Pride Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Jeszcze raz gratuluję pomysłu aż sobie podpatrzyłem mówiąc szczerze o i pro po kolorów skuteczny może się okazać sam czarny (pijawka) ewentualnie tą ostatnią sekcje z kotwiczką jakimś agresywnym taki celowniczek Kilka czarnych też już mam zrobionych, zapomniałem zaprezentować po to wrzucam, żeby można było sobie właśnie podpatrzeć Bobroki 15mm się robią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Czego to Pride nie wymyśli... Im częściej tu zaglądam, tym co raz bardziej jestem zaskoczony Świetne pomysły! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zaległe mikro robaczki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ciekaw jestem jak się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Kurcze, naprawde mikro... trzeba miec cierpliwosc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Na początku było 6 sztuk, ale 2 sztuki zepsułem, a na jedną brakło cierpliwości takie oczko większe (4cm) robi się już o wiele przyjemniej. Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tobie te maluchy z rąk przy skrobaniu nie wypadają? Jak dwudziestki skrobię to co rusz po podłodze szukać muszę Trzeba mieć cierpliwość do takich mikrusów...oj trzeba...Ale muszę przyznać, że z tymi "Tworami" to wciąż zadziwiasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Wypadają, wypadają nieraz ze 3 razy upuszczam jednego A ile korpusów wypadło i uciekło w jakiś zakamarek, że nie odnalazłem to nawet nie liczę Miło mi słyszeć takie opinie, niebawem zaprezentuję coś nowego, będą przynęty pod białoryb jak i pod szczupaki Na chwile obecną mam jednak sesję i do połowy lutego nie schodzę do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udało się coś wystrugać w wolnym czasie, którego teraz brak Na początek popper ukleje Popper żabki i nie tylko Popek 12mm na wzdręgi Nowy model wobka pod pstrągi super cienka konstrukcja, na zdjęciu nie widać, ale w realu to prawdziwa wykałaczka.Egzemplarz testowy, będzie tylko do użytku własnego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Codziennie staram się wygospodarować pół godzinki wieczorem na struganie Dzisiaj na przykład pracowałem nad mikro popperem. Jeden jest wielkości groszówki, a drugi mniejszy.Dłubanina straszna, zobaczymy czy będzie warto osobiście uważam, że tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zawsze warto dłubać, kombinować potem testować, Nie za piątym, to za dziesiątym razem uda się zmajstrować coś, co oszuka te cwane rybeńki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 (edytowane) Na razie nie będę lajkował - zaczekam co się z tych jajek wykluje Edytowane 27 Stycznia 2016 przez muddler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zawsze warto dłubać, kombinować potem testować, Nie za piątym, to za dziesiątym razem uda się zmajstrować coś, co oszuka te cwane rybeńki.Tworzenie i testowanie nowych konstrukcji to jest to co lubię najbardziej w tym sezonie stawiam na poppery, woblery kiełże i mikro gumki.Mam mnóstwo nowych projektów do wykonania, tylko czasu brak. Pomysłów w głowie mnogo, nudą nie zawieje. Na razie nie będę lajkował - zaczekam co się z tych jajek wykluje Jeszcze tydzień i mam nadzieję sesja padnie, na razie idzie bez oporu końcem następnego tygodnia może będą wieści bezpośrednio z warsztatu. Na razie tylko struganko wieczorem na lepszy sen i wyciszenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 (edytowane) Nareszcie w warsztacie Rozgrzewka w postaci mikro wahadełek pod UL Coś większego na Sysran Wszystko dla siebie, więc są jakieś niedociągnięcia. Fakt, że to praktycznie pierwsze blachy z życiu pomijam Edytowane 4 Lutego 2016 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Guma i wahadło gotowe filmik z naturalnego środowiska- czyli z wanny Muszę jakoś przedłużyć korpus tak żeby kotwiczka wylądowała dalej od obciążenia- czeburaszki albo oliwki ołowiowej.Waga gumy razem z głową to tylko 12g Wytrzymałość: Praca wahadła (trochę za mało wody w wannie). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Kombinator Guma będzie kosiła zębate na Syrsan ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Praca super, będą zasysały ale w/g mnie długość gumy winna być co najmniej o połowę krótsza jak nie więcej. Chodzi o to, by po zassaniu przynęty, a trwa to moment, hak znalazł się w pysku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Praca super, będą zasysały ale w/g mnie długość gumy winna być co najmniej o połowę krótsza jak nie więcej. Chodzi o to, by po zassaniu przynęty, a trwa to moment, hak znalazł się w pysku.Całkowicie się z Tobą zgadzam długość ogonka będzie koło 12cm, a korpus nieco wydłużę tak do 6cm żeby kotwiczka nie zahaczała o czerburaszkę albo oliwkę uwieszoną z przodu. Pora na kolejne smaczki Popper Ukleja 5cm będzie to w tym roku jedna z moich podstawowych przynęt. Mikro wahadełko 13mm/ 0,8g będzie kosa na letnie łowy UL. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 W wątku cisza, a w warsztacie praca wre większość na ukończeniu, niebawem prezentacja.Nowe modele też się szykują.Np. kijaneczka Albo kiełże w nowej odsłonie Jeszcze przed lakierowaniem końcowym malowaniem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ty to masz wenę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kijaneczka z kijkiem - kurrr... oblałem się cherbatą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Fakt-pomysłów Ci nie brakuje. Super wabiki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Dzięki Panowie za dobre słowo na razie pracuję głównie nad przynętami do 5cm, ale niebawem ruszę temat większych wabików.W sumie jedna już się robi taka dość na wypasie się zapowiada, nowe rozwiązania, w wodzie będzie to pięknie hulało.Parzę sobie teraz na suszarkę i stwierdzam, że dzionek zleci cały na wklejaniu piórek, odnóży, sterów itd. Nie za bardzo lubię ten etap, ale trzeba zagryźć zęby i dokończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ta kijanka bardzo interesująca. Będzie ze sterem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Kijana mnie rozwaliła ,zresztą nie tylko ona,strach pomyśleć co Twojej głowy się jeszcze wykluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi