Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Pride'owe wynalazki :P

I wszystko łowi :D

Tak wszystko, wszystko to nie :D miałem kilka wynalazków, które okazały się totalnym niewypałem, więc nie ujrzały nawet światła dziennego, o prezentowaniu na forum nawet nie wspomnę :P :D

Chociaż jakbym pokazał mojego starego killera okoniowego to padlibyście ze śmiechu ;) co najlepsze wymiótł gumki, obrotówki i wszystko co miałem w pudełku, niestety zerwałem, a próby odtworzenia skończyły się klęską :)

Mam pewien projekt przynęty na wakacje, do którego będę potrzebował trochę czarnych piór- wybór padł na kruka.

Jak zwykle w drodze na uczelnie widziałem ich wszędzie mnóstwo, tak jak mi trzeba ich było to wyparowały.

Zacząłem więc śledzić ptaki i dzisiaj znalazłem miejsce, w którym gniazdują :)

W kilka minut zebrałem wystarczającą ilość:

post-56524-0-26701400-1433949041_thumb.jpg

... będę potrzebował trochę czarnych piór- wybór padł na kruka.

Jak zwykle w drodze na uczelnie widziałem ich wszędzie mnóstwo...

Kruków to raczej mnóstwo nie widziałeś bo w mieście to raczej rzadko spotykane ptaszyska

Stawiałbym raczej na wrony ewentualnie gawrony

• Like 1

Kruków to raczej mnóstwo nie widziałeś bo w mieście to raczej rzadko spotykane ptaszyska

Stawiałbym raczej na wrony ewentualnie gawrony

Bardzo prawdopodobne, ornitolog ze mnie marny, z łatwością mylę kruka z gawronem :ph34r:

Swoją drogą może jest na forum jakiś spec bo by rozróżnił po samych piórach? :rolleyes:

Tym razem tylko go odprowadziła i próbowała skubnąć, ale jak prowadzę coś mniejszego to co chwilę atakują ;)

Wgl. te moje strzeble to jakieś mega agresywne są, jak prowadzę coś mniejszego przy dnie to skubią cały czas.

Nagram filmik z tym moim dwucentymetrowym złotym pizdrykiem- w szczególności go sobie upodobały, na krok nie opuszczają.

ps. tak klenie widzą żabookie :D

• Like 2

Już po wypadzie, niestety nie uwiesiło się nic godnego uwagi, sama droooobnica :ph34r: straszna niżówka + krystalicznie czysta woda nie wróżą niczego dobrego na najbliższe dni :unsure: pora zmienić rzekę :)

Takie 9 sztuk sobie dynda :) te, które są w lakierze wyszły kozacko, już się nie mogę doczekać kiedy zaprezentuję :D

post-56524-0-76579000-1435159915_thumb.jpg