rd1_68 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Nie lubi ,,parzystych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 Bardzo ciekawe pytanie szczerze mówiąc sam nie mam pojęcia dlaczego akurat 9, a nie 10. Powiem więcej, zwykle robię 11, żeby jeden był "awaryjny" gdyby coś złego spotkało któregoś z serii. Nie wiem czy dzisiaj zasnę, ziarno niepewności zostało zasiane. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Pora zapomnieć o pechowej dziewiątce i zaprezentować szczęśliwą dwunastkę Mam nadzieję, że się podobają bo jest to najbardziej pracochłonna wersja kiełży, bardziej exclusive już się nie da, a przynajmniej janie potrafię 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Można wymiar waga tych kielzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Można wymiar waga tych kielzyDługość 3,5cm, waga koło 5g podejrzewam niebawem wszystko dokładnie zważę i napiszę.Nie minęło 5 minut od wstawienia na fanpage, a już mnie zalały wiadomości na priv o możliwości kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Wersja eksluzif maestro ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Dwunastka jak wiadomo jest parszywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Już myślałem ,że dałeś sobie spokój z woblerami???? i , te kiełże , które mam powiesze na tablicy sław???? a tu proszę praca wże...brawo pięknie się prezentują???? Kleniowki pierwsza klasa , trochę tego w rękach miałem, i twoje to nr 1... czucie przynęty...lotność...praca... wykonanie...co za tym idzie łowność.???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2019 Już myślałem ,że dałeś sobie spokój z woblerami i , te kiełże , które mam powiesze na tablicy sław a tu proszę praca wże...brawo pięknie się prezentująKleniowki pierwsza klasa , trochę tego w rękach miałem, i twoje to nr 1... czucie przynęty...lotność...praca... wykonanie...co za tym idzie łowność.A dziękuję, bardzo miło mi czytać takie komentarze Tak łatwo dłuta nie podrzucę, jeszcze nieraz o mnie usłyszycie! Za jakieś 2 tygodnie zaprezentuję powierzchniowe żaby szczupakowe, te to dopiero wyszły kozacko Zrobiłem dwie sztuki, samo malowanie trwało 4 godziny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Kolejne kiełżyki Strugam też sobie powierzchowniowe żabki na okonie widzę w konstrukcji spory potencjał, zobaczymy co przyniosą testy, Kto to widział tyle wiórów z dwóch żabek.... 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 To malowanie kiełży świetne : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 To malowanie kiełży świetne : )A dziękuję, mam ich jeszcze kilka w zanadrzu do zaprezentowania aparat nie wszystko uchwyci, w realu jest na nich całkiem sporo kolorków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2019 Kiełżami to można łowić w strumieniu Potrzebuję czegoś na jazie z zaporówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 Kiełżami to można łowić w strumieniu Potrzebuję czegoś na jazie z zaporówki Giga kiełża? Tymczasem przestawiam ostatnie już kolory kiełżowatych 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 (edytowane) Giga kiełża? (...) Kontynuuj, wzbudziłeś moje zainteresowanie Taki Jackson Pollock wyszedł Edytowane 17 Marca 2019 przez Bułka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 17 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2019 ...poszedł na łatwiznę...wykupił cześć ostatniego wydania Twojego Weekendu. wrzucił w niszczarkę, posmarował korpusy klejem i dobierał kolory po garstce... ... Brawo Mateusz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Szczupakowe żabole chyba najbardziej pracochłonne malowanie jakie do tej pory wykonałem Edytowane 26 Marca 2019 przez Pride 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Miodzio, pięknie wyszły. Daj znać kiedy będą na Giełdzie właśnie mi podsunąłeś pomysł, żeby kilka swoich pomalować a'la żabka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Też się połaszę, będą ładnie uzupełniały mysiora ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 26 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Niezłe żabole????Widać, że dużo pracy kosztowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Miodzio, pięknie wyszły. Daj znać kiedy będą na Giełdzie właśnie mi podsunąłeś pomysł, żeby kilka swoich pomalować a'la żabka.Na weekendzie może uda mi się je przetestować i wtedy się odezwę polecam, bardzo fajnie się ciapie takie żabki. Też się połaszę, będą ładnie uzupełniały mysiora Podobnie jak w przypadku @Hesher'a odezwę się po weekendzie Niezłe żaboleWidać, że dużo pracy kosztowały.Dzięki faktycznie spędziłem przy nich rekordową ilość czasu. Teraz strugam mniejsze wersje pod okonie i też zamierzam je dopieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Takie Bzyki sobie popełniłem Maksymalnie naturalne kolorki.Długość 3cm, waga 2,3g, pływające. Do podszarpywania/oczkowania - mają kusić klenie, pstrągi i wzdręgi Edytowane 27 Marca 2019 przez Pride 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 27 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Cofnalem sie do tylu zerkajac na Twoje dziela.Bardzo orginalne ,zaba i woblerki beczölki ----pierwsze klasa.???? Edytowane 27 Marca 2019 przez TERMOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Cofnalem sie do tylu zerkajac na Twoje dziela.Bardzo orginalne ,zaba i woblerki beczölki ----pierwsze klasa.????Miło, że się podobają Tymczasem prezentuję wobler głęboko schodzący na sumo-klenie Długość 5cm, waga 11g - prawdziwy diabeł 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 28 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 Na wiosenne głębinowe turbo-klenie w sam raz :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi