Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Tak prosta że aż .... jak ja na to nie wpadłem !!!  :D   Do jesieni żeby zlicytować to ja czekać nie będę, bo po sezonie :wacko: Trza zamówić u autora ale wersję robaczywą z wkładką  B)  

Robimy mnóstwo imitacji narybku, płazów, insektów, więc dlaczego by nie zrobić imitacji owocu? :D środek mógłby być pusty, można by wkładać nasiąkniętą sokiem gąbkę czy coś :D

A ja tam poprosze film z ... pracą tej czereśni )

Filmik przydałby się przy przynęcie numer dwa :D taki boleniowy cudak, przy podszarpywaniu idzie delikatnie w prawo lewo, dodatkowo wychodzi do powierzchni zrobić oczko na wodzie :) Pokryty holo brokatem i takim fajnym czymś (włosy) które dają fajne refleksy w wodzie :D Zainspirowały mnie przynęty muchowe na bolenie.

W wodzie fajnie się układa to "włosie".

4771284_20160331_094226.jpg

• Like 6

No dobra...

Zacznę od tego, że babka jest bycza :) Dziękuję za czereśnię, bo sam kiedyś chciałem zrobić wiśnię i dzięki tobie wiem jak zrobić to inaczej. Czereśnia prima sort! A fatałaszki na boleniówce, to już jakiś kosmos. Co ty palisz?

• Like 5

No dobra...

Zacznę od tego, że babka jest bycza :) Dziękuję za czereśnię, bo sam kiedyś chciałem zrobić wiśnię i dzięki tobie wiem jak zrobić to inaczej. Czereśnia prima sort! A fatałaszki na boleniówce, to już jakiś kosmos. Co ty palisz?

Przy babkach trochę roboty było, więc cieszę się, że się podobają ;) jeśli chodzi o czereśnie to przy drugim podejściu też bym zmienił kilka rzeczy, a już na pewno ustawienie oczka od haczyka.  No właśnie nic i to chyba stąd te wszystkie pomysły :D Ostatni projekt zaprezentuję jutro, pochłoną najwięcej czasu :)

Edytowane przez Pride
  • Like 1