Pride Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Zachęcam do obejrzenia 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Przyjemnie śmiga żabulec, piórka robią spore zamieszanie za pupką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Takie śledzie na Syrsan sobie popełniłem Jest też biała dama Na brzegach, aż roiło się od takich koleżków Filmiki z pracą śledziowatych i krąpi wieczorem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Tak się rusza śledzik Brokatowce na zdjęciach/wideo wychodzą słabo, w realu jest wiele ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Takiego Sumoka udało się niedawno ukończyć 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Fajny. Brokatu, to nie żałowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Brokat w zamyśle ma pełnić funkcję rybiej łuski to ile go zużyłem w porównaniu do tego ile go szukałem po sklepach to jest nic. Szkoda tylko, że na zdjęciu nie da się uchwycić błysków jakie daje. Podobnie jest z efektem holo, na zdjęciach nigdy nie wyjdzie taki jaki jest w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 A ja tam uważam, że Twoje fotki są the best. Sam mam zamiar wrócić na chwilkę do brokatu, w niektórych warunkach jest jedynym ratunkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Dzięki, staram się jak mogę żeby prezentować godnie swoje wypociny Sesje w domu odpuszczam, wolę w plenerze. Mam już nawet ulubione pieńki w lesie czy kamyczki nad rzeką brokat fajna sprawa, zamierzam drążyć temat. Chwwilowo studia na pierwszym miejscu, ale jak nadrobię zaległości to pojawi się kilka nowości. W głowie wszystko już poukładane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rally Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ładna ta rzeczka, całkiem jak górny Wisłok, Osława.......jak by u nas na Podkarpaciu Gdzie to płynie jeśli można wiedzieć - bez szczegółów oczywiście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Gorlice i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Trzmiel 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Niesamowita fantazja i wyobraznia pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzisiaj byłem po raz ostatni pochodzić z UL spiningiem, brakuje czasu na tego typu łowienie. Mikrojigi mojego autorstwa znowu pokazały na co je stać. Prosta i bardzo skuteczna konstrukcja. Padło sporo kleni, okoni, uklejki, strzeble, a nawet świnka. Zdjęć nie robiłem bo nie było czasu, tylko świnia zasłużyła na szybkie foto. Strzeble oczywiście były przyłowem, nie łowione z premedytacją.Sprzęt można znaleźć na giełdzie jeśli ktoś jest zainteresowany. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Kiełżyk nadal jest zasysany 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Wiele rzeczy już zrobiłem, wiele rzeczy jeszcze zrobię Do tych zrobionych należy dodać połączenie poppera z woblerem.Wieczorem wstawię filmik z pracą, można to w wodzie świetnie kijem animować. Rusza się bardzo żwawo. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 ,,Tak to sie krynci Panie" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Malutki ten popperek, po pierwszym zdjeciu myslalem ze to kawal przynety bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Malutki ten popperek, po pierwszym zdjeciu myslalem ze to kawal przynety bedzie Perspektywa zdjęcia zrobiła swoje Dzisiaj szybki wypad za kleniem w celu dalszego szlifowania posługiwania się kiełżem ta przynęta nie przestanie mnie zaskakiwać. Kilka rybek udało się wyjąć, miałem masę podbić i odprowadzeń, a najciekawsze było to, że gluty na niego nie reagowały, raczej rybki +35 cm. Wszystkie przedstawione na foto mają +/- 40cm i były w świetnej kondycji. Łowiłem trochę na zaporówce, łowiłem trochę na szkierach i dochodzę do wniosku, że żadne z wymienionych nie może równać się z kleniowymi podchodami na górskiej rzece woda kryształ. Sprawca zamieszania 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Przechytrzyć klenia w bardzo czystej wodzie to sztuka i pokazuje że dany wobler jest bardzo łowny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Dzisiaj klenie reagowały słabiej, ale kilka sztuk udało się przechytrzyć J. Odprowadzeń i trąceń było mnóstwo. Ostatnie 20 minut poświęciłem na testy rosówki na czeburaszce. Pstrągi atakowały jak wściekłe, ale nie mogły się zapiąć, chyba kotwiczka za mała. Jeden kaban wyszedł i próbował wszamać kilka razy, ale bezskutecznie, dobrze wiedzieć, że takie ryby nadal są w rzece. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Jakiś taki zdziwiony 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Witam! dawno mnie tu nie było bo jakoś nie miałem chęci na struganie. Nóż musiał się trochę zakurzyć, ale na szczęście natchnienie powróciło. Chwilowo powróciłem do korzeni czyli robali. Konstrukcje na maksa dopracowane, spędziłem przy nich mnóstwo czasu. Imitacja stonki ziemniaczanej: Imitacja larwy stonki ziemniaczanej: Imitacja kowala bezskrzydłego: Imitacja turkocia podjadka: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Fajnych pomysłów cały czas Ci nie brakuje, a co najważniejsze dobrze się przy tym bawisz Edytowane 26 Czerwca 2016 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2016 Elegancja Prid Kowal i stonka bomba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi