Pride Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Łoo Panie miota nim jak szatan ladne malowanko Do wolnego prowadzenia idealny dzięki, to moje pierwsze malowanko na folii alu Naprawde super robota bardzo podobaja mi się wzory tych twoich woblerów są poprostu rewelacja Bardzo miło mi się czyta takie komentarze, obserwujcie koledzy wątek bo na dniach pojawią się kolejne nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nick Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Klękajcie narody, oto ciernik prajdowy [emoji38] W wodzie zachowuje się zupełnie... nie jak ciernik 4.jpg 3.jpgDobrze, że nie kurczak zapłodowy [emoji4][emoji23] Pozdrawiam nick Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Prototyp jerka na szczupaka pływająca przynęta na płytkie łowiska, na ogonie cystal flash (nie wiem czy nie zastąpię go kolorową żyłką 0,22, np. czerwoną albo żółtą fluo). Na filmiku zabrakło podszarpywania, ciężko mi było nagrywać i prezentować przynętę jak trzeba. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Jakieś sado-maso z tą obrożą . Może żyłka w kilku kolorach... jak pejczyk . Piekne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Małe doposażenie warsztatu dobre pędzle przyniesie Święty Mikołaj, na razie kilka zastępczych. Trzeba jeszcze uzupełnić braki w drewnie, kotwiczkach, poliwęglanie i kółkach łącznikowych. Wziąłem sobie kilka klocuszków na studia ale zapomniałem nożyka musiałem kupić jakąś taniochę z Kaufa za 4 zł i powiem, że różnica jest kolosalna między nim, a oryginalną japońską Olfą. W ręku to nie leży wcale i kolebie się na wszystkie możliwe strony. Dopiero stabilizacja ostrza papierkami trochę pomogła. Myślałem też o podpisywaniu swoich wobków, ale jako, że przeważnie nie przekraczają 4 cm to "Pride" ciężko byłoby to zmieścić to wymyśliłem taki symbol. Mysiorek z logo. Czy wprowadzę jeszcze nie wiem 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mysiorek fajny pomysł jako symbol, zwłaszcza że dwa mysiorki są ciągle u mnie na stanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Takimi ,, nożami" to boję się operować w swojej branży. Niewielu kojarzy markę Olfa. U mnie raczej Stanley z wielopaka. Porządny, stabilny kawał metalu robi różnicę ( nóż) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mysiorek fajny pomysł jako symbol, zwłaszcza że dwa mysiorki są ciągle u mnie na stanie .W domu na warsztacie mam teraz mysiora sum/szczupak 5 warstw lakieru już dostał, jeszcze z 4 warstwy + kilka szczegółów i finito. Takimi ,, nożami" to boję się operować w swojej branży. Niewielu kojarzy markę Olfa. U mnie raczej Stanley z wielopaka. Porządny, stabilny kawał metalu robi różnicę ( nóż) Mam też taki lepszy jakościowo nożyk z jakiegoś metalu ale jest ciut ciężki i za gruby przez co szybko męczy dłonie Jak zapodzieję Olfę to może zakupię coś ze stajni Stanley'a skoro polecasz. Mam jednak nadzieję, że szybko to nie nastąpi bo okrutnie się zgrałem z tym nożem. Co ciekawe jest to dość stara produkcja, 15 wiosen liczy bankowo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 W domu na warsztacie mam teraz mysiora sum/szczupak 5 warstw lakieru już dostał, jeszcze z 4 warstwy + kilka szczegółów i finito. Mam też taki lepszy jakościowo nożyk z jakiegoś metalu ale jest ciut ciężki i za gruby przez co szybko męczy dłonie Jak zapodzieję Olfę to może zakupię coś ze stajni Stanley'a skoro polecasz. Mam jednak nadzieję, że szybko to nie nastąpi bo okrutnie się zgrałem z tym nożem. Co ciekawe jest to dość stara produkcja, 15 wiosen liczy bankowo A próbowałeś tym nożykiem Olfa ck 1 troszkę waży ale ostrze starcza na b. długo i jest podwójne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 A próbowałeś tym nożykiem Olfa ck 1 troszkę waży ale ostrze starcza na b. długo i jest podwójne Nie miałem nigdy w ręku nożyka o takim kształcie, jak gdzieś spotkam bo pomacam, a może i zakupię Od początku mojej przygody z lure oram niemal identycznym:Kupiłem też zapas 50 ostrzy to wystarczy na dość długo. Pora na ciernika w wersji godowej 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Koniecznie zrób jakiś stepel coś a la pieczątka i będzie szło jak z automatu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Moje pierwsze przynęty oklejane taśmą alu - a prezentuję je na końcu W założeniu mają być WTD, ale jak nie spełnią oczekiwań to będę bezlitosny i dokleję im stery, a co Ogólnie to temat alu bardzo wdzięczny, trochę się obawiałem, że przy oklejaniu powstaną jakieś zmarszczki, załamania, a na koniec krzywa łuska, ale chyba nie jest źle przynajmniej ja jestem zadowolony. ps. kolejna wrzutka w niedzielę, później we wtorek.... a od czwartku wracam do garażu kiełżować 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dość nietypowa bryła jak na WTD. Chciałbym zobaczyć jak pracują. Do wyciskania łuski kup se zwykłą siatkę tuningową na aledrogo, będzie szybciej i ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Dość nietypowa bryła jak na WTD. Chciałbym zobaczyć jak pracują. Do wyciskania łuski kup se zwykłą siatkę tuningową na aledrogo, będzie szybciej i ładniej Jak tylko wyskoczę z nimi nad wodę to na pewno napiszę kilka słów mam wątpliwości z dwóch przyczyn: 1. Są to moje pierwsze przynęty, w których starałem się uzyskać pracę WTD.2. Nigdy nie miałem w ręku przynęty pracującej w ten sposób (będę musiał poćwiczyć z prowadzeniem i wspomóc się filmami na yt). Będę zamawiał na pewno, najpierw chcę sprawdzić w domu czy nie mam już czegoś takiego i dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Bardzo dobra robota wygladaja super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) Dość nietypowa bryła jak na WTD. Chciałbym zobaczyć jak pracują. ...U Mateusza musi być nietypowo, jak by zrobił standardowe nie pasowały by do wątku Edytowane 18 Listopada 2017 przez *Hektor* 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 U Mateusza musi być nietypowo, jak by zrobił standardowe nie pasowały by do wątku Co racja to racja Takie pękate klenióweczki z grzechotką w środku grzechoczą nie za głośno, nie za cicho - ot w sam raz 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Jeszcze takie dwa na koniec 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zabawy z alu ciąg dalszy tym razem przyodziałem w srebrną szatę model "śledź" z 2015 przygotowany wówczas specjalnie na wyjazd do Szwecji - sprawdził się. Długość 12 cm. Jutro wracam do Krakowa i zostawiam partyjkę kiełży w dość zaawansowanej fazie tworzenia, pewnie skończę dopiero w okolicach świąt. Pozdro. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Głowatka już ma nową gawrę Super wykonanie Dzięki. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Głowatka już ma nową gawrę Super wykonanie Dzięki.Sam się nad nią zastanawiałem, ale godniejszego miejsca niż w pracowni bym dla niej nie znalazł Edytowane 28 Listopada 2017 przez Epidares 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Głowatka już ma nową gawrę Super wykonanie Dzięki.Bardzo się cieszę, że się podoba lepszego miejsca dla niej sobie nie wyobrażałem, idealnie się tam wkomponowała. Sam się nad nią zastanawiałem, ale godniejszego miejsca niż w pracowni bym dla niej nie znalazł Spokojnie, znając życie to niebawem znowu wykonam coś "nietypowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Gdzie drwa rąbią tam wióry lecą zestaw ratunkowy przygotowany na sytuację, kiedy przez dłuższy okres czasu, jestem poza domem około 40 sztuk kiełżykowatych. ps. niebawem zaprezentuję mały powrót do Prajdowych korzeni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ... to już masz rozpałkę do pieca.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 30 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Za oknem w jedną noc zrobiło się biało to Pride takie świąteczne ozdoby przyrządził (oczywiście pod presją rodzinki) "Te synek, jak już tak dłubiesz w tym drewnie i farbkach to może byś zrobił jakaś tradycyjną ozdobę na choinkę czy coś" Obiecuję, że następne zdjęcie będzie już w tematyce wędkarskiej kolorki zjadło ale coś tam widać. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi