Pride Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Fajnie, że się podoba, dzięki Panowie od czasu do czasu muszę machnąć coś dziwniejszego żeby w wątku nie było nudnie Dzisiaj dwie godzinki nad wodą i takie rybki Klenik i jego miejscówka- trafiony, odstrzelony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anowi Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Z Twoim talentem to nie zdziwilbym się gdybyscie wyskrobal takiego drewnianego klenia i jako prawdziwego do fotek podstawial 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Z Twoim talentem to nie zdziwilbym się gdybyscie wyskrobal takiego drewnianego klenia i jako prawdziwego do fotek podstawialTo nie talent tylko dużo czasu spędzonego z nożem w ręku początki były takie, że nie wiadomo czy się trzeba było śmiać czy płakać Nie mniej dziękuję za docenienie kunsztu Ps. Kiełż zakończył podróż na 7,5cm/35g.Traszka 5cm/6g- super się rusza w wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 A jak wyniki na tą traszkę? Próbowałeś już coś? Ciekawi mnie, bo też niedawno myślałem, żeby zrobić hybrydę małego woblerka z twisterem, ale nie mam pojęcia jak ryby na to reagują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Na traszke w innej wersji polowilem rok temu sporo kleni, pozniej jakos o niej zapomnialem bo byly nowe pomysly,ta zaprezentowana wyzej to taki remake juz w trakcie ustawiania mialem odproswadzenie fajnej kluski i okonia, a raczej okonii praca jak dla mnie bombowa, drobne X polaczone z zasuwaniem twistera daje kapitalne polaczenie niedlugo beda pijawy w rozmiarze 3cm z twisterem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Traszka super. Ostatnio połowiłem na woblero-twistery ,a raczej na jerko-twistery i jestem zaskoczony, bo albo szczupaki nie znały tej przynęty, lub po prostu trafiłem na dobre brania. Kolega na łódce nie mógł uwierzyć. Tylko rybki mogły by być troszku większe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Coś nowego, coś świeżego, coś brzydkiego 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 No to teraz popłynąłeś Gdyby takie stwory pływały w wodzie to bym na ryby nie chodził... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Miażdżysz system, mój świat już nigdy nie będzie taki sam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Dobry jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Czy to "popek" ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie to, żebym się coś zdziwił w tym temacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Czy to "popek" ? Brakuje jeszcze szramy na facjacie, ale można na szybko dorysować czerwonym markerem Dziękuję za pochlebne opinie, trochę przy nim posiedziałem najgorsze do ogarnięcia były zęby Malowanie może nie jest jakieś mega, ale jak na głębinowego stwora musiało być dużo czarnego i brzydkiego.Teraz robi się fajna imitacja sumika karłowatego 8cm- w niektórych miejscach stanowi on główne pożywienie szczupłych.Będzie fajne malowanko, płetwy, wąsy itd. A i zapomniałbym! ------------KONKURS-------------- Kto zgadnie z czego zostały wykonane kolce na grzbiecie zgarnia jednego rekinka sharkbait 3,5cm Czas do końca tygodnia Edytowane 15 Lipca 2015 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Z drzewa akacji 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Z drzewa akacji Bezbłędnie! To chyba najkrótszy konkurs w historii jerka Ps. teraz tylko napiszesz ilu letnie drzewo to było i wobler jest Twój.... Żartowałem, dane na PW podeślij 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) . Edytowane 15 Lipca 2015 przez TOMI803 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Ps. teraz tylko napiszesz ilu letnie drzewo to było i wobler jest Twój.... Po konkursie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 A ja myślałem że to zęby ryby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 15 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Coś szybki ten konkurs Nie raz i nie dwa takie coś się wbiło A co do drugiej części zagadki to chyba polegnę ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Takie cuś Camo 6,5cm/10g Silver 6,5cm/10g Wzdręga 6,5cm/10g Pocisk 3,5cm/6g Żeby nie było za pięknie to na większości woblerów pojawiły się bąbelki, polecą na giełdę w promocyjnej cenie, a za kasę kupię nowy lakier bo ten już w koszu.Widoczki Edytowane 16 Lipca 2015 przez Pride 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Wobki o pogodnym usposobieniu i w ładnej scenerii - jaka to rzeczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Moja najlepsza miejscówka.... do focenia Rzeka nazywa się Sękówka, górski ciurek ze sporą ilością klenia i dosatkiem pstrąga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dwa sumiki karłowate na warsztacie aktualnie już pomalowane, w poniedziałek ma dotrzeć do sklepu lakier i wtedy też pewnie do niego powędrują Woblery będą na wypasie, płetwy, ciekawe oczy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Na zdjęciu widać jak się przyczaiły do wypasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Powstała taka żabka 3cm/6g, pływająca, bezsterowiec, praca PIONOWE X, jak na filmiku Ps. mam jeszcze kleniowego pociska silver DR z pracą PIONOWE X giba się tak w każdym nurcie i przy każdej prędkości prowadzenia.Straszna padaka w wodzie, takie skoki w bok i przód robi, że masakra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi