tomas24 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Mój ulubiony temat na jerku ....Ciekawe co nowego wymyślisz Nie tylko Twój zawsze kiedy tu zaglądam to mam nadzieję że Pride ma właśnie wenę twórczą i będą jakieś nowe i nie rzadko futurystyczne wzory wobków i pomysły Prida Już kiedyś pisałem- najbardziej kreatywny wątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witaj Pride - czekam na nowe fotki z rybami - masz super ujęcia na nich.Pozdrawiam Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Bardzo dziękuję koledzy za uznanie, to zdecydowanie daje kopa do działania Mimo sporego zamówienia, które będę realizował dość długo muszę w między czasie strugać coś nowego bo kto stoi w miejscu ten się cofa.Lubię strugać kiełże i inne sprawdzone konstrukcje, ale równolegle z nimi zawsze musi iść jakiś bardziej wymagający projekt, który pokazuje granice mojej kreatywności czy po prostu zręczności i dobrego gustu. Cały czas staram się doskonalić moje rzemiosło. @logun74 na fotki z rybami będzie trzeba troszkę poczekać bo pogoda ciągle krzyżuje plany, woda od kilku dni ma barwę kawy z mlekiem.Dodatkowo wędkowanie w deszczu przy 4 stopniach i wietrze to dla mnie żadna przyjemność, wolę siedzieć przy kominku i dłubać Jedne kiełże czekają na wklejenie steru, a już robią się następne, nie zwalniam nawet na chwilę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Kolejny etap zeszło mi z tą gromadą stosunkowo długo, od 9 do 13.Starałem się strugać jak najdokładniej, tak żeby w następnym etapie nie omachać się za dużo papierem ściernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) nie mogę Ci wysłać wiadomości , jakbyś miał zapchana skrzynkę a chciałem zapytać o zakup mysiora i sumika, jak możesz napisz na priv jaka cena i jak z dostępnością Edytowane 19 Października 2016 przez wuran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Kolejny etap zeszło mi z tą gromadą stosunkowo długo, od 9 do 13.Starałem się strugać jak najdokładniej, tak żeby w następnym etapie nie omachać się za dużo papierem ściernym. Podziel się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 nie mogę Ci wysłać wiadomości , jakbyś miał zapchana skrzynkę a chciałem zapytać o zakup mysiora i sumika, jak możesz napisz na priv jaka cena i jak z dostępnością @wuran napisałem priv Podziel się Na razie większość rozdysponowana, ale jak przepatrzę jutro pudełka to może się coś znajdzie Dzisiaj wycinałem i wklejałem stery do woblerów, 40 przynęt zostało usterzonych.Jutro będę doklejał szczypce, wąsiki, nóżki i inne szczegóły w zależności od modelu.Na weekend jadę do Krakowa to będzie lekki przestój, ale od wtorku znowu walczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Na razie większość rozdysponowana, ale jak przepatrzę jutro pudełka to może się coś znajdzie Jak coś będę mieć to też dostaniesz coś na testy A dalej studiujesz w Krośnie czy skończyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Jak coś będę mieć to też dostaniesz coś na testy A dalej studiujesz w Krośnie czy skończyłeś? Czyli machniom studiuję, ale w Krośnie jestem bardzo rzadko, zwykle jeden dzień w tygodniu i to na kampusie na Suchodole czyli dość kawałek od rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Skrzynkę wyczyść bo nie można się dobić do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Skrzynkę wyczyść bo nie można się dobić do ciebie.Teraz już powinno być ok, usunąłem na szybko 50 wiadomości Edytowane 19 Października 2016 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Czyli machniom studiuję, ale w Krośnie jestem bardzo rzadko, zwykle jeden dzień w tygodniu i to na kampusie na Suchodole czyli dość kawałek od rynku.Machniom :DTo jakoś się dogadamy jak będziesz w Krośnie, najwyżej podjadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Na bezrybiu i żaba ryba Żartowałem, uwiesiły się dwa klenie i kilka pstrągów jako przyłów na kiełżyka Niestety niefotogeniczne. Jutro może wrzucę zdjęcia pierwszych nowości 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Weekend się zaczyna to i pora coś zaprezentować Przez najbliższe dwa dni stopniowo w wątku będą pojawiały się zdjęcia. Na pierwszy ogień idzie coś co zajęło troszkę czasu czyli.... wobler rak Jaki jest widać na zdjęciach, jak się rusza- na filmiku.Liście trochę przeszkadzały no i musiałem go prowadzić pod powierzchnią żeby było cokolwiek widać. Filmik: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Sumik karłowaty (byczek) Wobler na pewno sprawdzi się tam gdzie ten gatunek faktycznie występuje. Wielkość uniwersalna, w wodzie robi modne teraz myki Poppero wobler- pływający, według mnie bardzo fajna sprawa, podczas podszarpywania zachowuje się jak normalny popper, ale w każdej chwili można sprowadzić go pod wodę i zasuwa średnim X-em. Przy wymijaniu roślinności może to być spory plus. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Pride, nie rak ale to Ty jesteś jedyny i niepowtarzalny na tym forum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Pride, nie rak ale to Ty jesteś jedyny i niepowtarzalny na tym forum Dzięki wielkie, miło czyta się takie rzeczy Takie kiełżyki wrzucę jeszcze Trochę pływa, trochę tonie, a co. Doszedł też nowy rozmiar, na te większe i oddalone kluski 3,5cm/6,5g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Kilka krąpików na warsztacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pride, Ty to potrafisz zaskoczyc Raczek mega! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pride, Ty to potrafisz zaskoczyc Raczek mega!Dzięki, staram się jak mogę Stado zabójczych kiełży na ukończneniu nachodzi mnie zrobić je w wersji bez steru, tak żeby chodziły jak salmo fatso.Musiałbym poeksperymentować z obciążeniem, ale efekt końcowy mógłby być ciekawy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 to może być fajne, tylko zrób taką wersję z 6-9 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) to może być fajne, tylko zrób taką wersję z 6-9 cmIdzie zima to coś będę działał Kiełżyki ukończone Edytowane 31 Października 2016 przez Pride 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Inwazja raczków wyszły z wody i podbiły ląd 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Skąd Ty te pomysły bierzesz? Na studiach uczą? :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Skąd Ty te pomysły bierzesz? Na studiach uczą? :-)Ze studiami ma to trochę wspólnego bo często na nudnych wykładach nie związanych z moją specjalizacją rozrysowywałem sobie na kartce różne nowe modele i po powrocie do domu korzystałem z tych notatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi