Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Coś ty zrobił tym rybom że tak grzecznie pozują do fotek?

Wiedziały, że wrócą do wody to siedziały spokojnie :)

A tak poważnie to klenie u mnie są mega spokojne po wyjęciu z wody, praktycznie wgl. się nie ruszają.

Oczywiście mowa o rybach +40cm bo małe podrostki wariują.

Co innego pstrągi, w ich przypadku nawet duża ryba po wyjęciu z wody świruje. Pewnie dlatego tam mało fotek im pstrykam...

Bardzo ciekawie pracują i wyglądają twoje kiełżyki. Co to za agrafka przy woblerku z filmu?

Dziękuję ;) Agrafka to typowy hendmejd do ustawiania woblerów w bezrybnym potoku albo wannie.

Kawałek zagiętego na kształt litery "S" drutu miedzianego 0,7mm żeby móc szybko zmieniać testowane woblery. Zapięcie trwa sekundę :)

Te akurat są na szczupaka, cienkie w grzbiecie żeby się fajnie bujały prawo-lewo :)

Hehe poczekaj jeszcze trochę to zobaczysz prawdziwe disco, to jest dopiero zapowiedź tego co ma nadejść :D

To co ma nadejść - szykujesz na konkurs? Jak patrzę na twoje prace , to mam wrażenie , że jeszcze za malarstwo powinieneś się wziążć - masz pozytywnego ;) bzika i myślę , że miałbyś w tej dziedzinie wielkie pole do popisu.

Miałem na myśli dwa nowe modele woblerów (na okonia i szczupaka), w których znacznie odbiegłem od swojego stylu :) przynajmniej tak mi się wydaje. Efekt końcowy powinien być bardzo dobry.

Szkoda tylko, że roboty przy nich masa, najbardziej pracochłonne woblery jak na razie.

Z pracą na konkurs startuję jutro, mam kilka pomysłów, zobaczymy co wyjdzie :)

Co do malowania, to kiedyś sporo malowałem ołówkami i markerami. Oczywiście zaczęło brakować czasu i dupa :)

Taka pozostałość, która do dzisiaj wisi na ścianie :D namalowana markerem postać z kreskówki :)

4637450_12380585_932243080216939_3013810

• Like 3

Mam w głowie trzy pomysły, dwa takie "śmieszki heheszki" co mi w głowie siedzi itd. a trzeci już poważniejszy, taki reprezentacyjny bym powiedział :)

Jutro wystartuję z wszystkimi trzema bo czas goni :)

Zdrową rywalizację popieram jak najbardziej, mamy na forum wielu świetnych Twórców, którzy na pewno pokażą na co ich stać. Niech wygra najlepszy :D

Teraz idę oglądać Wikingów bo mnie wciągnął ten serial okrutnie :D

Czapka fajna sprawa,lubię czapeczki...tylko loga nie mam :angry:

Logo masz dobre,,proste czytelne i na temat...mój gust... :P

Logo jak to logo, dobrze jak jest, ale niezbędnym bym go nie określił ;) ja akurat korzystam z niego bardzo często, wszystkie woreczki, w których wysyłam woblery są nim oznakowane. Zostało mi jeszcze z 300 naklejek to trzeba będzie dorobić niebawem.

Dzięki, fajnie, że podoba się komuś jeszcze poza mną :P :)

• Like 1

Przykro mi, ale nie mogą pójść w świat bo mają jakieś małe niedoskonałości :D

Co ciekawe zrobiłem je celowo żeby nie kusiło sprzedać :D mi osobiście wgl. nie przeszkadzają (podobnie jak rybom) ale to co do ludzi musi być perfecto ;)

mi tam niedoskonałości nie przeszkadzają :D ważne żeby łowiły :D :P