Pride Opublikowano 29 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2019 To na koniec jeszcze taka boleniówka jutro skoczę z nią nad wodę popatrzyć jak się rusza i czy wgl. się rusza 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) A tak się rusza klenio-sumówka Edytowane 31 Marca 2019 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Cytując klasyka, miota nim jak szatan! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Miałem rozpocząć sezon pstrągami i proszę bardzo przyzwoita czterdziestka, a na końcu zestawu moja 5cm uklejka Przy okazji łowienia przetestowałem nowy kujek Jaxon Grey Stream 228cm 2-12g i jestem nim zachwycony Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez Pride 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Takie żabki sobie popełniłem na okonie Jeszcze tylko oczy i polecą w lakier 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Takie żabki sobie popełniłem na okonie Jeszcze tylko oczy i polecą w lakier Ile waży taka żabka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Takie żabki sobie popełniłem na okonie Jeszcze tylko oczy i polecą w lakier Bardzo twórczo i z fantazją jak zwykle je popełniłeś Piękna robota Mateuszu! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2019 Waga około 10g więc fajne pociski z nich będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 super te żabki na okonie bo mają tą zieleń naturalną,,gdzie na nie będziesz łapał na rzece dużej czy gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Niewielka rzeka o charakterze nizinnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Dotarł ropuch. Piękna robota, dziękuję. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Oby kij trzeszczał na szczupakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Dotarł ropuch. Piękna robota, dziękuję. Hahaha, też mam Ropucha ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Dzisiaj wziąłem się za struganie takiego WTD na próbę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 I jeszcze boleniowa ukleja 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Kolejny model testowy boleniówki Na chwię obecną wystrygałem 3 modele, jutro dojdzie 4 i finito. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Kolejny model testowy boleniówki Na chwię obecną wystrygałem 3 modele, jutro dojdzie 4 i finito. Biorę wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Biorę wszystkie Otóż nie tym razem o ile uda się z nimi zrobić coś sensownego to pójdą do mojego pudełka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Oj tam, oj tam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Dzisiaj dostrugałem jeszcze 3 sztuki W kolejnym poście zaprezentuję już ukończone żabki, wystarczy tych surówek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Okoniowe żabki na gotowo jestem z nich bardzo zadowolony, chodzą dokładnie tak jak chciałem, przy gęstym, delikatnym podszarpywaniu z kijem skierowanym ku wodzie odskakują lewo-prawo Edytowane 3 Maja 2019 przez Pride 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Tonące żabki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Tonące żabki?Powierzchniowe idą po powierzchni prawo-lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Czerwonooka "wtd" :good: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi