TOMI803 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Rosówka z ADHD wymiata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Dobre wariaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Żabka nr 9 na giełdzie, ta to dopiero jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Karmit mnie rozczulił ale nie mówię że nie będzie łowić. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dzięki Panowie za pochlebne opinie Co do żabki numer 9 to po prostu taka perspektywa zdjęcia, normalnie nie jest upośledzona Ps.zrobiłem sobie mikro-koguta na letnie zabawy z okoniami Trzeba jeszcze poprawić detale, ale jak na pierwszego koguta w życiu chyba nie jest tak źle 3cm/3g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Kogut ślizgowy? Na piasek, czemu nie. Jednak przy takim ustawieniu przedniego oczka będzie Ci trudno uzyskać największą zaletę koguta, czyli niemal pionowy start i opad.Ten będzie pracował w poziomie. No i musisz szukać miejsc bez zaczepów, bo to rozwiązanie jest niezwykle "łapczywe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Pisałem posta na wykładzie i zapomniałem dodac, że powstał ma główce z czeburaszki i stąd niewłaściwie umieszczone oczko Następne będą już na właściwych, ten jest jedynie prototypem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dzięki Panowie za pochlebne opinie Co do żabki numer 9 to po prostu taka perspektywa zdjęcia, normalnie nie jest upośledzona Jeszcze mi łzy lecą musiałem se znów na nią spojrzeć... dzięki za te endorfiny.W pozytywnym znaczeniu oczywiście Szkoda że ta żabka nie poszła na licytacje w takiej perspektywie - działo by się... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marceli Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 już wiem skąd wzór tej żabki https://www.facebook.com/primazoom.cz/videos/567838070036187/?fallback=1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Jeszcze mi łzy lecą musiałem se znów na nią spojrzeć... dzięki za te endorfiny.W pozytywnym znaczeniu oczywiście Szkoda że ta żabka nie poszła na licytacje w takiej perspektywie - działo by się...Myślę, że jeszcze bardziej ucieszy Cię jej widok na swoim biurku Podeślij dane na priv, święta idą, a co mi tam Ps. taki popperek sobie powstaje długość 15cm, waga 55g, super chlapie, nagram niebawem filmik. Edytowane 10 Grudnia 2015 przez Pride 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Bardzo fajny pomysł z rosówką , myślę że na wiosenne wymywane z burt robaki ,.....no mogą kropki oszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Na karanksy się wybierasz z tym popkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Tylko na szczupaki do Syrsan Ale z karanksami trafiłeś, wzorowałem się na popperze dedykowanemu właśnie tej rybie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Popełniłem taką imitację śledzia, na razie bez zdjęć bo bardziej interesuje mnie praca.Przynęta dedykowana szwedzkim szczupakom. Z założenia miał pracować bardziej w stylu Salmo Fatso, ale podejrzewam, że ciężko będzie uzyskać podobną pracę przy takiej bryle woblera.Jakieś sugestie odnośnie pracy? Za bardzo odchodzi, za mało odchodzi, nie odchodzi tak jak powinien? A może coś z tego jednak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ech Pride, Ty to caly czas zaskakujesz tymi swoimi przynetami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udało się nagrać prace krąpika, zapraszam do obejrzenia Co do wieści z warsztatu to nadchodzą zmiany. Leci do mnie kijek XUL 270cm 1-3g, klucha gnąca się po sam dolnik Pojawi się trochę mikro przynęt, koguciki, popperki...itd Mam ochotę pobawić się w tym roku z białorybem troszkę więcej.Robią się też garbuski 5cm, muszę ich trochę strugnąć bo pracę jak dla mnie mają magiczną, będą miały w sezonie swoje 5 minut.Narobię mikrusów i biorę się za przygotowanie arsenały pod Syrsan, duże poppery, woblery, blachy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 W warsztacie przerwa świąteczna, ale między innymi takie kleniowe kilerki 3,5cm się robią Na razie jeszcze bez sterów i dwóch warstw lakieru.Ten z otwartą paszczą będzie pięknie kotłował powierzchnię. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Takie specjały do swojego pudełka bo ostatnio szewc bez butów chodził Na wiosenne i letnie klenie będzie kosa, zwłaszcza jak będzie można chlapnąć przy spływaniu przynęty. Secik żabek Czarne bobroki 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Osa 5cm/9g 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 to już gruby szerszeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Dwa wypasione osiory . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Oski super , chętnie przygarne, widzę że się w przerwie świątecznej się nie próżnowało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Dzięki Panowie za pochlebne opinie, z osami zeszło mi baaaardzo długo Oski super , chętnie przygarne, widzę że się w przerwie świątecznej się nie próżnowało Kolejne cudaki Na pierwszy ogień ukleje popperki 5cm Okonki 4,5cm/7g Okonek i kiełże 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ile ważą uklejki w wersji popper? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Najlżejsza 3,5g, najcięższa 4,5g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi