Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Panowie za pochlebne opinie ;)

Co do żabki numer 9 to po prostu taka perspektywa zdjęcia, normalnie nie jest upośledzona :D

Ps.zrobiłem sobie mikro-koguta na letnie zabawy z okoniami ;) Trzeba jeszcze poprawić detale, ale jak na pierwszego koguta w życiu chyba nie jest tak źle :)

3cm/3g :)

3894137_20151208_111456.jpg

3894136_20151208_111408.jpg

• Like 1

Kogut ślizgowy? Na piasek, czemu nie. Jednak przy takim ustawieniu przedniego oczka będzie Ci trudno uzyskać największą zaletę koguta, czyli niemal pionowy start i opad.Ten będzie pracował w poziomie. No i musisz szukać miejsc bez zaczepów, bo to rozwiązanie jest niezwykle "łapczywe" ;)

Dzięki Panowie za pochlebne opinie ;)

Co do żabki numer 9 to po prostu taka perspektywa zdjęcia, normalnie nie jest upośledzona :D

Jeszcze mi łzy lecą  :lol:  musiałem se znów na nią spojrzeć... :D  dzięki za te endorfiny.

W pozytywnym znaczeniu oczywiście ;)

Szkoda że ta żabka nie poszła na licytacje w takiej perspektywie - działo by się...

• Like 1

Jeszcze mi łzy lecą  :lol:  musiałem se znów na nią spojrzeć... :D  dzięki za te endorfiny.

W pozytywnym znaczeniu oczywiście ;)

Szkoda że ta żabka nie poszła na licytacje w takiej perspektywie - działo by się...

Myślę, że jeszcze bardziej ucieszy Cię jej widok na swoim biurku ;) Podeślij dane na priv, święta idą, a co mi tam :D

Ps. taki popperek sobie powstaje :) długość 15cm, waga 55g, super chlapie, nagram niebawem filmik.

3905764_20151208_111804.jpg

3905765_20151208_111812.jpg

3905766_20151208_111836.jpg

3905763_20151208_111850.jpg

Edytowane przez Pride
  • Like 6

Popełniłem taką imitację śledzia, na razie bez zdjęć bo bardziej interesuje mnie praca.

Przynęta dedykowana szwedzkim szczupakom. Z założenia miał pracować bardziej w stylu Salmo Fatso, ale podejrzewam, że ciężko będzie uzyskać podobną pracę przy takiej bryle woblera.

Jakieś sugestie odnośnie pracy? Za bardzo odchodzi, za mało odchodzi, nie odchodzi tak jak powinien? :)

A może coś z tego jednak będzie? ;)

Udało się nagrać prace krąpika, zapraszam do obejrzenia :)

Co do wieści z warsztatu to nadchodzą zmiany. Leci do mnie kijek XUL 270cm 1-3g, klucha gnąca się po sam dolnik :D

Pojawi się trochę mikro przynęt, koguciki, popperki...itd :) Mam ochotę pobawić się w tym roku z białorybem troszkę więcej.

Robią się też garbuski 5cm, muszę ich trochę strugnąć bo pracę jak dla mnie mają magiczną, będą miały w sezonie swoje 5 minut.

Narobię mikrusów i biorę się za przygotowanie arsenały pod Syrsan, duże poppery, woblery, blachy.

• Like 1

• 2 tygodnie później...