Bułka Opublikowano 24 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Myślę, że boleniom również będą się podobać. Ile ważą i ile mierzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Typowo pstrągowy rozmiar 6cm / 7,5g już robię kolejne, testy bliżej wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2019 Kolejne migawki z warsztatu Mrówy już pomalowane, większość kiełży podobnie. Zostało jeszcze kilka sztuk ale to w tygodniu będę się bawił.Na weekendzie lakierowanie Przyodziane w srebro, muszę jeszcze naciąć łuskę nożem Taki niby oski sobie strugam będą bezsterowe, w raczej stonowanych barwach. I na koniec taki prototyp bezstera na bolenie zrobiony raczej z ciekawości, zobaczymy co z niego będzie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Taka szuczpakowa żabka się szykuje bezsterowa, do podszarpywania, konstrukcja pokrewna do popularnych WTD 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Bezstery pstrągowe ukończone wiosną przejdą poważne testy ale o skuteczność jestem raczej spokojny. Edytowane 11 Marca 2019 przez Pride 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) Bezstery pstrągowe ukończone wiosną przejdą poważne testy ale o skuteczność jestem raczej spokojny. Wyglądają mega boleniowo Edytowane 11 Marca 2019 przez Bułka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Bolenie nie lubią czerwonych oczu...te są typowo pstrągowe???? A tak poważnie, to fajnie stonowane kolory, prosto ,ale...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Bolenie nie lubią czerwonych oczu...te są typowo pstrągoweA tak poważnie, to fajnie stonowane kolory, prosto ,ale... Możesz mieć rację, jak jestem w stanie "poimprezowym" i mam czerwone oczy to mi nie idzie łowienie boleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Widzisz, coś w tym jest???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Wyglądają mega boleniowo Następnym razem zrobię imitację strzebli to wtedy nikt nie będzie miał wątpliwości, że to pstrągowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Jak kiełże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2019 Na dniach będę wklejał stery ale na gotowo będą pewnie początkiem kwietnia bo karty jeszcze nie opłaciłem żeby je ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Mrówy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Ile ważą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 Zostawiłem wagę w domu, ale podejrzewam, że około 4-5g Mam też inne kolory, będę codziennie coś prezentował.W realu wyglądają o wiele lepiej niż na foto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luckyguliver Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 A te bezsterowce pstragowe bedziesz testowal sam czy masz do tego "dedykowany team"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 A te bezsterowce pstragowe bedziesz testowal sam czy masz do tego "dedykowany team"? Nikt nie przetestuje przynęty lepiej niż jej twórca już podczas projektowania miałem w głowie konkretne miejscówki na których będą testowane Nawet nowy kijek nabyłem specjalnie pod łowienie takimi przynętami a może był to tylko pretekst.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2019 ...każdy pretekst jest dobry do kolejnego zakupu... ... pozdro Mateusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Kolejne kolory mrówek 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 13 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 Jak zwykle ciekawe. I co ważniejsze jak zawsze widać że Twoje. Ma się ten styl Jaka jest wielkość i waga bestii? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) Jak zwykle ciekawe. I co ważniejsze jak zawsze widać że Twoje. Ma się ten styl Jaka jest wielkość i waga bestii?A dziękuję, fajnie, że się podobają Długość 3,5 cm, a wagę zostawiłem niestety w domu i zważę dopiero na następnym weekendzie Ale podejrzewam 4-5g bo wszystkie moje konstrukcje poza łowieniem ryb mają również latać Edytowane 13 Marca 2019 przez Pride Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Przy takim cieżarze nadal pływają, czy to już "kamyczki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Na początek kilka odzianych w srebro 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Przy takim cieżarze nadal pływają, czy to już "kamyczki"? W misce były pływające ale dojdzie jeszcze trochę lakieru przy sterach i woda ostatecznie zweryfikuje Początkiem kwietnia postaram się wszystko zmierzyć, zważyć i dokładnie opisać. Do tego czasu mam nadzieję wykonać jeszcze kilka przynęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Zadam glupie pytanie. Dlaczego 9 sztuk a nie 10. Jakaś taka nie dokończenia ta seria. A może ten dziesiąty do swojego pudełka bo to kiler będzie. A może na dłoni się nie mieścił. Sorry ale ja bym zrobił dziesięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi