maniak Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 i jaką kamizelkę zakupiłeś Zakupiłem muchową Graffa(widoczna na avatarze).Z kamizelki jestem bardzo zadowolony,dużo kieszonek,podwójne pudełka Plano się mieszczą i co najważniejsze nic się nie psuje PozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 ... do czasu...jak zacznie pękać!!! wzdłuż włókien to szukaj nowej ...chyba, że nie latasz po habaziach, trawach i innych haszczach to posłuży trochę dłużej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 @patu, dbam o swoje rzeczy a w szczególności o sprzęt wędkarski ale różnie to przecież bywa...mam nadzieje, że trochę w niej pochodzę, chociaż te 2 sezony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MefistoFishing Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 Moim zdaniem TYLKO Simms, Graffa miałem i mieć nie chcę. Simms jest wyjątkowy, kamizelka jest tak skonstruowana, że jak ją weźmiesz w rękę, a pełna jest rynsztunku wędkarskiego to waży kilka kg a jak ją założysz już na siebie to jakbyś w ogóle jej nie miał, obciążenie gdzieś znika. Ja za swoją płaciłem 570 zł chyba i nie żałuje ani złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi