Pride Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Kiełbik 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Babki na wyjazd ukończone, wieczorem dodam filmiki z pracą, powinny kusić jak należy I jeszcze taka uklejka do zabawy 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Niezle odjechales z ta babka Malowanie super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Mam nadzieje, że nie tylko z wyglądu okażą się odjechane Taką oto dostanie @Sebalos 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Te babki to taki solidny kaliber 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zacząłem się zastanawiać czy i głowatki by nie zainteresowały Druga wersja babki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pierwsza z trzech przynęt na konkurs Drewniana imitacja czereśni 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tak prosta że aż .... jak ja na to nie wpadłem !!! Do jesieni żeby zlicytować to ja czekać nie będę, bo po sezonie Trza zamówić u autora ale wersję robaczywą z wkładką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hahahahhaha.... rozwaliłeś system tą czereśnią, no hit na klenie! Niekończąca się czereśnia wielokrotnego użytku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Tak prosta że aż .... jak ja na to nie wpadłem !!! Do jesieni żeby zlicytować to ja czekać nie będę, bo po sezonie Trza zamówić u autora ale wersję robaczywą z wkładką Robimy mnóstwo imitacji narybku, płazów, insektów, więc dlaczego by nie zrobić imitacji owocu? środek mógłby być pusty, można by wkładać nasiąkniętą sokiem gąbkę czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 przez chwilę kiedyś miałem pomysł żeby zrobić smużaka w kształcie kawałka kromki chleba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Z tą drewnianą czereśnią mógł by byś mieć nie złą popularność i sprzedaż wśród grunciarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Kozacki filmik z tym kiełbiem! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jazie lubią kiełże 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Robić Ci się nie chce i haczyk w kulkę wkleiłeś.... ..zadziwiasz ,jak zawsze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Super ryba @jelec! No właśnie dopiero teraz wpadłem na to, że mogłem użyć tyle rzecz żeby nie męczyć się ze struganiem, skaczącą piłeczkę itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A ja tam poprosze film z ... pracą tej czereśni ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A ja tam poprosze film z ... pracą tej czereśni ) Filmik przydałby się przy przynęcie numer dwa taki boleniowy cudak, przy podszarpywaniu idzie delikatnie w prawo lewo, dodatkowo wychodzi do powierzchni zrobić oczko na wodzie Pokryty holo brokatem i takim fajnym czymś (włosy) które dają fajne refleksy w wodzie Zainspirowały mnie przynęty muchowe na bolenie.W wodzie fajnie się układa to "włosie". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To Anielskie włosie łonowe skąd ty to wyskubałeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 To Anielskie włosie łonowe skąd ty to wyskubałeś?Znalazłem jak przeglądałem pudła na strychu ps. niebawem prezentacja ostatniej konkursowej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 jest tu po co zagładać fajne projekty i super prezentacja kiełbia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 No dobra... Zacznę od tego, że babka jest bycza Dziękuję za czereśnię, bo sam kiedyś chciałem zrobić wiśnię i dzięki tobie wiem jak zrobić to inaczej. Czereśnia prima sort! A fatałaszki na boleniówce, to już jakiś kosmos. Co ty palisz? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) No dobra... Zacznę od tego, że babka jest bycza Dziękuję za czereśnię, bo sam kiedyś chciałem zrobić wiśnię i dzięki tobie wiem jak zrobić to inaczej. Czereśnia prima sort! A fatałaszki na boleniówce, to już jakiś kosmos. Co ty palisz?Przy babkach trochę roboty było, więc cieszę się, że się podobają jeśli chodzi o czereśnie to przy drugim podejściu też bym zmienił kilka rzeczy, a już na pewno ustawienie oczka od haczyka. No właśnie nic i to chyba stąd te wszystkie pomysły Ostatni projekt zaprezentuję jutro, pochłoną najwięcej czasu Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelec Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mateusz Ty się weż za naukę nie za woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 No masz jazdę człowieku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi