyty są pełne projektów nowatorskich przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jaszczurko-traszki już były Fajny jaszczur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Dobra wiadomość! jutro zjeżdżam do domu, aż na 8 dni! ruszę zarówno w warsztacie jak i w gonieniu rybek ;D jeśli tylko pogoda będzie znośna to wątek zapełni się kleniami juz się nie mogę doczekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgodnie z obietnicą pora rozhulać trochę wątek Na pierwszy rzut takie oto klenie byłem na swoim ciurku, rybki już się pojawiły, pięknie zbierały z powierzchni, ale był problem z zacięciem. Większość niefotogeniczna jak ten ostatni Coś z warsztatu Z tej serii przynęt jestem mega zadowolony. Okonie były robione na zamówienie, pracują dokładnie tak jak chciałem i na takiej głębokości jak chciałem. Dwa okoniowo- kleniowe- nie wiem czy widać na zdjęciach, ale w realu korpus patrząc od góry przypomina nieco literę S. Super ruszają się w wodzie, powiem szczerze, że mnie zaskoczyły. Na koniec perełka, z której jestem najbardziej zadowolony, złoty mikrus 3cm/8g, praca NIEZIEMSKA. Klenie będą waliły jak głupie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ahoj! Dzisiaj kilka fajnych godzin nad wodą zliczyłem dwie rzeczki, mój ciurek i Ropę, klenie bardzo chętnie współpracowały, szkoda, że w większość niewarta fotografii.Widoczki: Jeden przyzwoity +40 z ciurku na smużącą stonkę mojej produkcji Koledzy znad wody Sesja nowych woblerów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Rzeczka fajna, rybcia fajna i przyjaciele też fajni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Takie tam dwa bratki JUTRO PREMIERA KOLEJNEGO DZIWOLĄGA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Takie tam dwa bratki 11114.jpg 11113.jpg 11112.jpg 11111.jpg JUTRO PREMIERA KOLEJNEGO DZIWOLĄGA Zrób coś normalnego wtedy będę zaskoczony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Był dzisiaj ustawić żabki i żuczki i jest dobrze... a nawet rewelacyjnie! Kilka zdjęć z sesji później dodam filmiki z pracą to sami zobaczycie co jak śmiga PREMIERA DZIWOLĄGA WIECZOREM Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Filmik oglądać w HD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ladies and Gentlemen, dzisiejszego popołudnia mam zaszczyt przedstawić kokodyla Dundee 16cm długości, waga jeszcze nieznana, praca jak na filmiku dedykowany szczupakom, którym przejadły się już rybki i chciałyby spróbować prawdziwego mięsa wyląduje wieczorem na giełdzie bo u mnie szczupak trafia się raz na dwa sezony, a szkoda żeby leżał w pudełku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Kurcze ! Co Ty jeszcze wymyślisz No ! filmik jest dobry jak w thrillerze - pojawia się nagle i szybko znika a wszystko trwa chwilę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Ladies and Gentlemen, dzisiejszego popołudnia mam zaszczyt przedstawić kokodyla Dundee 16cm długości, waga jeszcze nieznana, praca jak na filmiku dedykowany szczupakom, którym przejadły się już rybki i chciałyby spróbować prawdziwego mięsa wyląduje wieczorem na giełdzie bo u mnie szczupak trafia się raz na dwa sezony, a szkoda żeby leżał w pudełku 2.jpg 4.jpg 0:03 prawie zleciałem z krzesła myślałem że będzie pokazany bokiem ,a on mi prosto w morde na full screenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dzięki koledzy za dobre słowo Dzisiaj skończyłem jeszcze takie dwie żabki był też żuk, ale nie doczekał się zdjęcia, jak tylko pokazałem znajomemu to kupił w momencie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Haha dobry ten filmik z krokodylkiem ciekawe woblery robisz widać własny styl to lubię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Gruby kaliber pod klenie długość 3,5-4cm/ waga 9g. Klasyczne żabki 4,2cm/9g, bardzo stabilne smużaki, lecą, że hoho 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Mysiorek 5,5cm/18g Większe oczy wyglądają jednak lepiej w tego typu wabikach Lotność.... łatwo się domyślić 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Oczy większe lepsze i zawsze język na wierzchu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Oczy większe lepsze i zawsze język na wierzchu .no wygląda jak napalona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 no wygląda jak napalona. Jakby co to gumki można nabyć u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi