Pride Opublikowano 28 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Łamaniec rosówka na pstrągi, jeszcze nie ukończony 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Widać, że w tym sezonie będzie ostre chlapanie nie ma się co dziwić chyba najbardziej widowiskowe łowienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Widać, że w tym sezonie będzie ostre chlapanie nie ma się co dziwić chyba najbardziej widowiskowe łowienie Definitywnie tak, ten sezon zapowiada się popperowy Są też klasyczne ukleje i strzeble w kalce. Takie w sam raz na.... wszystko Niebawem lepsze foty bo te przemielone przez fb i zmniejszacz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Pora zaprezentować co nieco, miałem dozować po trochę, ale w przygotowaniu tyle nowych rzeczy, że muszę prezentować seriami Nowy model na pstrąga 2016, babka. Mocna i solidna konstrukcja na grube pstrągi.Super mocne kotwice rozmiaru 6, nie ma fuszerki. Kleniowe popper bobroki. Strzeble (oko fajnie się do nich wkomponowało, bardzo dobrej jakości kalka). Ukleje. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (...)Super mocne kotwice rozmiaru 6, nie ma fuszerki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Kółka łącznikowe założyłem tylko do zdjęcia, żeby były uzbrojone. Solidne miały dzisiaj przyjść, ale poczta jak to poczta, żyje swoim życiem. Te się nadają do popperków 3cm.Miło jednak, że ktoś się tak zagłębia w foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Miałem na myśli kotwiczkę. A dokładnie, to odgięty na zewnątrz górny grot. Czyli albo kotwica nie jest super mocna, albo jednak jest fuszerka A kółka łącznikowe, często te mniejsze są mocniejsze. Choć tu drut kółeczka nie daje rękojmi, to jednak bez testu nie podjął bym się wyrokować. Z dwojga, szybciej kółeczko zdobyłoby moje zaufanie, niż ta kotwiczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tych kotwic używałem cały poprzedni sezon i nie zamierzam zmieniać bardzo ostre, nie tępią się za szybko (przy łowieniu w górskich rzekach gdzie wobler praktycznie cały czas zaczepia o kamienie ma to znaczenie), a takie wady jak ta widoczna na zdjęciu zdarzają się baaaaardzo rzadko, Najwięcej używam rozmiaru 10, oczywiście pod klenie. Jeszcze mi się nie zdarzyło żeby jakiś rozgiął mi grot, a przy cienkich ownerach miałem takie przypadki.Kółeczka są bardzo fajne, ale według mnie 3mm to nie jest rozmiar do tego typu przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Nowy kolor kiełża na dniach, pozostało wklejenie sterów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zajefajny ten ciapaty,muszę wziąć korepetycje z malowania u Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zajefajny ten ciapaty,muszę wziąć korepetycje z malowania u Ciebie.Malowanie proste, ale czasochłonne. Na foto nie widać, ale kiełżyk na ma sobie 5 kolorów.Dopiero jak się trzyma w łapie to można zauważyć.Podstawa to farbki plakatowe za dyszkę Jakby co to pisz pw, opiszę krok po kroku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 (edytowane) Już widzę babkę w wersji hot wykonaną tą techniką. Edytowane 3 Marca 2016 przez Sebalos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Już widzę babkę w wersji hot wykonaną tą techniką. Miałem już kiedyś zrobić taką z czerwoną bazą i krwawiącymi oczami, ale jakoś uciekło z głowy Teraz coraz więcej czasu będę poświęcał przynętom pod Syrsan.Dopnę tylko kilka ostatnich drobnych projektów i odpuszczam małe wabie na jakiś czas.Taki przynajmniej jest plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 To bardzo ciekawy plan,oj będzie się działo ,większe przynęty więcej miejsca na makijaż. Ja już też tylko po wyprawę robię, na otwarcie sezonu mam już co nieco ,dziś zacząłem maluchy 13cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Muszę jeszcze tylko dorwać fest wielkie oczyska żeby fajnie się wkomponowały nie wiem czemu, ale mi łatwiej maluje się takie pięciocentymetrowe smyki Twoje maluchy to prawilny rozmiar większości z moich przynęt ps. Twoja babka już pomalowana, czeka na lakierowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Jesteś przyzwyczajony do kijanek ,kiełży i innego robactwa. Ja znowu nie schodziłem poniżej 15cm.Dziś robiłem Twojego pulla ,wyszedł neutral ,taki na płytkie trzcinowisko,sprawdzę akcję z ogonem(łącznie będzie 18cm) i do produkcji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Psycha by mi siadła jakbym miał strugać tylko klocki powyżej 15cm To kawałek skurczybyka jest Potestuję goz przyjemnością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Takie uklejki, zobaczymy jutro jak będą mykać w wodzie albo i nie będą, się okaże Stadnie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A ja zapytam ..... gdzie "kot" wszak na zlocie była deklaracja. Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 A ja zapytam ..... gdzie "kot" wszak na zlocie była deklaracja. Pojawi się i kot, ale dopiero jak będę musiał posiedzieć trochę dłużej na studiach wezmę sobie kawałek lipy, nożyk i coś pokombinuje :D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dzisiaj ustawiałem kiełże i ukleje i powiem szczerze, że jestem bardzo mile zaskoczony Ukleje będą idealne na wszelkie przelewy, klenie będą łupać, inne ryby też nie pogardzą.Praca to drobny X z migotaniem jak minnow i bardzo delikatne uciekanie to w prawo to w lewo.Jest w nich moc,.O kiełżach powiem tylko tyle, że to jedne z najlepiej pracujących woblerów jakie zrobiłem. Nie ma możliwości żeby klenie w nie nie tłukły, będzie się działo w tym sezonie.Wygląd też jest super, szkoda, że foto nie przekazuje wszystkich kolorów.To co w nich najlepsze to lotność i możliwość regulacji pracy poprzez odgięcie steru. Jak damy do jeszcze niżej to wychodzi kapitany smużak, którego praktycznie nie da się oderwać od wody nawet przy boleniowym tempie zwijania. Tu jeszcze dwa rodzynki ze starego wypustu 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Prototyp okoniowej uklejki miała wyjść woblerkowa cykada do podbijania z dna, a wyszedł boleniowy bezsterowiec do szybszego ściągania. Przy podbiciach coś tam cyka, ale za wąsko moim zdaniem.W wolnej chwili będę walczył nadal z tym modelem.ps. za krypto-reklamę przepraszam, wyszła przypadkiem Edytowane 6 Marca 2016 przez Pride 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Prototyp okoniowej uklejki miała wyjść woblerkowa cykada do podbijania z dna, a wyszedł boleniowy bezsterowiec do szybszego ściągania. Przy podbiciach coś tam cyka, ale za wąsko moim zdaniem.W wolnej chwili będę walczył nadal z tym modelem.ps. za krypto-reklamę przepraszam, wyszła przypadkiem Przesuń górne oczko bardziej do tyłu ,a zobaczysz różnicę ... ,że być może będzie ciężko szybko poderwać wodbka z dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Przesuń górne oczko bardziej do tyłu ,a zobaczysz różnicę ... ,że być może będzie ciężko szybko poderwać wodbka z dna.Dzięki za radę, na pewno skorzystam Tak sobie przeglądałem dziś różne foldery i natrafiłem na kilka ciekawych fotek Czy tylko ja tęsknię za latem? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 No to spakuj mi tego nowego kielza i ukleje i daj dane do przelewu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi