szymanek69 Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Fajny ten kiełżowaty w nowej odsłonie, a letnie foty narobiły konkretnego zamieszania w głowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Co tu tak spokojnie, wolne masz,czy coś po cichaczu strugasz? Jak tam nasze babki się mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Przykra sprawa, trzeba było wrócić na studia na szczęście jutro wracam do domu na ponad tydzień,więc od poniedziałku działam ostro. Babki mam nadzieję wykończyć przed następnym weekendem śledzie zresztą też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Coś z serii podwodnych filmików 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Coś ty zrobił tym rybom że tak grzecznie pozują do fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Coś ty zrobił tym rybom że tak grzecznie pozują do fotek?Wiedziały, że wrócą do wody to siedziały spokojnie A tak poważnie to klenie u mnie są mega spokojne po wyjęciu z wody, praktycznie wgl. się nie ruszają.Oczywiście mowa o rybach +40cm bo małe podrostki wariują.Co innego pstrągi, w ich przypadku nawet duża ryba po wyjęciu z wody świruje. Pewnie dlatego tam mało fotek im pstrykam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Coś z serii podwodnych filmików Bardzo ciekawie pracują i wyglądają twoje kiełżyki. Co to za agrafka przy woblerku z filmu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Bardzo ciekawie pracują i wyglądają twoje kiełżyki. Co to za agrafka przy woblerku z filmu?Dziękuję Agrafka to typowy hendmejd do ustawiania woblerów w bezrybnym potoku albo wannie.Kawałek zagiętego na kształt litery "S" drutu miedzianego 0,7mm żeby móc szybko zmieniać testowane woblery. Zapięcie trwa sekundę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 W wątku mało się dzieje, za to w warsztacie bardzo dużo Takie dwa flagowce póki nie zaprezentuję czegoś konkretniejszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Papierek holo jako podkład na zdjęciu nie widać, ale w realu ostro daje po oczach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 To na suma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Wszystkiego się mogłem spodziewać,ale disco u Prida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Te akurat są na szczupaka, cienkie w grzbiecie żeby się fajnie bujały prawo-lewo Hehe poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz prawdziwe disco, to jest dopiero zapowiedź tego co ma nadejść 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Te akurat są na szczupaka, cienkie w grzbiecie żeby się fajnie bujały prawo-lewo Hehe poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz prawdziwe disco, to jest dopiero zapowiedź tego co ma nadejść To co ma nadejść - szykujesz na konkurs? Jak patrzę na twoje prace , to mam wrażenie , że jeszcze za malarstwo powinieneś się wziążć - masz pozytywnego bzika i myślę , że miałbyś w tej dziedzinie wielkie pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Miałem na myśli dwa nowe modele woblerów (na okonia i szczupaka), w których znacznie odbiegłem od swojego stylu przynajmniej tak mi się wydaje. Efekt końcowy powinien być bardzo dobry.Szkoda tylko, że roboty przy nich masa, najbardziej pracochłonne woblery jak na razie.Z pracą na konkurs startuję jutro, mam kilka pomysłów, zobaczymy co wyjdzie Co do malowania, to kiedyś sporo malowałem ołówkami i markerami. Oczywiście zaczęło brakować czasu i dupa Taka pozostałość, która do dzisiaj wisi na ścianie namalowana markerem postać z kreskówki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Mówiłem , że masz talent, rób coś ciekawego na konkurs , niech nasze prace porywalizują ze sobą , ja tez mam moim zdaniem coś ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Mam w głowie trzy pomysły, dwa takie "śmieszki heheszki" co mi w głowie siedzi itd. a trzeci już poważniejszy, taki reprezentacyjny bym powiedział Jutro wystartuję z wszystkimi trzema bo czas goni Zdrową rywalizację popieram jak najbardziej, mamy na forum wielu świetnych Twórców, którzy na pewno pokażą na co ich stać. Niech wygra najlepszy Teraz idę oglądać Wikingów bo mnie wciągnął ten serial okrutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Taka czapeczka dziś do mnie doleciała 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 18 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Czapka fajna sprawa,lubię czapeczki...tylko loga nie mam Logo masz dobre,,proste czytelne i na temat...mój gust... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2016 Czapka fajna sprawa,lubię czapeczki...tylko loga nie mam Logo masz dobre,,proste czytelne i na temat...mój gust... Logo jak to logo, dobrze jak jest, ale niezbędnym bym go nie określił ja akurat korzystam z niego bardzo często, wszystkie woreczki, w których wysyłam woblery są nim oznakowane. Zostało mi jeszcze z 300 naklejek to trzeba będzie dorobić niebawem.Dzięki, fajnie, że podoba się komuś jeszcze poza mną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Robaczki pod czeburaszkę jest w nich moc, pstrągi i okonie będą szalały na bank Wszystkie do mojego pudełka Grupowo: Z dodatkiem holo, którego nie widać na zdjęciu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Robaczki pod czeburaszkę jest w nich moc, pstrągi i okonie będą szalały na bank Wszystkie do mojego pudełka Grupowo: Z dodatkiem holo, którego nie widać na zdjęciu: Podziel się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Przykro mi, ale nie mogą pójść w świat bo mają jakieś małe niedoskonałości Co ciekawe zrobiłem je celowo żeby nie kusiło sprzedać mi osobiście wgl. nie przeszkadzają (podobnie jak rybom) ale to co do ludzi musi być perfecto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Przykro mi, ale nie mogą pójść w świat bo mają jakieś małe niedoskonałości Co ciekawe zrobiłem je celowo żeby nie kusiło sprzedać mi osobiście wgl. nie przeszkadzają (podobnie jak rybom) ale to co do ludzi musi być perfecto mi tam niedoskonałości nie przeszkadzają ważne żeby łowiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaga669766472 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Czołem, Mati. Świetna mycha, Taka tłuściutka i energiczna. a do tego bardzo realistycznie pracuje..SUPER 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi