Pride Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Ta kijanka bardzo interesująca. Będzie ze sterem? Tak, będzie to model ze sterem. Ta pokazana tutaj to zaledwie prototyp.Kijana mnie rozwaliła ,zresztą nie tylko ona,strach pomyśleć co Twojej głowy się jeszcze wykluje Na razie między innymi wykluwa się to o czym pisałeś mi niedawno na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Super że się za to wziąłeś,może wyjdzie tajna broń,wiesz taki ... przyczajony tygrys, ukryty smok. Zgadamy się , na Syrsan jeden dzionek popłyniemy razem i tylko handmejdy będziemy ćwiczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 kiełże, kijanki, rosówki, żabki może jaszczurkę albo lepiej traszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 (edytowane) Bardzo dobry pomysł, definitywnie jestem na tak;) ps. jeszcze "cool story"na dobranoc.Czyszczę dziś sobie nożem oczko z lakieru w wobku 2cm, chwyciłem go kciukiem i śrockowym palcem, a wskazujący był wyprostowany. Nóż prześliźgnął się po drucie, wbił w 2/3 długości palca wskazującego (na jakieś 2-3mm) i przeciągnąłem go tak prawie do samego opuszka. Długie rozcięcie skutecznie utrudniało dziś pracę. ps2. traszko-jaszczurka już kiedyś była, ale trzeba będzie odświeżyć temat Edytowane 12 Lutego 2016 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Mistrzu, szanuj swoje narzędzie pracy,kotwę jak będzie trzeba z Ciebie wyjmę,ale szyć nie umiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 12 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2016 Znowu masz " wenę twórczą " i mało czasu a co by się działo gdybyś miał więcej czasu ? Ktoś już tu wcześniej pisał - najbardziej kreatywny wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2016 Mistrzu, szanuj swoje narzędzie pracy,kotwę jak będzie trzeba z Ciebie wyjmę,ale szyć nie umiem... Normalnie zawsze strugam w ochraniaczu i rękawiczkach, nie wiem co mnie skusiło tym razem co do wyjmowania kotwy to mam nadzieję, że nie będzie okazji.Z szyciem mam podobne doświadczenie, gacie- ok, człowiek- niet. Znowu masz " wenę twórczą " i mało czasu a co by się działo gdybyś miał więcej czasu ? Ktoś już tu wcześniej pisał - najbardziej kreatywny wątekCzasu w chwili obecnej jest zawsze za mało, więc część pomysłów trzeba odłożyć na lepsze czasy Dzięki, staram się jak mogę żeby nie było nudno ps. taka oska się robi, 2,5cm, więc trochę dłubania było Dojdą skrzydełka, nóżki i co mi tam jeszcze do głowy przyjdzie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 W dalszym ciągu nie udało się skończyć żadnego woblera, ale za to powstając nowe Wklejanie nóżek, skrzydeł, sterów zostawiam ja koniec tygodnia, na razie nowe wzory i modele. Takie żabko wobki i żabko poppki Ukleje 5cm- docelowo ze sterem, tyle co poszły w lakier 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ty śpisz czasami , czy tylko tworzysz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ty śpisz czasami , czy tylko tworzysz . To co tutaj pokazuję to wierzchołek góry lodowej niedługo będą odpowiednie zdjęcia jak i filmiki.Przy woblerach spędzam teraz całkiem sporo czasu, średnio 8 godzin dziennie Jakichś mega ilości nie robię, ale za to będą dopracowane na tip top. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Przy woblerach spędzam teraz całkiem sporo czasu, średnio 8 godzin dziennie 8 godzin dziennie ? to normalnie cały etat ! Masz zacięcie chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 (edytowane) 8 godzin dziennie ? to normalnie cały etat ! Masz zacięcie chłopie Dzisiaj np. udało się posiedzieć 10 godzin, ale są dni, że i 4 godzin nie posiedzę mówię tu oczywiście o sytuacji kiedy jestem w domu i mam wolne. Będąc na studiach zdarzało się, że 10 godzin siedziałem w ciągu całego miesiąca teraz mam trochę wolnego to wykorzystuję ile tylko się da. Edytowane 16 Lutego 2016 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Widzę, że żabkowobki już w haki bez zadziora uzbroiłeś .Rewelacyjne, myślę, że będą to kleniowe killerki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Widzę, że żabkowobki już w haki bez zadziora uzbroiłeś .Rewelacyjne, myślę, że będą to kleniowe killerki.Na dodatek założyłem takie większe, sumowe, bo przecież nigdy nie wiadomo co weźmie Żarty na bok, pora zaprezentować to nad czym teraz pracuje- imitacja babki.Dwa warianty kolorystyczne, ogonek będzie jak w tej polakierowanej.Warunki do robienia zdjęć masakryczne, zjadło połowę kolorów.W ostatecznej wersji będą miały ster, jak głęboko zejdą dopiero się okaże. Let's start the show Ukończona: Dwie wersje kolorystyczne przed lakierowaniem, moim zdaniem pomarańczowa ciekawsza. Kilka w początkowej fazie. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Teraz to już mnie niczym nie zaskoczysz,chyba że Obcego ulepisz. Piękne te brzydactwa,na pewno nimi połowisz . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Teraz to już mnie niczym nie zaskoczysz,chyba że Obcego ulepisz. Piękne te brzydactwa,na pewno nimi połowisz . Oj poczekaj jeszcze kilka dni bo szykuję teraz..... niebawem zaprezentuję Taką mam nadzieję roboty przy nich bardzo dużo, ale robi się całkiem przyjemnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Paskudy z postu wyżej już pomalowane Będzie też nowa wersja kiełżyka Ogonek jak na razie pierwszy lepszy na szybko, tak dla pokazania zamysłu. Krok pierwszy: Krok drugi: Krok trzeci: Na dniach będę wklejał stery, ogonki, odnóża i wszystko inne 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Kijanka i babka mega! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek100 Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Paskudy z postu wyżej już pomalowane Będzie też nowa wersja kiełżyka Ogonek jak na razie pierwszy lepszy na szybko, tak dla pokazania zamysłu. Krok pierwszy: Krok drugi: Krok trzeci: Na dniach będę wklejał stery, ogonki, odnóża i wszystko inne perfekcja Nie cytujemy zdjęć. Zdjęcia cytowane są usuwane. W przypadkach recydywy, będą usuwane całe posty.http://jerkbait.pl/topic/62466-zasady-tworzenia-wpisów-na-forum-jerkbaitpl/?p=1729002 Edytowane 18 Lutego 2016 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Pride, rozwaliłeś system i mam chęć brzydko się wyrazić , więc tylko "rozwaliłeś" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Pride, rozwaliłeś system i mam chęć brzydko się wyrazić , więc tylko "rozwaliłeś" Dzięki Niebawem babki w wersji na pstrąga, powielone babki w wersji na szczupaka i kiełże w nowej odsłonie, trochę pomanewrowałem bebechami i udało się uzyskać bardzo interesującą pracę. Edytowane 21 Lutego 2016 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pora zaprezentować coś skończonego Na pierwszy rzut kiełże w dwóch wersjach (trzecia na ukończeniu).Kiełż- pijawa Kiełż zwykły- w ubiegłym sezonie okazał się prawdziwym killerem, pobiłem za jego sprawą życiówkę w kleniu dwukrotnie.Powstało 10 sztuk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pride wpadaj na II Edycję Targów Rękodzieła. Nie może Ciebie zabraknąć z tymi dziwolągami. Oczywiście nie miałem na celu żadnej obrazy Twoich dzieł, a podkreślenie Twojej wyobraźni i kreatywności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Pride wpadaj na II Edycję Targów Rękodzieła. Nie może Ciebie zabraknąć z tymi dziwolągami. Oczywiście nie miałem na celu żadnej obrazy Twoich dzieł, a podkreślenie Twojej wyobraźni i kreatywności. Mógłbym zaprezentować kilka żabek pomyślę o tym na bank. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2016 Popper bobroki w wersji mikro- dedykowany wzdręgom Popper osy 2,5cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi