Pride Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 (edytowane) Mimo, że woblerów już nie tworzę to raz na jakiś czas lubię sobie usiąść i zrobić sztukę czy dwie - tak żeby sprawdzić czy nie wypadłem z wprawy Tym razem padło na małego suma Edytowane 16 Października 2022 przez Pride 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 W 2023 nie udało się nic stworzyć, ale w tym roku dwa małe projekty spod mojej ręki Pierwszy widzicie poniżej, kolejny za kilka dni MYSIOR - odrodzenie, model stworzony ręcznie z masy Monster Clay, później klasycznie czyli silikon i żywica Dzięki fakturze sierści malowanie jest bajecznie proste. Ten egzemplarz pomalowałem kilka minut używając tylko brązowego i czarnego koloru. Można zamontować wąsy, zmienić ogon itd.- pełna dowolność. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zarombiasty z zamiarem na jakie drapiezniki?Kropki czy zebate? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Łoooo jak żywa ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zarombiasty z zamiarem na jakie drapiezniki?Kropki czy zebate?Stworzone z myślą o kleniach, kilka lat temu łowiłem je skutecznie na imitację żaby w tym rozmiarze i nawet klusek 30cm jest w stanie zassać przynętę w tym rozmiarze bez najmniejszego problemu W zamyśle mysz ma być prowadzona z nurtem poprzez regularne podszarpywanie wędziskiem, powinna robić gęste ruchy prawo-lewo. Łoooo jak żywa Dziękuję, trochę zabawy było żeby proporcje były odpowiednie + przynęta miała w pełni użytkowe parametry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 ... powrót do Żywych, fajny projekt... poprzedni Twój model jeszcze nie połowił, w przyszły weekend dostanie szansę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 (edytowane) ... powrót do Żywych, fajny projekt... poprzedni Twój model jeszcze nie połowił, w przyszły weekend dostanie szansę...Czasem warto dać szansę, ja długo nie mogłem się przekonać do powierzchniowych, bezsterowych żabek, a po jakimś czasie stanowiły 60% mojego kleniowego pudełka A skoro o żabach mowa to prezentuję drugą przynętę stworzoną w ostatnim czasie i 2024 mamy z głowy Zamysł taki sam jak w przypadku mysiora, prowadzenie z nurtem poprzez gęste podszarpywanie wędziskiem, myślę, że klenie z napływów będą na tak Edytowane 11 Kwietnia 2024 przez Pride 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Muszę przyznać Mateuszu, że mysza i żaba są mega i pokazują Twój progres. A pomyśleć, że mysz kiedyś tak wyglądała : 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Mi się ta stara, kosmata mysz, podoba zdecydowanie bardziej niż nowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Mi się ta stara, kosmata mysz, podoba zdecydowanie bardziej niż nowa. Jak to? Przecież jest ze sterem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 W kontekście designu, nigdy nie łowiłem ani jedną ani drugą wersją. Widziałem kiedyś jak kleń skasował pisklę, które wypadło z gniazda i walczyło na powierzchni wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 To teraz podsunąłeś Pridowi pomysł ????...za jakiś czas mały nieopieżony stworek pewnie się wykluje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 To ja mam już propozycję, tylko oczywiście w Twoim wydaniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Muszę przyznać Mateuszu, że mysza i żaba są mega i pokazują Twój progres. A pomyśleć, że mysz kiedyś tak wyglądała : 169b.jpgDziękuję, masa modelarska daje duże możliwości jeśli chodzi o tworzenie modeli Ta kudłata mysz kilka razy dała popalić moim kleniom, myślę, że ta większa będzie nieco selektywniejsza. Mi się ta stara, kosmata mysz, podoba zdecydowanie bardziej niż nowa.Są gusta i guściki, w nowej wersji można dodać jeszcze kilka elementów, które podniosą jej atrakcyjność (albo okleić futrem ). To teraz podsunąłeś Pridowi pomysł ...za jakiś czas mały nieopieżony stworek pewnie się wykluje.. To ja mam już propozycję, tylko oczywiście w Twoim wydaniu . obraz_2024-04-12_154144917.png Nie chwaląc się był już w tym wątku prezentowany Wróbel i Kaczka w rozmiarze sumowym (około 25cm) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Mysz, musi mieć futro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Taki patent do precyzyjnego malowania Skalpel za kilka złotych z chińskiego, wyciągnięte ostrze i zamontowany wobler.Trzyma jak wściekły, wobler ani drgnie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Kilka zdjęć na szybko, kolejne będą z udziałem kleni ????Miałem zrobić 3-4 żabki, a skończyło się na kilkunastu ???? 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Super te żabki-może odstąpisz 2 szt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 8 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 Za tydzień będą wodowane, jeśli przejdą testy pozytywnie to dlaczego nie, mam ich na tyle Na szczęście powierzchniowe przynęty zrywa się bardzo rzadko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 9 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 To czekam na wieści-daj znać na priv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2024 Kilka mysiorów na ukończeniu, zobaczymy czy będą fikać w wodzie jak trzeba i co na to klenie ???? 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Dzisiaj szybko wypad na mój tajny ciurek, było kilka pstrągów, ale nie one były najważniejsze W pobliżu żywego ducha, dawno tak nie naładowałem baterii. Ciężko skusić pstrągi, gdy taka stołówka czeka na nich na praktycznie, każdym, większym kamieniu. Takie kolorowe rybki się zajadają tymi chruścikami 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Lepszego testu żabek nie mogłem sobie wymarzyć - nowe PB ???? 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 22 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2024 Rządzisz tymi myszkami:)) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Rządzisz tymi myszkami:))Dziękuję ???? Kolejne +50 zameldowało się na kiju, tym razem na mysiora ????Zabawa była przednia bo dawno nie spotkałem tak silnego klenia. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi