Pride Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Krąpiki skończone praca wyszła bardzo ok.Klenie będą w to waliły, w sumie to już waliły Wszystkie razem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Sporo wędkarzy uważa, że na okonia nie ma lepszej przynęty nad koguta, no to człowiek musiał siąść i sobie zrobić Oczywiście w swoim wydaniu Rooster 3cm w barwie godowej Rooster 3cm w umaszczeniu "na co dzień" Zwariowana widelnica Wieczorem zaprezentuję coś jeszcze 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 hahaha ciekawy ten kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 hahaha ciekawy ten kogut Dzięki, zobaczymy czy wgl. będzie się jakoś w wodzie ruszał Niedawno @spinnerman poruszył temat grzechotki w woblerach sumowych. Ja postanowiłem sprawdzić ich oddziaływanie na łowność w kleniówkach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Sporo wędkarzy uważa, że na okonia nie ma lepszej przynęty nad koguta, no to człowiek musiał siąść i sobie zrobić Oczywiście w swoim wydaniu Rooster 3cm w barwie godowej Rooster 3cm w umaszczeniu "na co dzień" Zwariowana widelnica Wieczorem zaprezentuję coś jeszcze Pride , są niesamowite , ale ostatni przypomina mi fokę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) Coś z robali Cztery stonki na początek, oczywiście to nie koniec Rozmiarowo 2,5cm, mam nadzieję, że dadzą niejednego klenia. Edytowane 9 Listopada 2016 przez Pride 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 "Według komunikatu Ministerstwa Rolnictwa i Reform Rolnych zamieszczonego 1 czerwca 1950 roku w Trybunie Ludu chrząszcz ten miał zostać zrzucony w masowych ilościach przez amerykańskie samoloty do Bałtyku skąd wypełzł na wybrzeże i rozplenił się po całym kraju, rozpoczynając wymierzone w socjalistyczną Polskę dywersyjno-sabotażowe działania, polegające na zachłannej konsumpcji upraw ziemniaczanych" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Stonki będą kosić aż miło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 To jeszcze takie żuczek 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) To jeszcze takie żuczek Żuczek super i te jego czarne wytrzeszczone oczy Edytowane 9 Listopada 2016 przez tomas24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 No kurcze naprawdę ładne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 (edytowane) No Pride zaczynasz tworzyć klasykę Napisz trochę blizej o tym czarnuszku jaka wielkość , waga ,W czarnuszku jak by przygiąć ster bardziej do pionu to będzie smużył jak ta lala Edytowane 9 Listopada 2016 przez tomas24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Dzięki Panowie za pochlebne opinie, lubię robić robale, ale jest przy nich strasznie dużo roboty @tomas24 żuk ma 2,5cm, waży 2,7g, pływa. Podobnie jak stonki został zrobiony z myślą o połowach z prądem.Dałem szersze stery dzięki temu startują błyskawicznie, ale minusem jest to, że nie nadają się do łowienia pod prąd nawet w średnim uciągu.Swoją drogą czy ktoś widział żuka płynącego pod prąd? Są też kolwale 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 21 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 A co tu tak cicho i pusto się zrobiło ?Pride wątek gaśnie - szkoła czy brak weny ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) A co tu tak cicho i pusto się zrobiło ?Pride wątek gaśnie - szkoła czy brak weny ?Chwilowe zawieszenie broni w głowie aż huczy od nowych pomysłów, ale czasu na realizację kompletnie brak.Wziąłem się ostro za pisanie pracy inżynierskiej bo czasu zostało niewiele, a nie chcę obudzić się z ręką w nocniku.Postaram się z nią jak najszybciej uporać, a wtedy wrócę z podwójną siłą Myślałem też o rozpoczęciu tego sezonu i chyba poganiam trochę za pstrągiem bo kompletnie zaniedbałem tą rybę, ciągle tylko klenie i klenie.W głowie mam już kilka pomysłów na woblery dedykowane tej rybie Edit:Żeby post nie był taki łysy wstawię jeszcze dwie fotki mojej wariacji chrabąszcza majowego. W realu imitacja wygląda przyzwoicie, na fotce do d... Edytowane 21 Listopada 2016 przez Pride 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Włosy na klacie zaj....e, takie macho 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Włosy na klacie zaj....e, takie macho dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Takie ujęcie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Such a Jerk... Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Witam,No nie powiem ta Twoja entymologia to clasa sama w sobie, nie jeden muszkarz by sie by sie schował jeśli chodzi o detale;)Ja to mam za grube paluchy na takie malenstwa ;pAle myślę że u nas na Slęży zrobilyby robotę latem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 A na tych kolwalach to wzór na grzbiecie to od szablonu jakiegoś malujesz czy pędzel-ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Pędzlem, dlatego nie ma dwóch identycznych minusem jest czas malowania, schodzi stosunkowo długo. ps. miałem zawiesić robienie przynęt na jakiś czas ale wpadł mi do głowy taki pomysł na żabkę, że muszę zrealizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 No to szacun że pędzlem od ręki malujesz wzory . Mi ręka tak się trzęsie że kropki nie mogę postawić prosto he he i alkoholu za często nie piję. A może trzeba zacząć to będzie lepiej hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Szczerze mówiąc to też mam problem z trzęsącą się ręką. Pomagam sobie niskim trzymaniem pędzla (jest wtedy stabilniejszy) i nadgarstkiem opartym o biurko najgorsze były paski przy stonce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 Jeżeli chodzi o malowanie stonki czy innych paseczków na robalach to mam pewny sposób. Tak się składa że akurat pracuję nad stonką więc się podzielę tym wynalazkiem Oczywiście nożykiem delikatnie i ostrożnie (najlepiej max po jednym piwie)bo może być duże ałaaaaaaa Pisak najlepiej permanentny nie rozmaże się pod lakierem bezbarwnym.Miłej zabawy z malowaniem życzę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2016 LOLO dzięki za podzielenie się pomysłem na proste paski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi