DelTor0 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Zaraz będą drony dla wędkarzy, będziemy sobie łapali gdzie będziemy chcieli . Daleko nie jest, produkt prawie gotowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Rozgrzewka jutro jeśli pogoda dopisze pojawią się zdjęcia i filmiki reszty. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 No no panie Mateusz jedziesz po bandzie Dobrze się to zapowiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Niezle ukleje mozna lowic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dzięki, mikro uklejka powstała z myślą o kluskach preferujących szysze odcinki Ropy, gdzie smużak nie zawsze sobie poradzi Obrotówka Pride Hand Made Klonek złowiony na gumowego kleniowego killera były jeszcze 2 sztuki, ale nie było warunków do focenia.Wieczorem będą filmiki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Żabka- prawdopodobnie na konkurs 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Taki patencik do gumy sobie zrobiłem Znacznie spowalnia opad i daje kilka dodatkowych ruchów. Guma jest bardziej żywa.To tak o, w formie ciekawostki. Pstrągowy, jesienny, konkursowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Taki klenik na gumowego killerka były jeszcze 4 sztuki, ale mniejsze.Rybki w super kondycji, walczą jak nigdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Rub tą gumkę Pride. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 24 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 (edytowane) Taki patencik do gumy sobie zrobiłem Znacznie spowalnia opad i daje kilka dodatkowych ruchów. Guma jest bardziej żywa.To tak o, w formie ciekawostki. Pstrągowy, jesienny, konkursowy Fajny patent A te gumki na klenie to tez faktycznie mogl bys sam robic i nawet je zmodyfikowac Edytowane 24 Października 2015 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Rub tą gumkę Pride.Gdyby to były wakacje to bym się nie wahał, teraz siedzę na studiach, w domu jestem raz na dwa tygodnie, zanim ogarnąłbym zrobienie formy, lanie plasticolu to byłyby święta... Wielkanocy Pomysł jak widziałeś na pw jest, gorzej z wykonaniem Fajny patent A te gumki na klenie to tez faktycznie mogl bys sam robic i nawet je zmodyfikowac Na kleniową gumkę mam całkiem inny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Przedstawiam mój ostatni wynalazek, a mianowicie ukleje z lipy pod czeburaszkę Obciążona na łebku, odciążona na dupce- zawsze ustawia się nią do góry Mniejsze z myślą o pstrągach z głębokich dołków gdzie nie zawsze można sięgnąć woblerem, większe z myślą o sandaczach i okoniach. Tak się prezentują: Tak pracują w wodzie Był też czas na klenie, kilka sztuk w tej rozmiarówce guma nadal daje rade. Chodził lisek koło drogi... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Uklejka mega 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Szczupakowe złoto Prowadzony w słońcu na płytszej wodzie daje niesamowite refleksy.Ciężko złapać na zdjęciu kolor, ale jest naprawdę czyste i błyszczące Filmik z pracą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 26 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Płoteczka pierwsza klasa,próbowałem coś podobnego osiągnąć ale z obciążeniem w korpusie a tu takie proste a zarazem genialne rozwiązanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Ukleja na czeburaszkę, bardzo ciekawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Dzisiaj taki klenio proszę zwrócić uwagę na bardzo potężny ogon, rybka w wyśmienitej formie.Ciekawe były również okoliczności brania. Na końcu zestawu tradycyjnie była dwuogonowa gumka, zainteresowały się nią okonie, jeden pochwycił i zapiął się za samą skórkę, wtedy spod brzegu wypłynął ten oto rozbójnik i dosłownie wyrwał okoniowi przynętę z pyska zasysając ją całą.Pojawił się też drugi kleń +50, ale już nie ryzykowałem czekaniem czy wyrwie przynętę z pyska temu +40 Przetestowałem tez ukleję na czeburaszce, okoniom bardzo smakuje, niestety fotek brak 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Oj Mateusz ale Ty tu robisz ochotę Szkoda, że tak daleko mieszkamy od siebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Przepraszam Marcinie, ale to nie ja łowię szczupaki na dwucentymetrowe bezsterowce ja u siebie spędziłem mnóstwo czasu na poszukiwaniu szczupaka i cały sezon na zero kleni się za to ołowiłem, dwukrotnie pobijając swoje PB jakbyś się jednak zdecydował kiedyś wpaść to chętnie oprowadzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Na warsztacie ukleje i jazgarze pod czeburaszkę Pojawią się też małe strzeble i może coś jeszcze. Teraz przerwa do czwartku, pora wracać na studia.Ciąg dalszy nastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bierz ze sobą, na zajęciach też można działać, szczególnie na wykładach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Bierz ze sobą, na zajęciach też można działać, szczególnie na wykładach To na studiach są wykłady? 3 lata chodzę i pierwsze słyszę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Podobno są, dla chcących ... strugać wobki po kątach na aulach tylko nie lakieruj Edytowane 2 Listopada 2015 przez grayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol13 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Ukleja świetny pomysł, tylko czy ciężarek musi być taki duży bo leci na łeb na szyję. Ciekaw jestem jazgarza po zakończeniu prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Przepraszam Marcinie, ale to nie ja łowię szczupaki na dwucentymetrowe bezsterowce ja u siebie spędziłem mnóstwo czasu na poszukiwaniu szczupaka i cały sezon na zero kleni się za to ołowiłem, dwukrotnie pobijając swoje PB jakbyś się jednak zdecydował kiedyś wpaść to chętnie oprowadzę A chętnie Panie Mateuszu.Bliżej lata oczywiście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi