Pride Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jutro trochę nią pomacham, zobaczymy czy się w wodzie giba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 @PrideA co w ogóle można na mysiora przytulić? Bo tak się kiedyś zastanawiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 A co w ogóle można na mysiora przytulić? Bo tak się kiedyś zastanawiałem Na mniejsze modele z powodzeniem łowiłem klenie i pstrągi Myślę, ze taką piąteczkę z hakiem mogłaby przytulić jakaś większa klucha, grubszy pstrąg, może szczupak, a nawet sum jak się trzyma w ręce to wcale nie jest taka duża. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Mysior mi się podoba strasznie okropnie ,przypomina mi mojego św.pamięci homika uwarzaj żeby ci krokodyl go nie zjadł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferrox Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 A ... zaklepóje anakonde 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Mateo te Twoje mysiory są mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Dzięki Koledzy za dobre słowo, ono zawsze motywuje mysiorów nie robię dużo w ciągu roku, kupa przy nich roboty i po prostu muszę dostać weny teraz pewnie znowu chwilę od nich odpocznę, chociaż kto wie.. Żeby nie było, że spoczywam na laurach prezentuję kolejne kleniowe pociski 3cm/5-6g, praca po prostu kosa, ten model zostaje już u mnie na stałe Są też dwie mrówy 3cm/5g, mega stabilne smużaki, nawet przy ekspresie nie wypadają ze swojego rytmu. Ps. od jakiegoś czasu pracowałem sobie po cichutku nad jakimś modelem boleniowym, wreszcie znalazłem to czego szukałem zaprezentuję może gdzieś w tygodniu żeby przesytu nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Piąteczka i jej praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Fajne i orginalne wykonanie super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 @Pride jakiego kleju używasz do klejnia tego sreberka/złotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Fajne i orginalne wykonanie super!Dzięki @Pride jakiego kleju używasz do klejnia tego sreberka/złotka? Złotko przyklejam klejem szybkoschnącym tupu super glu, paluchy zawsze się ubrudzą, ale za to trzyma jak diabli na to idą 4 warstwy lakieru, dopiero po nich maluję grzbiet, brzuszek i nakładam jeszcze 3 warstwy. PS. Jutro premiera pierwszej w życiu boleniówki mojego wykonania mam już filmik z pracą i zdjęcia zobaczymy co na ten temat powiedzą forumowe eksperty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Złotko przyklejam klejem szybkoschnącym tupu super glu, paluchy zawsze się ubrudzą, ale za to trzyma jak diabli na to idą 4 warstwy lakieru, dopiero po nich maluję grzbiet, brzuszek i nakładam jeszcze 3 warstwy. Dzięki za wyjaśnienie a super glu to wiem jak pięknie brudzi paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Zgodnie z zapowiedzią prezentuję mój pierwszy model sieczki boleniowej Długość 6cm, waga 6g, stelaż przez całość.Bezsterowiec stworzony specjalnie do wolniejszego prowadzenia, można postawić w nurcie, jak się zachowuje widać na filmiku Podczas ściągania średnim tempem z podszarpywaniem pokazuje na co jeszcze go stać, kiedyś również nakręcę. Ps. docierają do mnie informacje z różnych źródeł, że moje mikrojigi naprawdę sobie radzą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 nie za bardzo dupka stłumiona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) nie za bardzo dupka stłumiona ?Hmm sam nie wiem, wydaje mi się, że coś tam ta dupka jednak merda.W zamyśle chciałem przynętę, którą będzie można postawić zarówno w wartkim jak i spokojnym nurcie. Przy okazji żeby miała dość drobne, ale gęste lusterkowanie- bolki powinny trafiać bez problemu Czy mój tok rozumowania jest słuszny- nie wiem, ryby zweryfikują Edytowane 26 Maja 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 dokladnie , ryby zweryfikuja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Coś ala forecastowy groszek w moim wydaniu jeszcze przed lakierowaniem i końcowymi zabiegami upiększającymi.Stelaż przez całość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Okoniowe czwóreczki na dniach będą gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Dzisiaj udało się wreszcie wyskoczyć nad ciurek w poszukiwaniu kleni. Ryby były aktywne, ale nie mogłem się wpasować z przynętą... oczywiście do czasu jak założyłem na agrafkę swoją żabkę mówiłem, że będą łowiły. Co w warsztacie piszczy? Czwóreczki kleniowo- okoniowe: Groszki w moim wydaniu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Wszyscy mają logo, mam i ja! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Kojarzące się z Tobą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Popperki 4cm/5g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mikrojigi łowią dzisiaj wieści z frontu podesłał kol. @noname- dzięki za foty. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Partyjka mikrojigów w nowych kolorkach dla kolegi z forum oby kusiły jak poprzednie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pride'owe wynalazki I wszystko łowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi