sebalos.77 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Fajne te Twoje cudaki a jak tam prace nad śledziem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Fajne te Twoje cudaki a jak tam prace nad śledziem?Dzięki 6 sztuk czeka na lakierowanie, a nastąpi ono dopiero za miesiąc jak już kupię nowy lakier bo tego mi został mały słoik.Lakieruję zanurzeniowo i nie chce mi się babrać i męczyć z odwracaniem przynęty żeby pokryć ją w całości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Najlżejsza 3,5g, najcięższa 4,5g To za ile się z nimi rozstaniesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 To za ile się z nimi rozstaniesz ?Dogadamy się na priv A teraz kolejna porcja popperków Kleniowe 4,5cm/ 5g Ukleje 4,5cm/ 5g Pędrak 4cm pod czeburaszkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Ostatnie garbuski w najbliższym czasie Kiełżyki 1,5cm Kiełże 3cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) Shimano 275 1-3g już u mnie, pora szykować powoli arsenał na letnie łowy Na początek mikrotwisterek - jeszcze nie skończony Nie wiem tylko jak rozwiązać problem oczka. Powinno byś pod kątem prostym, a jak widać jest równolegle do przynęty co może utrudnić łowienie z opadu. Tak mikroskopijnych haków z odpowiednio zamontowaną główką jigową jeszcze nie spotkałem.Ma ktoś jakiś pomysł? Ps. umieszczony jest na monecie 10gr. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Rozgrzej końcówkę z oczkiem do czerwoności i drugimi kombinerkami delikatnie przekręć oczko. W większości haków się to udaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Haki tego typu:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/akita-akita-ak400bl-jig-nymph-g6-a185-p1842-k16388.htmlDo tego główka wolframowa typu slotted tungsten beadshttp://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/glowki-wolframowe-wolframowe-glowki-slotted-tungsten-beads-10szt-g6-a213-p1555-k8823.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wielkie dzięki koledzy Wybrałem sposób kol. @stoner ze względu, że mam bardzo dużo takich luźnych haków, które czekały na wykorzystanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 Najnowsze wieści z warsztatu Udało się zrobić kilka Popper Bobrok'ów Kleniowo- pstrągowe Popperki 4,5cm Popper ukleje Zrobiłem w wersji z białym brzuszkiem oraz... Nie wiem jak u Was, ale u mnie bywają sytuacje kiedy klenie nie przepadają za wszystkim co ma w sobie biały kolor. Zazwyczaj na krystalicznie czystej wodzie. Tak "stoją w wodzie" Może wieczorem coś poleci na giełdę ----------------------------------------------------------------------------- Zapomniałbym wspomnieć, że bawię się trochę z mikro twisterami teraz i zapowiada się naprawdę ciekawie Testuję bardzo fajny materiał, ogonki są ultra miękkie, gibią się w wodzie o wiele lepiej niż tradycyjne woblery, a przy okazji są mega wytrzymałe, takiego 3cm można rozciągnąć do 15-20 cm Jak opanuję to się pochwalę.Na okonie będą niezniszczalne. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 I nie zapominaj o mikrojigach bo wiosna tuż tuż a nie da się ukryć, że robiły spustoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Właśnie gromadzę na nie materiały zrobiłem też Popper Bobroka 12mm, wzdręgi budzujące przy powierzchni mogą się nim zainteresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Te małe poperki fajne 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Te małe poperki fajne Dużo przy nich dłubania, ale uważam, że warto Taki kogucik 3,5g/4cm 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dużo przy nich dłubania, ale uważam, że warto Może uda mi się dostać jakiegoś na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Ale cudakow naprodukowales przez te swieta Widac ze nowych pomyslow nie brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Może uda mi się dostać jakiegoś na testy Niestety ale chwilowo nie rozdaję wobków na testy, poświęcam za dużo czasu każdemu z nich żeby rozdawać je lekką ręką Są za to do zdobycia z poziomu giełdy Ale cudakow naprodukowales przez te swieta Widac ze nowych pomyslow nie brakuje Pomysłów jest cała masa, tylko z czasem krucho na dodatek właśnie zasuwam na studia i będę miał dłuższą przerwę od lurebuildingu.Sesja i te sprawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dużo przy nich dłubania, ale uważam, że warto Taki kogucik 3,5g/4cm Bajkowy ten pierzak. Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dzięki zamierzam ukręcić sobie takich z 10 sztuk na próbę, a jak rybki docenią to powiększę arsenał tak wgl. to mam taki plan na ten sezon, że kwiecień/maj pstrągi, a reszta sezonu okonie, klenie i białoryb resztę gatunków odpuszczam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Dogadamy się na priv A teraz kolejna porcja popperków Kleniowe 4,5cm/ 5g Ukleje 4,5cm/ 5g Pędrak 4cm pod czeburaszkę kurde wyczuwam killera na okonie (rosówka) Edytowane 7 Stycznia 2016 przez patzaw26 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) kurde wyczuwam killera na okonie (rosówka)Mam nadzieję, że okonie też go wyczują zamierzam machnąć ich całą serię, kolory czarny w żółte kropy, naturalna rosówka i biały w czarne kropy ps. zanosi się też na większy szczupakowy kaliber, połączenie drewna z ogonkiem twistera- dużym ogonkiem Materiał już do mnie leci, nie mogę się doczekać pierwszych konfrontacji na warsztacie Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Co prawda dużą część Twoich nowości widziałem już na fb, ale zawsze jak tu wejdę to pojawia się efekt zaskoczenia. Strach myśleć na co wpadniesz za powiedzmy 2 lata!Wszelkie mikro przynętki, super sprawa i multum możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Staram się jak mogę żeby non stop prezentować coś nowego mam nadzieję, ze za 2 lata nadal będę miał mnóstwo pomysłów na ciekawe przynęty z mikrusów przymierzam się do twistera poniżej 2cm czy coś z tego wyjdzie nie wiem, ale spróbować warto. Mam też w głowie fajny model obrotówki pod szczupaki. Żeby tak jeszcze czas na to znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Działaj Będzie coś nowego do pooglądania. Czas to faktycznie problem, zawsze za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Jeszcze raz gratuluję pomysłu aż sobie podpatrzyłem mówiąc szczerze o i pro po kolorów skuteczny może się okazać sam czarny (pijawka) ewentualnie tą ostatnią sekcje z kotwiczką jakimś agresywnym taki celowniczek Edytowane 8 Stycznia 2016 przez patzaw26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi