rrthc Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ty mowisz 19 ,ja 15.Spotkajmy sie w polowie.Po 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 I nie zjeżdżajcie panowie niżej, bo za rękodzieło najnormalniej nie wypada płacić mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Potargowac sie chyba mozna zawsze co nie?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Witam! Dobre wieści zarówno z warsztatu jak i wody! Zacznę od tego co dla mnie ważniejsze czyli- nowe PB klenia! Ale od początku... Wracając rano z poczty poszedłem zerknąć na mój ciurek i tu zaskoczenie, zobaczyłem cudowną, trąconą wodę!Było już jasne, że koło południa zaatakuję tamtejsze kluchy. Zacząłem standardowo mrówą, kilka ładnych brań, 3 wyjęte rybki- coś się działo. Została ostatnia godzinka łowienia, pomyślałem, że porzucam trochę czarnym kiełżem. Był to bardzo dobry pomysł.Pierwszy rzut pod korzeń i czuję lekkie szarpnięcie które natychmiast zacinam. Jest! Siedzi! Pulsujący ciężar i zaczyna się zabawa.Na kołowrotku żyłka 0,12, podbieraka brak, nie jest kolorowo. Na szczęście klucha po 2 minutach skapitulowała i za drugim razem udało się podebrać. Od razu wiedziałem, że to nowe PB, kleń był mega gruby w karku.Szybkie mierzenie pokazało 48cm Oczywiście klucha odzyskała wolność.Kilka fotek: Teraz kolej na wieści z warsztatu Ósemeczki pod sandała Kalka oczywiście opracowana przeze mnie Wszystkie są imitacją uklei, nie mogłem się zdecydować na jeden wzór 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 (edytowane) Jakby chciał nam coś powiedzieć No i oczywiście gratuluję rybki Mateo Edytowane 30 Lipca 2015 przez BARENZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Jakby chciał nam coś powiedzieć No nie, żeby tak zbezcześcić moje nowe PB to już zero szacunku do łowcy i ryby A tak poważniej to fajna modyfikacja i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dzisiaj wyskoczyłem z rana na mój super tany ciurek i było super Ołowiłem się pstrągów i kleni do bólu.Wszystko na wobler kol. @Piotr.B - takie obiecane testy Na początek rzeka: Jak widać dość trudna technicznie, ale dla rybek warto. Pstrągi Było ich sporo, jeden pod 40cm, uwieczniony, dał nieźle popalić. Większość ryb nie została jednak uwieczniona ze względu na trudne warunki. Powinna być tu również fota jednego tęczaka, ale gdzieś mi ją wcięło Klenie Wieczorem pojawi się filmik z kilkoma rybami w roli głównej Teraz w planach solidne testy woblera kolegi @bobesku. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Fajnie mieć taki ciurek po nosem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 No i jak z ta Widelnica?Pomyslnie przeszla testy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Pracuje idealnie, ale dopiero po małej modyfikacji musiałem podgiąć nieco ster i odgiąć oczko.Jutro podeślę Ci foty na pw jak aktualnie wygląda i się dogadamy W sumie to praktycznie nic się nie zmieniło, ale mam zasadę, że nie sprzedaję towaru niezgodnego z opisem czy stanem faktycznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Ok to czekam na szczegóły techniczne Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Taki tam filmik na szybko Wiem, że tytuł bardzo twórczy, ale dało mi taki jaki był plik roboczy, próba edycji nic nie dała. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Takie nowe cudaki wychodzą na światło dzienne Ukleje 6cm- stworzone z myślą o pasiakach, może bolkach, tonące, mocne i gęste lusterko w opadzie, prowadzić należy po powierzchni lub minimalnie pod ciągle podszarpując kijem. Wyglądają wtedy jak uciekające ukleje Kiełże 15mm- straszna dłubanina, nieprędko pojawią się kolejne.Sandaczowe 7cm- na noce sandacze powinien być super miód.Żabka 3,5cm, pływająca, pracuje około 10-20 cm pod powierzchnią, co jakiś czas robi delikatne odjazdy na boki nie przestając przy tym pracować. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Oj żółty będzie kosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Oj żółty będzie kosił Na trąconej wodzie taki żółtek działa cuda Teraz pracuje nad jednym z moich najciekawszych projektów, zaprezentuję na dniach Ps. atak małych rekinów na drobnicę- fajnie pofrunęła https://www.youtube.com/watch?v=gvPubs8gCP4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Czas kończyć to moje dzisiejsze "spamowanie" w wątkach, na koniec Mateusz nie przez to że najmłodszy na koniec ale pisałem w kolejności w jakiej odbierałem paczki, paczkę od @Pride odebrałem w sobotnie popołudnie na tyłach urzędu pocztowego Tablica 2015 była na bogato! Podziękowania Dla Mateusza i pozostałych TWÓRCÓWZa Uświetnienie Naszej Imprezy Swoimi Dziełami Więcej szczegółów i zdjęć w oficjalnej relacji z zawodów: http://www.pplspin-pleszew.pl/index.d2015.htmlKilka dodatkowych fotek w moim wątku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Z paczką to rzeczywiście narobiłem w tym roku zamieszania najważniejsze, że doszła, za rok na pewno podeślę o wiele wcześniej I oczywiście również dziękuję za współpracę, niech kiełż dobrze służy zwycięzcy losowania Tak poza tym to pragnę przestawić jedno z ciekawszych zamówień z jakim się spotkałem Roboty było co niemiara ale efekt końcowy przyzwoity 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 O ja pierniczę... Najpierw pomyślałem, że ozdoba na półkę. Potem patrzę, oczy zbliżam i formalnie widzę oczko z przodu i na dole. Że tak powiem, eeee hmm: to jerk? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 No trzeba przyznać, że masz talent do tworzenia fauny wszelakiej Czego jak czego, ale pomysłowości nie można Ci odmówić.Nie zrobiłbyś krasnali ogrodowych, chętnie przygarnę ze dwie sztuki Oczywiście zartuję, naprawdę podobają mi się te Twoje rękodzieła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Że tak powiem, eeee hmm: to jerk? Steru raczej nie przewiduję, więc pewnie trzeba będzie podszarpywać żeby się w wodzie gibała I dzięki za dobre słowa, fajnie, że się spodobała na warsztacie mam teraz proste uklejki 4cm, psiknięte szprejem szaro-czarno i chyba chwilo zawieszę działalność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Udało mi się uwiecznić ciekawe zachowanie pstrąga spotkałem go już pięć razy i za każdym razem wykonywał podobne akrobacje pod wieczór. Chyba trzeba będzie pomyśleć nad podawaniem przynęty dronem ps. oglądać w HD i trybie kinowym bo inaczej nic nie będzie widać Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Masz to wideo chyba jako prywatne, ja naprzyklad nie moge obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Wyświetliło się:"Ten film jest prywatny" - udostępnij jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzięki za szybką reakcję, poprawione teraz jest okey? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi