Tomy Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Wywierć w najwyższym punkcie tych dołków na oczy dziurki i będziesz miał odlew elegancki .Za kazdym razem potem musisz wypchać żywicę z tych dziurek i to wszystko.Przewracanie formą i inne akrobacje nic nie pomogą.Tyle że powietrze i niedolewka będzie w innym miejscu a najlepiej rób formy z xiameter transparentny.Wszystko masz jak na dłoni przy odlewaniu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Piękna ta Twoja woda???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Piękna ta Twoja woda Kleni też w niej nie brakuje https://www.youtube.com/watch?v=aFEpbykdQpI Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Pride 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Chyba tam do Ciebie kiedyś wpadnę???? chociaż popatrzeć????U mnie rzadko kiedy można tak poobserwować rybki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Chyba tam do Ciebie kiedyś wpadnę chociaż popatrzećU mnie rzadko kiedy można tak poobserwować rybkiZapraszam Przy takiej pogodzie i przejrzystości wody jak na filmie bardzo często kończy się na patrzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Żabki mi się mnożą Na filmiku widać refleksy: 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 24 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ładny element holo wyszedł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 (edytowane) Szczupaczki 6 cm do jerkowania Klenie, pstrągi i okonie mogą się nimi poważnie zainteresować Edytowane 4 Lipca 2019 przez Pride 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 4 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2019 Szczupaczki 6 cm do jerkowania Klenie, pstrągi i okonie mogą się nimi poważnie zainteresować Szczupaki też się nimi zainteresują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Dzień rozpocząłem od wizyty w wędkarskim i kupna świeżej żyłki 0,165 mm Po nawinięciu jej na kołowrotek i złożeniu zestawu rozpocząłem łowienie.Na końcu zestawu zwisło nie co innego jak żabka. Pierwszy rzut, kij nisko wody, prowadzę delikatnymi i gęstymi szarpnięciami z nadgarstka i nagle.... atomowe branie Kołowrotek gra piękną melodię, ryba szaleje na końcu zestawu, a ja się cieszę bo wiem że będzie grubo.Po minucie lub dwój kleń ląduje na brzegu i mamy to- nowe PB. Szybki pomiar wskazał 54 cm. Miał czym zassać: Ryba wraca do wody, a ja cały w skowronkach kontynuuję łowienie. Kilka brań zmarnowałem ale i tak około 8 ryb ląduje finalnie na brzegu. Rozmiarowo oscylują koło 40 cm. Łowiąc spotkałem kilku petentów jak poniżej więc nie ma co się dziwić, że przynęta okazała się skuteczna. Zdjęcia tym razem kiepskie bo nie miałem czasu siąść i trochę obrobić, zresztą mój laptop został na mieszkaniu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Gratuluję życiówki i jeszcze bardziej się cieszę, że udało mi się taką żabę od Ciebie wybłagać zawczasu???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Gratuluję życiówki i jeszcze bardziej się cieszę, że udało mi się taką żabę od Ciebie wybłagać zawczasu????Jeśli poświęcisz trochę czasu na ogarnięcie prowadzenia to jest spora szansa, że połowisz i to całkiem przyzwoicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) Najpierw ten czas trzeba mieć... ????Ale wiem już gdzie, wiem już co, wiem już jak. Tylko nie wiem kiedy ????50tki tam są, bo łowiłem, ale i 60tki podejrzewam o bytność ???? Edytowane 27 Lipca 2019 przez morrum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Żaba robi robotę 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Gratuluję życiowki ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Gratuluję życiowki Dziękuję chociaż szału nie ma jak na 9 lat biegania za kleniami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Kolejny amator żabek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Dawno mnie nie było Temat przynęt odpuściłem w ostatnim czasie ze względu na brak odpowiedniego warsztatu oraz nowe hobby, ale bliżej wiosny postaram się zrobić trochę kiełży dla wiernych klientów, którzy regulanie o nie dopytują. Poniżej przedstawiam wykonaną przeze mnie formę dwuczęściową, jestem z niej bardzo dumny Odlew nie wędkarski, chociaż w pewnych warunkach.... :D Przy okazji polecam wszystkim twórcą zaopatrzenie się w masę polimerową z poniżeszego zdjęcia, ponieważ daje ona zupełnie nowe możliwości w temacie tworzenia modeli przynęt wędkarskich 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Jest ogień Pride.brawo. Gdzie taka masa dostępna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Lutego 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Można na allegro za 120 zł albo w sklepie internetowym za 60 zł https://coscraft.store/produkt/super-sculpey-masa-modelarska/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Szybkie pytanie Czy można zrobić nową formę siliconową wykorzystując przy tym starą?W sensie pokroić ją w drobną kostkę i dodać do siliconu w miejsca, gdzie nie będą miały bezpośredniego kontaktu z modelem? Silicon M922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Jak najbardziej, w niczym to nie przeszkadza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Jak najbardziej, w niczym to nie przeszkadza.Dziękuję za szybką odpowiedź Jutro będę robił dość sporą formę i się zastanawiałem czy uda mi się w jakiś sposób zaoszczędzić trochę siliconu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Ale...???? Lepiej , najpierw zalej model,,nowym silikonem" a dopiero później dodawaj drobno poszatkowaną starą formę, chodzi o to żeby na modelu nie zrobić ,żadnego ,, mostka" powietrznego ,że tak powiem....warstwa pocietej starej firmy....i zalej silikonem niech się to na spokojnie pomiesza....i znowu warstwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Taki bajer sobie kupiłem na tegoroczne łowy Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez Pride 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi