Pride Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Mateusz Ty się weż za naukę nie za woblery Właśnie wczoraj wróciłem na studia co by nie zapomnieli jak wyglądam do końca tygodnia nadganiam projekty i później znowu znikam na jakiś czas woblery strugać szczęście, że to już trzeci rok i nie mam dużo zajęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nadeszła pora na zaprezentowanie ostatniej konkursowej pracy Dwa zdjęciu plus filmik roboty była przy tym kupa, ale cel szczytny, więc było warto 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 A myślałem że widziałem już wszystko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czołem,mam coś dla Ciebie w zamian za babkę,zgadnij co??? ..tak tak to ..parówa Kolor mamba ,może być? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Czyli parówy już ukończone widziałem w wątku autorskim, kształt mają mega czarna mamba jak najbardziej, tak jak sobie wymarzyłem wymiane zrobimy na Syrsan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Jeszcze muszę je zapeklować żywicą i zapiec w suszarce,wymiana na Syrsan oczywiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Cisza tu jak makiem zasiał Wklejam fotki kijanek sprzed dwóch miechów. Mówiąc krótko okazały się klapą, inaczej umyślałem sobie ich pracę, to tak żeby nie było, że życie lurebuildera różami usłane, a każda konstrukcja super łowna. Kiedyś podratuję je śruciną na brzuchu, zobaczymy co powiedzą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dobrze, że tylko trzy a nie trzydzieści To normalne, że nie wszystko wychodzi. Następne będą dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Aż taki ryzykant nie jestem żeby robić trzydzieści sztuk nowego modelu bez sprawdzenia jego pracy w sumie to niewiele woblerów doczekało się u mnie takiej ilości produkcyjnej, nawet po pomyślnych testach. Wyjątkiem z pewnością jest tutaj kiełż, trochę ich narobiłem przez te dwa lata Nie lubię zatrzymywać się przy jednym i tym samym (jednocześnie nie uważam, że to coś złego), kręcą mnie nowe, zwariowane konstrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 @Pride Kiedyś podratuję je śruciną na brzuchu, zobaczymy co powiedzą Z tego co zaobserwowałem, to w/g mnie wygiąłbym lekko stery i chyba to wystarczyłoby, by je ożywić. Staną się agresywne. Gdy dołożysz obciążenie, (tuż za sterem) i zrobisz je tonącymi - to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Trochę nimi porzucałem i pracują już wystarczająco agresywnie problem jest w stabilności, owalny kształt powoduje, że wobler często zakręci się wokół własnej osi i bardzo nieregularnie pracuje. Śrucina powinna go nieco ustabilizować. Zmontuję je do końca tygodnia i zobaczymy czy coś z nich będzie. Od jutra wracam do warsztatu, pojawią się w wątku nowe modele, wykończeniówka przed wyjazdem do Szwecji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Pora bujnąć coś wątek, na początek moja specjalność- czyli dziwny projekt Wymyśliłem sobie drewnianego rippera wielokrotnego użytku. To tylko ociosany prototyp, byłem z nim przedtem nad wodą i przy podbiciach pracuje jak zwykły ripper, tyle, że super dobrze czuć to na kiju. Stworzony pod czeburaszkę.Temat wart rozwinięcia, na które chwilowo nie mam czasu. Ukręciłem też sobie okoniowe koguciki 3,5g/4cm. Wykonane zostały z różnych dziwnych rzeczy, więc niech profesjonalnie krętacze nie patrzą bo ich oczy rozbolą. Pewnie złamałem jakieś główne zasady tworzenia kogutów, ale okonie nie muszą o tym wiedzieć.Testy bliżej lata. Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Pride 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Za sztywne pióra masz na tych kogutach. Nie chcę Cię martwić, ale to nie będzie pracować.Co do woblero-rippera, kiedyś coś podobnego se zrobiłem pod bolki tylko,że jednoczęściowe. Na ogonie, zamiast drewnianej płetwy przykręć małą srubką ster z poliwęglanu Będzie zamiatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Prawdopoobnie masz rację, nie wiem, nie łowiłem jeszcze na koguty Najwyżej pójdą do ozdobnego pudełka. Wczoraj wieczorem się nudziłem to machnąłem na dobranoc 5 sztuk, szkody wielkiej nie ma, a może jednak jakiś okoń da się oszukać.Hehe właśnie wpadłem na ten pomysł z poliwęglanu godzinę temu, potężne umysły myślą podobnie Ciekawe czy taki 4cm zainteresuje okonie. Będę musiał skrobnąć ze dwa na lato i potestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Dobra Pany, kto się czuje mocny w swimbaitach? robie takiego mikro śledzia jak na foto w pięciu kawałkach. Chciałbym żeby był tonący, podpowie ktoś gdzie ołów powpychać? najlepiej pobrać zdjęcie, namalować w paincie i wkleić pod moim. Mam tylko jedną próbę Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 A ta... dzdzownica to jaka ma dlugosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 33cm o ile pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 33cm o ile pamiętam O to kawal przynety na szczuple jak znalazl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Popper żabka na szczupaki pióra na razie są bo są, można je wymontować i zamontować coś innego w razie zbyt destruktywnego wpływy szczupaków. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Pstrągi dzisiaj dziubały zielonego kiełżyka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Syrsan za 2 tygodnie,a temu kropki w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Wypad na kropki jest świetnym usprawiedliwieniem na brak dłubania przy przynętach na dodatek skończył mi się lakier i będzie dopiero we środę, więc do środy... szczupakowe przynęty zamierzam ustawić wszystkie za jednym zamachem, prawdopodobnie w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Biel i czerwień, biel i czerwień, biel i czerwień, czerwień biel ps. czarnego też trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 A zaba to naprawde mnie urzekla Masz pomysly, nie ma co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) Rzeka powoli budzi się do życia Pora zaprezentować imitację krąpia. Model będzie miał zmieniony ster bo z tym zasuwa, ale nie tak jak trzeba Kosztował sporo nerwów i pracy, mieni się srebrem przy słoneczku, że ja Cie...kręcę Takie okoniowate sztuki też doszły do paczki Ps. wieczorem filmik z pracą opierzonej żaby, super w wodzie się rusza Edytowane 4 Maja 2016 przez Pride 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi