Pride Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Też kiedyś chciałem nabyć takie ruchome oczka, żeby udekorować swojego cudaczka, ale były tylko duże, a potem zapomniałem. Dają się wciskać czy są dość sztywne? p.s. Mój ulubiony kreatywny wątek! Z rozmiarówką rzeczywiście jest problem, spotkałem jedynie takie +7mm. Jak się mocno naciśnie paluchem to mogą się zapaść, ale ryba raczej nie ma szans zdemolować ps. dziękuję, miło mi to słyszeć! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Spojrzałem teraz na aledrogo i są już od 4mm, w aukcajch tytułowanych "6 ROZMIARÓW", kiedyś nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Taki secik dla kolegów Ps. niebawem zaprezentuję coś nad czym pracuję od dłuższego czasu, przynęta pod czeburaszkę, ale nieco inna... Będzie się działo, tego jestem pewny Jest jeszcze projekt "wiosna pod znakiem pstrąga i klenia", niebawem realizacja.Ogólnie pomysłów na nowe i niestandardowe przynęty mam mnóstwo, ale czasu żeby wprowadzić je w życie brak. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dziś coś z serii "Trick & tips", czyli jak podczas strugania zachować kciuka w jednym kawałku nie wiem jak w Wy, ale ja zawsze strugam w takich niebieskich wampirkach. Co ciekawe, zawsze najszybciej destrukcji ulega kciuk (od cięć do siebie). Od dłuższego czasu stosuję więc zwiększoną ochronę, a mianowicie ucinam dwa palce z innej, zużytej już rękawicy, jeden nakładam pod, drugi nad. Jeszcze mi się nie zdarzyło stosując ten patent przeciąć palca. Zabrałem sobie na studia taki zestaw ratunkowy śledziki na Syrsan. Natrafiłem również w sieci na ciekawy filmik, polecam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 Śledziki nabrały wstępnych kształtów Jako, że miałem tylko 6 kawałków drewna to strugałem bardzo dokładnie, fajnie bo odpadnie mi 50% pracy papierem ściernym. Wystarczy kilka razy przejechać i będą idealnie gładkie. Żałuję, że nie wziąłem więcej, następnym razem tego błędu nie popełnię. Ścinek uzbierała się niezła kupeczka. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ostatnio sporo u mnie "tajnych rzeczy", pora zaprezentować coś mniej tajnego Big Ant- mrówa 5cm- będzie ich kilka, ale za to na wypasie. Prezentowane niedawno woblerki pracują idealnie, trzymają się mocnego nurtu nawet przy ekspresie, a startują już przy najwolniejszym zwijaniu Jak będą warunki to nagram pracę. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Mrówa gigant Coś podobnego, nowego właśnie robię, ale w mniejszym rozmiarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A taka mrówa to z przeznaczeniem na jakiego zwierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A taka mrówa to z przeznaczeniem na jakiego zwierza? Pewnie płotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Mrówy zapowiadają sie ciekawie. Chciałbym zobaczyć ich pracę. Z jakiego drewna je strugasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Mrówke 5cm łyknir każdy kleń i pstrąg powyżej 25-30 cm Jak 95% moich przynęt wykonana została z lipy, pracę na bank nagram i wstawię tutaj. Przed chwilą wklejałem im oczka i zaczynają prezentować się ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 A pytam bo trafiłem na takie zdjęcie https://www.facebook.com/SalmoPoland/photos/ms.c.eJw9kdkVRCEIQzuawy7039j4Avh5TSRBi0UPSwq7ZJxfNVdzDCtncrlS85U~;1qjRPeDXx8ctgw8PH4IuvlzQ7fkd82nyhOC~;rmVutse4L9NXGP3Mtx8bdLbH0G39mmDRZW~;efO9823z35p0vgfkkw~;fk09~_8QD7F5BvnZS~_m3b~;fx~_d9tPeN3VcN~;ZR33kE~;zelnpZ~;fN18V~;SJo71ffH90E~;yX7P~_Zff8~_zuh~;otH0Dfe8Gf~;JSbiQ~-.bps.a.912371062152889.1073741894.124212314302105/912371282152867/?type=3&theater I myślałem że koncept podobny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Mrówy są już na ukończeniu i zapowiadają się naprawdę ciekawie w niedzielę pewnie pojawią się fotki i filmik jak będą warunki.Większość tajnych i nowych projektów jest na ukończeniu, niebawem prezentacja. Zastanawiam się tylko czy walnąć jednego posta i około 30 zdjęć czy rozbić to na kilka dni i wrzucać po kolei...Robią się też kiełżyki, killerki na górskie klenie- wszystkie będą czarne z żółtym akcentem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Wrzucaj po kolei. Jednym postem zrobisz kumulacje a tak będzie można odnieść się do konkretnego foto. A znając Twoje dzieła zapewne będzie co komentować Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Dozuj swoją kreatywność w oddzielnych postach bo nie ogarniemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Byłem dzisiaj ustawiać i jestem mega zadowolony, z jednego modelu w szczególności Nagralem też kilka filmików, będę skucesywnie wstawiał.Dzisiaj miala być premiera mrówy Big Ant, ale przez przypadek wrzuciłem jej zdjęcia do kosza i opróżniłem z przyzwyczajenia >.<Jutro dodam filmik i zrobię photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jestem ciekawy jaka fantazja Cię ponosiła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Na początek Big Ant 5cm/ 8g/pływająca Zdjęcie kicha, w realu wygląda o wiele lepiej Bardzo dobrze trzyma się nurtu i lata bardzo daleko. Za chwilę kolejna przynęta Edytowane 6 Grudnia 2015 przez Pride 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Garbusek 5cm/8g/tonący, praca po prostu magiczna, jestem mega zadowolony, wyszła dokładnie taka jak chciałem, można prowadzić na wiele sposobów, trzyma się nurtu niesamowicie Będzie większa seria tych woblerów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 A zezwolenie na sprowadzanie obcych gatunków masz.Za tą mrówkę afrykańską kare możesz dostać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 (edytowane) Dobra Pany, czas na coś lepszego Na pierwszy ogień żabka, z której jestem bardzo zadowolony, jakieś 3cm, pięknie chlapie, wiosenne klenie mają przerąbane Powrót jednego z moich najskuteczniejszych woblerów kleniowych- kiełża (5 sztuk popełniłem). Mrówa lepsze foto. Coś starego ale bardzo jarego, filmiki z pracą wieczorem.Polecą na giełdę w świątecznej promocji. Edytowane 7 Grudnia 2015 przez Pride 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 To jakaś młoda żabka bo jeszcze z ogonkiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 To jakaś młoda żabka bo jeszcze z ogonkiem Kilka jest z ogonkiem, kilka bez, a kilka z ogonkiem i nóżkami Filmik z pracą kiełży, żabki i big buga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nadeszła pora zaprezentować to co robiłem w tajemnicy i szumnie zapowiadałem od dłuższego czasu Pani i Panowie, przed Państwem zupełna nowość: Rosówka/Pijawka pod czeburaszkę Imitacja ma długość 7,5cm dzięki czemu na spokojnie zassie ją średniej wielkości pstrąg czy okoń.Praca na materiale wideo, zapraszam bo warto!Ostatnie sekundy przedstawiają rosówkę i pijawkę położoną na dnie, czyż nie zachowują się jak żywe? 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Osz Ty!!! A nie mówiłem ze będzie co komentować! Bardzo fajne glizdy;). Działają na wyobraźnię. Super!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi