Pride Opublikowano 17 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udało się dzisiaj wyskoczyć na 2 godzinki na ryby i to była dobra decyzja Klenie brały, że hej Szkoda mi było czasu na robienie zdjęć, ale 3 i tak pstryknąłem 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ale masz niżowke na rzeczce, aż klenie pełzają???????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Na takich niżówkach ja też pełzami po rzece często ponad 300 metrów żeby przejść od jednego dołka do drugiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 2 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Doszedłeś już do siebie po obronie? . Temacik jest do rozpatrzenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Nie udało się zebrać komisji na planowany termin i przełożyli mi obronę na 11 lipca o temaciku pamiętam doskonale tylko nadal nie ma kiedy zrealizować jak wracam do domu to zazwyczaj na sobotę i niedzielę, a za dwa dni to wiadomo co można zrobić. Jak sytuacja się poprawi to na pewno dam znać Edytowane 2 Lipca 2018 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Panie i Panowie od dzisiaj mgr inż. Pride 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Gratulacje. Teraz dopiero poznasz co to znaczy ból. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goliatwielki Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Będzie dobrze. Tylko akademika szkoda...kiedy to było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 (edytowane) Gratulacje Mateusz... teraz Możesz G.. Robić... ... a najlepiej przynęty... Edytowane 11 Lipca 2018 przez bob74 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (edytowane) Dzięki wakacji raczej nie bedzie bo już od ponoad miesiąca zasuwam 5 dni w tygodniu na stażu na weekend wracam do domu, rybki albo grzybki będą grane! ???? a najprawdopodobniej i jedno i drugie Edytowane 12 Lipca 2018 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 (...) na weekend wracam do domu, rybki albo grzybki będą grane! a najprawdopodobniej i jedno i drugie Fajne masz miejscówki, gdzie rybki chodzą do lasu, albo grzybki popływać... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 12 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Dobre grzybki gwarantują, że spotkasz w lesie rybki... albo smoka ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iduss Opublikowano 14 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Udało się dzisiaj wyskoczyć na 2 godzinki na ryby i to była dobra decyzja Klenie brały, że hej Szkoda mi było czasu na robienie zdjęć, ale 3 i tak pstryknąłem 1.jpg 2.jpg 3.jpgKlenie wygrzewające się na kamieniach łatwo spłoszyć,,,,,,, 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Humor widzę kolegom dopisuje mi też bo udało się zrealizować i grzybki i rybki A tutaj patent na transport złożonej wędki zabezpieczenie 100%, nawet podczas gwałtownego wchodzenia w zakręty wędka pozostaje stabilna 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kooper82 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ale żeś patent wymyślił na wędkę hihihih 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patzaw26 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Zaufaj mi jestem inzynierem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Ale żeś patent wymyślił na wędkę hihihih Jeżeli coś wygląda głupio ale działa - nie jest głupie Jakiś czas temu wpadł mi do głowy pomysł zrobienia skaczącej uklejki na bolenia Niestety brakło czasu na przetestowanie prototypu i pociągnięcie projektu dalej. Tutaj kilka zdjęć owej przynęty: A tak w założeniu ma pracować ten wynalazek: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bencur Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Zazdroszczę Ci pomysłów ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 (edytowane) Kiełż w barwach osy robi robotę Czasu na struganie niestety nie ma i nie zanosi się żeby coś się miało zmienić w tym temacie Edytowane 24 Sierpnia 2018 przez Pride 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Oglądam sobie filmik na youtube o łowieniu białorybu, Pan prezentuje pudełko z przynętami, a tam mój chruścik którego wykonałem kilka lat temu ps. niebawem może zaprezentuję coś aktualniejszego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Z czasem na struganie nadal krucho ale i tak udało się wystrugać kilka wobków W tym roku planuję otworzyć sezon kropkami i właśnie na te ryby popełniłem wabiki widoczne na zdjęciu. Długość 5 cm czyli w sam raz na niewielki ciurek. Pracuję też nad niewielimi jerkami pstrągowymi, czuję, że to będzie super temat na letnie ryby. Edytowane 12 Lutego 2019 przez Pride 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Czekam z niecierpliwością ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Na pierwszy ogień pójdą kiełżyki odziane w złoto i srebro Wystrugałem też kilka mrów na próbę, nadal myślę jak jej pomalować 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Maluj na mrówkowy i pamiętaj, że chętnie jedną przygarnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Pstrągowe bezsterowce w trzech wersjach Zdjęcia do dupy ale kiedyś zrobię lepsze. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi