Pride Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Pride'owe wynalazki I wszystko łowi Tak wszystko, wszystko to nie miałem kilka wynalazków, które okazały się totalnym niewypałem, więc nie ujrzały nawet światła dziennego, o prezentowaniu na forum nawet nie wspomnę Chociaż jakbym pokazał mojego starego killera okoniowego to padlibyście ze śmiechu co najlepsze wymiótł gumki, obrotówki i wszystko co miałem w pudełku, niestety zerwałem, a próby odtworzenia skończyły się klęską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mam takie pierwsze brzydkie woblery, jakoś nimi nie łowię chyba ze względu na ich wygląd wizualny A któryś z nich może być killerem I najczęściej tak jest, że te najpiękniejsze nie połowią tak jak początkowa tFórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Ja mam całe pudło przynęt reprezentujących pierwsze miesiące mojej pracy dłubacza pracują całkiem przyzwoicie, ale do wody ich nie wrzucę za żadne skarby, wartość sentymentalna no i widać jakiś progress jak porównuję je do tych obecnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Łowią, łowią te maluchy Wzdręgom bardzo smakują... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Mikrojigi 6mm koszą wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Taki secik się przygotowuje 0,6g i 1,2g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Mam pewien projekt przynęty na wakacje, do którego będę potrzebował trochę czarnych piór- wybór padł na kruka.Jak zwykle w drodze na uczelnie widziałem ich wszędzie mnóstwo, tak jak mi trzeba ich było to wyparowały.Zacząłem więc śledzić ptaki i dzisiaj znalazłem miejsce, w którym gniazdują W kilka minut zebrałem wystarczającą ilość: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Trzeba bylo troche kormoranow odstrzelic, tez czarne piora maja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Mikrojigi 6mm koszą wszystko mikrus.jpg mikrus2.jpg Koszą Panie i to dosłownie wszystko...dzisiaj na tego mikro czarnego padały: wzdrążki, płotki, krąpie, okonki i nawet boleń w wersji mikro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Bardzo cieszą takie wieści Tymczasem kolejne jigi się tworzą i przygotowują do wylotu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Fajne to logo masz na pewno rozpoznawalne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 ... będę potrzebował trochę czarnych piór- wybór padł na kruka.Jak zwykle w drodze na uczelnie widziałem ich wszędzie mnóstwo...Kruków to raczej mnóstwo nie widziałeś bo w mieście to raczej rzadko spotykane ptaszyskaStawiałbym raczej na wrony ewentualnie gawrony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Kruków to raczej mnóstwo nie widziałeś bo w mieście to raczej rzadko spotykane ptaszyskaStawiałbym raczej na wrony ewentualnie gawronyBardzo prawdopodobne, ornitolog ze mnie marny, z łatwością mylę kruka z gawronem Swoją drogą może jest na forum jakiś spec bo by rozróżnił po samych piórach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 W temacie o woblerach cisza, więc dokończyłem takie dwa ślizy SDR Powoli się też zbroję na lato 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Praca śliza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) "ej" w 10-11 sekundzie filmu miałeś branie..To chyba strzebelka pogoniła woblerka,nie?? Edytowane 18 Czerwca 2015 przez bobesku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Tym razem tylko go odprowadziła i próbowała skubnąć, ale jak prowadzę coś mniejszego to co chwilę atakują Wgl. te moje strzeble to jakieś mega agresywne są, jak prowadzę coś mniejszego przy dnie to skubią cały czas.Nagram filmik z tym moim dwucentymetrowym złotym pizdrykiem- w szczególności go sobie upodobały, na krok nie opuszczają. ps. tak klenie widzą żabookie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Mikrusy po modyfikacji pierwsze ryby już padły, jeden kolor niewidoczny tutaj okazał się całkiem niezłym szpecem w kuszeniu pstrągów, na sto procent będzie w większej wersji pod te właśnie ryby 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Naszywki gdyby ktoś reflektował to 9zł/sztuka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Najnowszy klolorek okazał się bardzo skuteczną przynętą na pstrągi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Naszywki klasa Panie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dzięki mi też się spodobały, jak otworzyłem kopertę to miałem banana od ucha do ucha Ps. zapomniałem napisać, że 3 nowe modele woblerów poszły w lakier zaraz spadam na rundę drugą z rybami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zrób jeszcze wersje oliv i sand dla tych co lubią się przebierać np. za krzaki- jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Pomyślę nad tym przy następnym zamawianiu ps. wieczorem mam nadzieję wkleić do wątku kilka zdjęć rybek, właśnie uciekam nad rzeczkę i mnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Już po wypadzie, niestety nie uwiesiło się nic godnego uwagi, sama droooobnica straszna niżówka + krystalicznie czysta woda nie wróżą niczego dobrego na najbliższe dni pora zmienić rzekę Takie 9 sztuk sobie dynda te, które są w lakierze wyszły kozacko, już się nie mogę doczekać kiedy zaprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi