Pride Opublikowano 3 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Fajne rybki, skuteczne woblerki i fajna miejscóweczka Jutro może uda się wyskoczyć po raz kolejny Ps. robią się cztery takie okonki 5cm, będą barwy natural + płetwy itd Na jakie rybki nie powiem bo @Melek by nie wytrzymał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Kiełżyk nadal punktuje co ciekawe podczas holowanego klenia, podpłynął do niego taki +/- 50cm i kilkukrotnie próbował mu wytargać z pyska przynętę. Szkoda, że mu się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jutro albo pojutrze zaprezentuję okonki, a tymczasem...Krótki filmik o nie zabijaniu ryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Jesienne okonki 5,5cm/10g- powinny ładnie latać Stelaż przez całość itd..Postanowiłem spróbować uzyskać efekt wysypki tarłowej za pomocą mikrobąbelków z lakieru i wyszło nawet spoko.Chwilowo trzy słabe foty, później albo jutro dodam takie jak trzeba Edytowane 6 Września 2015 przez Pride 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) Okonki ustawione, mają fajną pracę, ale schodzą za głęboko jak na moje łowisko Na spokojniejszej wodzie schodzą na 1-1,5m. Kiedyś pewnie polecą na giełdę. Oddałem też kilka rzutów za kleniem i taki się trafił na złotego kiełżyka Edytowane 6 Września 2015 przez Pride 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jak widać nawet okonia można udziwnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (...)Postanowiłem spróbować uzyskać efekt wysypki tarłowej za pomocą mikrobąbelków z lakieru i wyszło nawet spoko.(...) Majstersztyk marketingu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Jak zwykle mi nie wierzą najpierw poszly dwie czyste warstwy, później jedna z mikrobąbelkami (żeby je uzyskać zanurzyłem kawałek bardzo suchego drewna z luźniejszą strukturą) i znowu dwie warstwy na czysto Kobiec końcòw to moje ostatnie woblery w najbliższym czasie, pauzuje na co najmniej miesiąc. Łowienie też odpuszczam do października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 ciekawy ten ostatni okoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Malnięty na szybko bo nie chcialo mi się go dopieszczac jak pozostałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 A zobaczysz że będzie łowił najwięcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Prawdopodobnie nie będzie mnie na jerku przez 2-3 tygodnie, na privy i całą resztę odpowiem po powrocie No chyba, że będę miał internet, w co wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Mialem pisac ze czekam na cos szalonego w Twoim watku, wiec sie doczekalem Nie zawiodles Okonie cool 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Klenik z kufą pstrąga ciapnął złotego kiełża prowadzonego wachlarzem 20cm pod powierzchnią.Ps. chwilowo przechodzę w cień świata lurebuildnigu, brak czasu i kilka innych rzeczy, których nie przeskoczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Mój najnowszy wynalazek- ster wypukły Z normalnym sterem wobler zasuwał X-sem, po zamontowaniu wypukłego pracuje jak na filmiku ps. wobler jest brzydki i ma uszkodzoną powłokę na co nie zwracajcie uwagi, to model testowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Bardzo interesujaca praca, ciekawe jak na nia beda reagowaly drapiezniki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 A co teraz to ni jest X? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Teraz to jest bardzo fajny X 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Takiego popperka sobie wydłubałem, kilkanaście podejść po 5 minut i dzisiaj został ukończony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Fajne malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Fajne malowanie Dzięki, za tydzień postaram się wrzucić coś nowego i ciekawego Chwilowo nie mam dostępu do warsztatu więc bawię się takim mini dronem Polecam wszystkim, świetna zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Dzięki, za tydzień postaram się wrzucić coś nowego i ciekawego Chwilowo nie mam dostępu do warsztatu więc bawię się takim mini dronem Polecam wszystkim, świetna zabawa A juz myslalam ze to Twoja nowa przyneta Zreszta po Tobie wszystkiego niekonwecjonalnego mozna sie spodziewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Przynęta w kształcie drona- byłoby ciężko, przynęta podawana dronem- czemu nie ps. dzięki za dobre słowo, niebawem pojawi się coś interesującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Zaraz będą drony dla wędkarzy, będziemy sobie łapali gdzie będziemy chcieli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Niektórzy już o tym pomyśleli http://m.youtube.com/watch?v=2hqppfBJmng Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi