sebalos.77 Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Powoli wracam do żywych i zacznę kurz odgarniać u siebie,a Ty na pewno zaskoczysz ..nie raz, to pewne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Uwielbiam ty zaglądać patrzeć na twoje pomysły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 W takim razie pora zaprezentować pstrągowe żabki ale to nie są zwykłe żabki bo to są nurkujące żabki! można popoprowadzić po powierzchni podnosząc kij do góry albo prowadzić 10-30 cm pod wodą zbliżając kij do lustra wody. Nie idą jak po sznurku, robią drobne myki triki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Mateusz dopisz ze dwie żabki pstrągowe do mojego zamówienia .Super są . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 ... to jeszcze kapelusz na plecach i będzie Żaborro... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Jak zawsze Pride zaskakuje i tak trzymaj ,Ładnie dopieszczone [emoji106][emoji869][emoji869][emoji869] Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Mateusz dopisz ze dwie żabki pstrągowe do mojego zamówienia .Super są .Nie ma sprawy ... to jeszcze kapelusz na plecach i będzie Żaborro... Pozdrawiam Hehe faktycznie mają na oczach opaskę jak Zorro Jak zawsze Pride zaskakuje i tak trzymaj ,Ładnie dopieszczoneFajnie, że się podobają moje wypociny To teraz już ostatni wrzutka, następne dopiero za około miesiąc Szczupakówki na płytkie wody: Jeszcze taki garbusek o bardzo fajnej pracy 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 W wątku chwilowo cisza ale pochwalę się nowym nabytkiem Ryobi Ecusima 1000vi docelowo zostanie sparowana z kijem Jaxon Grey Stream 228cm 1-7g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Fajny młynek, miałem 2000Vi i kręcił jak szalony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Kiedyś odwiedzałem twój wątek...później długa przerwa...teraz trochę nad robiłem i dalej jest ciekawie???? i mega postęp wizualny ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Fajny młynek, miałem 2000Vi i kręcił jak szalony Mam nadzieje, że i mój chwile posłuży Kiedyś odwiedzałem twój wątek...później długa przerwa...teraz trochę nad robiłem i dalej jest ciekawie???? i mega postęp wizualny ????A dziękuję, cały czas staram się tworzyć coś nowego i dopracowanego na miarę moich możliwości A teraz taki mały prezencik sprawiła mi Narzeczona chyba już się pogodziła z moim hobby i nietypowymi zainteresowaniami ogólnie nad wodę zawsze zabieram nóż ale już od dawna marzyła mi się taka siekierka biwakowa uwielbiam noże, siekierki i wszystko co z nimi związane. Nawet jeśli w terenie nie bardzo się przydaje 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Nowy rozmiar kiełży - 4cm. Będzie to przynęta dedykowana większym kluchom oraz wędkarzom, którzy nie boją się solidniejszego sprzętu. Drut 1mm, ster z poliwęglanu 1,5 mm. Waga tradycyjnie zacna, szacuję około 8 g. Będzie to również alternatywna dla przykładowo łowcy boleni. Zazwyczaj stosują cięższy sprzęt i grubszą żyłkę, na której przeciętny kleniowy smużaczek poleci na około 10 m. Kiełż da gwarancję sięgnięcia wypatrzonego klenia w razie takiej potrzeby. Oprócz najpopularniejszej wersji 3,5cm będzie też wersja około 2,5-3cm (jeszcze się zastanawiam) i 1,5 cm. I dojdzie jeszcze jeden nowy model woblera dedykowany kleniom, tym razem na dwie kotwiczki. Poniższe kiełże zażywają całonocnej kąpieli w Caponie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ja tam polecam maczetę zamiast siekierek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Oprócz najpopularniejszej wersji 3,5cm będzie też wersja około 2,5-3cm (jeszcze się zastanawiam) i 1,5 cm. Czekam na efekty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zator Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Monesieur Santiago ja też czekam na efekty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Tak z innej beczki już ganiasz za kleniami czy dopiero masz zamiar zacząć ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Ja tam polecam maczetę zamiast siekierekPatrząc na dżungle przez które się czasem przedzieram to maczeta jak najbardziej by się przydała Czekam na efekty Monesieur Santiago ja też czekam na efekty Efekty będą jak przyjdzie ołów bo mi się skończył Tak z innej beczki już ganiasz za kleniami czy dopiero masz zamiar zacząć ?Na razie jeszcze nie wystartowałem, poczekam aż śnieg stopnieje, przejdzie pośniegówa i wtedy wystartuję Do tego czasu będę strugał, strugał i jeszcze raz strugał bo w moim pudełku na chwilę obecną to nie ma za wiele Ps. dzisiał na warsztacie były 3,5 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dzisiaj na warsztacie były takie 15-17 mm Dawno nie robiłem takich szkrabów to i paluchy trochę bolą. A tutaj porównanie trzech wielkości, dojdzie jeszcze jedna I jeszcze takie "cośki" na 2,5 cm. Raczej nie wejdą na stałe, chcę tylko coś sprawdzić. Ps. mam nadzieję, że kiedyś pochwalę się jeszcze pomalowanymi przynętami 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 (edytowane) cyt.Pride. "Ps. mam nadzieję, że kiedyś pochwalę się jeszcze pomalowanymi przynętami :D"No przecież nie kończysz wątka ? Jasne, maluj, maluj, czekamy na efekty.Ps. Dlaczego w d... umieściłeś takie duże, d lugie oczka, coś nie wyszło ? Ja pominąłbym to drugie oczko. Edytowane 24 Marca 2018 przez Harjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 cyt.Pride. "Ps. mam nadzieję, że kiedyś pochwalę się jeszcze pomalowanymi przynętami :D"No przecież nie kończysz wątka ? Jasne, maluj, maluj, czekamy na efekty.Ps. Dlaczego w d... umieściłeś takie duże, d lugie oczka, coś nie wyszło ? Ja pominąłbym to drugie oczko.Wątka nie kończę tylko nie wiem kiedy się z tym wszystkim obrobię żeby dotrzeć do etapu malowania na pewno wystrugam jeszcze minimum 15 sztuk kiełży i 15 sztuk nowego modelu. Jak przyjdzie to wszystko dociążyć i zaszpachlować to trochę mi to może zająć biorąc pod uwagę częstotliwość moich zjazdów ze studiów. W sensie, że w kiełżach? zawsze takie daję, po nałożeniu szpachli, farb i lakieru wygląda to juz okey i kotwiczkę też się wygodnie zapina Jak mogę pominąć drugie oczko jak kiełże mają tylko dwa, jedno do mocowania linki, jedno na kotwiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Trzy sztuki 15mm zaklepuje...tylko bez udziwnień...z oczkiem na kotwiczke???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Mój cytat. "Ps. Dlaczego w d... umieściłeś takie duże, d lugie oczka, coś nie wyszło ? Ja pominąłbym to drugie oczko." O rany ! Chyba byłem już po jednym za dużo ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Mój cytat. "Ps. Dlaczego w d... umieściłeś takie duże, d lugie oczka, coś nie wyszło ? Ja pominąłbym to drugie oczko." O rany ! Chyba byłem już po jednym za dużo ! A już myślałem, że to ja czegoś nie zrozumiałem :D A na filmiku zające, które harcowały mi dzisiaj koło domu trochę padaka ale kręcone na dużym zbliżeniu z ręki 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harjer Opublikowano 25 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2018 Jaka padka ? Fajny filmik. Tylko ręce Ci się trochę trzęsły bo myślałeś, że coś będzie, jakieś bunga, bunga A umnie częstym widokiem z jednego z okien jest to jak sroki sra...na samochody i na dachach tworzy się iście twórcza mozaika ps. fajne masz widoki - zazdroszczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Nowy model wobka kleniowego na dwie kotwy - prawdopodobnie wejdzie do oferty na stałe I jeszcze sztabki złota lurebiuldera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi