woblery z Bielska Opublikowano 23 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Kto ma woblery w miedzi, ten w domu siedzi. I struga kolejne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 (edytowane) Kilka nowych kolorków kiełży Jest też prototyp przynęty na pstrągi będzie służyła wyłącznie do podszaprywania, żadnej pracy własnej. Kształt (będzie modyfikowany) i obciążenie zapewnią bardzo dynamiczne skoki w każdym możliwym kierunku. Resztę wykażą testy. Edytowane 31 Grudnia 2017 przez Pride 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Jest też prototyp przynęty na pstrągi będzie służyła wyłącznie do podszaprywania, żadnej pracy własnej. Kształt (będzie modyfikowany) i obciążenie zapewnią bardzo dynamiczne skoki w każdym możliwym kierunku. Resztę wykażą testy. Taka tobiaszowata, na trocie też się przyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2017 Pilkery na pstrągi. Dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jedziemy dalej w takim razie Kolejne kolorki: I jeszcze taki sterowiec do płytkiego szczupakowania wiosną 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nowy rok , produkcja pełną parą idzie[emoji869][emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 ... i tak po krakowsku... prawie, z piórkiem w d... Pozdro w Nowym Roku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Nowy rok , produkcja pełną parą idzie[emoji869][emoji6] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaTrochę mi zeszło z tą "partyjką", ostatni raz robię +40 sztuk za jednym podejściem jak tylko dotrze drewno to strugnę niewielką serię kiełży, a później to już tylko moja fantazja ... i tak po krakowsku... prawie, z piórkiem w d... Pozdro w Nowym RokuJak po krakowsku to piórka powinny być przycięte maczetą Dziękuję i też pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Pride powrócił Zaczynamy od żabki taki prototyp, który jakiś czas siedział mi już w głowie Nowe malowanie mysiora (ale nie ostatnie) stwierdziłem, że ogonek będzie doczepiany kółeczkiem łącznikowym. Testuję kilka wariantów: drewniany, gumowy, z piór. Rozmiar mysiora pstrągowy. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Pride 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Gołąb Opublikowano 2 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Nieposkromiona jest Twoja twórczość, piszę w pozytywnym tego słowa znaczeniu Żabka mnie zmiażdżyła 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 ...wg mnie bardziej żółwik.. może coś w umaszczeniu błotnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Nieposkromiona jest Twoja twórczość, piszę w pozytywnym tego słowa znaczeniu Żabka mnie zmiażdżyła Dziękuję, nietypowe przynęty to to co lubię najbardziej ...wg mnie bardziej żółwik.. może coś w umaszczeniu błotnego?Jak tylko dorwę inny kolor pianki to będę jeszcze kombinował z innymi "żółwikami" Taki materiał udało mi się dorwać Nie wiem jak zareaguje na lakier (zaraz się przekonam) ale jak na razie to rewelacja.Tani jak barszcz, a oklejanie nigdy nie było łatwiejsze. Wystarczy płynny klej szkolny. Klej można kupić za +/- 3 zł, a arkusz materiału za 1,50 zł Kolorów do wyboru jest mnóstwo. Jak przetestuję to podzielę się wszelkimi informacjami Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Pride 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jakbyś tego zielonego dziobaka kiedyś sprzedawał to daj mi znać wcześniej, widzę go na swojej tablicy i pilkera też jednego zaklepuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Żodyn problem tylko najpierw muszę pokombinować z obciążeniem w pilkerze bo nie bangla tak jak chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dobre wieści, jak na razie żadnych skutków ubocznych lakierowania oklejańca zobaczymy jutro jak wyschnie na tip top, a najlepiej po kilku warstwach. Przećwiczyłem też sobie na szybko kolejne malowanie mysiora "mysz polna". 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zajebioza malowanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nogi temu myszu urwało, ale i tak jest ładny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Nogi temu myszu urwało, ale i tak jest ładny.Nóżki ma ukryte w trawie A tu jeszcze kiełżyk pomalowany kameleonem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Dobrze czasem ukryć nóżki w trawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Cześć.Możesz zrobić dla mnie ;15, 16 – kiełżyk, długość 3,5cm, waga 5,0 g, pływający, głębokość pracy do 10 cmpo 2 sztuki .Jak tak to daj znać na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Cześć.Możesz zrobić dla mnie ;15, 16 – kiełżyk, długość 3,5cm, waga 5,0 g, pływający, głębokość pracy do 10 cmpo 2 sztuki .Jak tak to daj znać na priv.Już poszedł priv Byłem teraz w warsztacie obejrzeć oklejańca i wszystko jak najbardziej gra kolor nie zszedł, już jedna warstwa lakieru bardzo ładnie przykryła materiał. Jak dla mnie bardzo ciekawa propozycja dla Twórców lubujących się w oklejaniu przynęt. Materiał to oczywiście metalizowana bibuła Dostępna na przykład tutaj:http://allegro.pl/bibula-marszczona-metalizowana-i6835529943.html Klej można nabyć w większości sklepów z artykułami szkolnymi albo tutaj:https://www.biurozakupy.pl/Klej-w-plynie-K-30-ml.html Najlepiej nanieść trochę na korpus i jakimś papierkiem rozprowadzić, tak aby powstała bardzo cienka warstwa. ps. nie wiem czy mogę wkleić takie linki do sklepów, w razie łamania regulaminu proszę moderatora o usunięcia. W żaden sposób nie jestem z nimi powiązany, pierwsze lepsze z brzegu, w których towar można nabyć w niewielkich pieniądzach. Jak dla mnie warto. Kolejna wersja ogonka dla mysiorka Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Pride 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Twoja wyobraźnia naprawdę nie ma granic czasami siedzę i się zastanawiam jak udało Ci się coś takiego wymyślić i do tego ożywić i nadać taka fajną pracę ☺ Wielokrotnie patrzę i myślę-to się nie może udać A tu proszę rewelacja ☺ szacun ☺ Edytowane 3 Stycznia 2018 przez bencur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 ... a może ciągnąć dalej po krakowsku..ogon z pawich piór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Twoja wyobraźnia naprawdę nie ma granic czasami siedzę i się zastanawiam jak udało Ci się coś takiego wymyślić i do tego ożywić i nadać taka fajną pracę ☺ Wielokrotnie patrzę i myślę-to się nie może udać A tu proszę rewelacja ☺ szacun ☺Dziękuję, cały czas staram się brnąc w coś nowego ożywianie rzeczy nie do ożywienia to moja specjalność, czuję, że właśnie przy nich uczę się najwięcej Jutro maluję myszki, może znowu będzie w wątku ciekawie. ... a może ciągnąć dalej po krakowsku..ogon z pawich piór W szafie cały stos piórek ale pawich nie ma jak będzie czas to spróbuję jutro ukręcić jakiegoś pierzastego ogona i zaprezentuję. A tu taki kleniowy miętus 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (...) Dostępna na przykład tutaj:http://allegro.pl/bibula-marszczona-metalizowana-i6835529943.html Klej można nabyć w większości sklepów z artykułami szkolnymi albo tutaj:https://www.biurozakupy.pl/Klej-w-plynie-K-30-ml.html Najlepiej nanieść trochę na korpus i jakimś papierkiem rozprowadzić, tak aby powstała bardzo cienka warstwa. ps. nie wiem czy mogę wkleić takie linki do sklepów, w razie łamania regulaminu proszę moderatora o usunięcia. W żaden sposób nie jestem z nimi powiązany, pierwsze lepsze z brzegu, w których towar można nabyć w niewielkich pieniądzach. Jak dla mnie warto. Nie tylko możesz, ale powinieneś Koledzy, polit poprawność i powszechne "lokowanie produktów" spowodowało, ze coraz częściej spotykam się z podobnymi obawami. Prawda jest jednak brutalna, stanowimy niszową grupę i nasz wpływ na sprzedaż takich produktów, jak materiały służące do produkcji woblerów, jest znikomy. Dlatego jeśli macie jakieś propozycje, nie krępujcie się. Nikt przy zdrowych zmysłach nie posądzi Was o kryptoreklamę. Jeśli przy okazji jest szansa wspomóc jakiś lokalny sklep, producenta, czy choćby handlowca z Allegro, to czemu nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi