Skocz do zawartości

Twory Prida ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Już myślałem ,że dałeś sobie spokój z woblerami???? i , te kiełże , które mam powiesze na tablicy sław???? a tu proszę praca wże...brawo pięknie się prezentują????

Kleniowki pierwsza klasa , trochę tego w rękach miałem, i twoje to nr 1... czucie przynęty...lotność...praca... wykonanie...co za tym idzie łowność.????

• Like 2

Już myślałem ,że dałeś sobie spokój z woblerami i , te kiełże , które mam powiesze na tablicy sław a tu proszę praca wże...brawo pięknie się prezentują

Kleniowki pierwsza klasa , trochę tego w rękach miałem, i twoje to nr 1... czucie przynęty...lotność...praca... wykonanie...co za tym idzie łowność.

A dziękuję, bardzo miło mi czytać takie komentarze :)

Tak łatwo dłuta nie podrzucę, jeszcze nieraz o mnie usłyszycie! :D

Za jakieś 2 tygodnie zaprezentuję powierzchniowe żaby szczupakowe, te to dopiero wyszły kozacko  B)

Zrobiłem dwie sztuki, samo malowanie trwało 4 godziny  :lol:

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Miodzio, pięknie wyszły. Daj znać kiedy będą na Giełdzie :) właśnie mi podsunąłeś pomysł, żeby kilka swoich pomalować a'la żabka.

Na weekendzie może uda mi się je przetestować i wtedy się odezwę :) polecam, bardzo fajnie się ciapie takie żabki.

Też się połaszę, będą ładnie uzupełniały mysiora

Podobnie jak w przypadku @Hesher'a odezwę się po weekendzie ;) 

Niezłe żabole

Widać, że dużo pracy kosztowały.

Dzięki ;) faktycznie spędziłem przy nich rekordową ilość czasu. 

Teraz strugam mniejsze wersje pod okonie i też zamierzam je dopieścić :D