Kathir Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Piknie ,Pewnie się założyły który pierwszy muchę w locie złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Dzisiaj kilka klusek i pstrągów Powierzchniowa ukleja znowu pokazała na co ją stać, coraz bardziej podoba mi się ta przynęta, niesamowicie wszechstronna. Miałem na nią dziś takie walnięcie, że kij się w "O" zwinął. Pierwszy kleń po przejściach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Dzisiaj ukleja 6cm po raz kolejny otworzyła mi wodę łowiłem na miejscówkach, które przez cały sezon katowałem woblerami i blachami w poszukiwaniu pstrągów i nie było nawet puknięcia, a dzisiaj kilka rzutów ukleją i dwa kontakty z rybami pod 40cm + sporo drobniejszych kleni i pstrągów na brzegu.Chyba nie muszę pisać jak się wkurzyłem kiedy zerwałem ją na koniec.... złożyłem kij i poszedłem do domu. Na pocieszenie taki pstrążek na biurko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Tak już bywa, dlatego ciągle trzeba robić następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Dzisiaj godzinka z ukleją bezsterową numer 2- nie kosi tak jak tamta, ale i tak nie jest źle na warsztacie robi się sześć kolejnych, więc na przyszły sezon będę przygotowany. Oczywiście ogarnę sobie w kilku wielkościach, teraz klenie zachowują się jak jesienią i żreją grubiej przed zimą.Popełniłem sobie tez trzy takie pijaweczki.I jutro postaram się zaprezentować najnowszy model woblera sumowego - FLUO CLOWN 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Czekam z niecierpliwością, za 16 min. jest jutro, jakby co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Aż tak szybkiej jutra to bym się nie spodziewał filmik mi się jeszcze marzy no ale zobaczymy czy będzie czas wyskoczyć nad wodę i sprawdzić ustrojstwo wizualnie prezentuje się dość ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ja przed robotą też podążam nad wodę. W sumie to już niedługo, potem koko jumbo i do przodu hehehe. Mam plan, żeby stare formy przemielić w firmowej niszczarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 FLUO CLOWN 7cm/35 g <---- pływający, stelaż przez całość/ SUM ĆMA 3,5cm.5,5g <---- tonąca, stelaż przez całość, super lotna/ KLEŃ Oba woblery wymiatają w wodzie, może później pojawi się filmik Ćma to mnie totalnie rozwaliła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Miauczałem, miauczałem a premierę przegapiłem Ćma fajna i fajnie pracuje ale po nazwie drugiego woblera spodziewałem się większych fajerwerków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ćma pięknie smuży. Będzie kilerem na grube kluchy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 myślę Pride że śmiało jesteś kandydatem do muzeum osobliwości ze swoimi przynętami dla mnie mega pozytyw 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Miauczałem, miauczałem a premierę przegapiłem Ćma fajna i fajnie pracuje ale po nazwie drugiego woblera spodziewałem się większych fajerwerków Bo ogólnie to miał wyglądać nieco inaczej miałby być jeszcze czarne płetwy z piór po bokach, na grzbiecie coś fajnego, ale stwierdziłem, że i tak wszyscy powiedzą, że pierwszy sum to zdemoluje z czym się po ciuchu zgadzam Ćma pięknie smuży. Będzie kilerem na grube kluchy Spory potencjał w niej dostrzegłem, będzie kontynuacja na kolejny sezon na bank przez swój kształt i przez to, że pracuje X, łamie się w dziwnym miejscu i wygląda to z góry bardzo fajnie może jeszcze jakiś filmik uda się nagrać. Przyznam szczerze, że obawiałem się tej konstrukcji (myślałem, że będzie kompletna klapa) a tu proszę jak mnie miło zaskoczyła Tylko kolorki będę musiał zmienić, a raczej urozmaicić myślę Pride że śmiało jesteś kandydatem do muzeum osobliwości ze swoimi przynętami dla mnie mega pozytyw Dzięki, staram się jak mogę żeby jako tako ciągnąć swój wątek i było w nim ciekawie Teraz na warsztacie mam sporo bezsterowych uklejek, ostatnio na nie połowiłem i postanowiłem narobić ich trochę. Są takie po 6cm/5cm/4cm, a będą jeszcze 8cm i 3cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak zwykle powalasz mnie swoimi pomysłami. Podpisuję się pod słowami kolegi Franca.Zazdroszczę Ci pomysłów i czasu, ja nie miałem w rękach drewna od ładnych kilku miesięcy, Mam nadzieję, że w zimowe wieczory nadrobię zaległości.Przyznam, że foty też robisz nieziemskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Jak zwykle powalasz mnie swoimi pomysłami. Podpisuję się pod słowami kolegi Franca.Zazdroszczę Ci pomysłów i czasu, ja nie miałem w rękach drewna od ładnych kilku miesięcy, Mam nadzieję, że w zimowe wieczory nadrobię zaległości.Przyznam, że foty też robisz nieziemskie. Wielkie dzięki za motywujące słowa! fajnie usłyszeć coś takiego.I wracaj do świata lurebuildingu jak najszybciej bo Twoje minogi i reszta ferajny zawsze mi się mega podobały ps. Ty w zimie wystartujesz, a ja ostro przystopuję bo studia z dala od domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Dzisiaj udało się obfocić kilka uklejek są jeszcze 8-9cm w suszarni.Jutro może coś powędruje na giełdę.Na zdjęciach 6cm, 5cm, 4cm i 3cm- jutro ustawiam. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Uklejki niby kalka, siłą rzeczy podziw ogółu zapewne mniejszy, i co z tego - klasykami niezmiennie można dobrze połowić, niewiele w temacie zmieniło się, a rybom wisi czy przekąska powstała z pomocą pędzli, aero czy naklejki. W sumie to one nawet nie wiedzą, że to wobler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Uklejki niby kalka, siłą rzeczy podziw ogółu zapewne mniejszy, i co z tego - klasykami niezmiennie można dobrze połowić, niewiele w temacie zmieniło się, a rybom wisi czy przekąska powstała z pomocą pędzli, aero czy naklejki. W sumie to one nawet nie wiedzą, że to wobler Mam takie same odczucia btw. kalka to wcale nie tak "banalny temat" jak na początku mi się wydawało, również trzeba się trochę wysilić.Jeśli ktoś myśli, że to tylko naklejenie naklejki, psiknięcie sprayem grzbietu i brzucha to się myli.ps. ja brzuch maluję pędzlem bo lubię Dzisiaj koło 19 skocze to wszystko ustawić bo za dnia nie ma szans, za gorąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Na ile schodzi Fluo Clown ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Od 30cm do 1m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 8,5cm gotowe do łowienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dzisiaj odwiedziłem nowe rewiry i uwiesił się taki klocek na początku myślałem, że szczupak bo był mega silny i dziwnie się zachowywał. Żeby było zabawniej 2 minuty później szczupak zabrał mi woblera 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Powtórka z wczoraj, miejscówki te same tylko przynęta inna i ryb więcej kiełż pokazał na co go stać, szkoda, że tak trudno przekonać do niego kolegów niedawno dał mi klenia 48, dzisiaj o centymetr większego, świnkę, okonia, kilka pstrągów i masę mniejszych klusek. Kleń 49cm Okoń taki o Świnka +/- 40cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Fajne rybki, skuteczne woblerki i fajna miejscóweczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi