fedx Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam, czy ktoś z forumowiczów ma jakieś doświadczenia związane z tym akwenem ??? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Łowiłem tam kiedyś (jakieś 10 lat temu ) ,kilka okonków złowiłem .Ale widziałem jak duże sieje rwą zestawy mormyszkowe <_< .To było dawno lecz teraz nie wiem co i jak ,wiem tylko ,że znajomy jakieś 3 lata temu łowił szczupaki (takie około 50-70 cm ) .Tylko tyle mogę powiedziec . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Bardzo glebokie (50m) i bardzo spustoszone przez Energopol ZR Pasym jezioro. Nie wiem czego szukasz, ale jak masz lódz, duzo akumulatorów (zakaz spaliny) i porzadne deep runnery to moze jakis pelagiczny sie uchowal i zazre...kiedys byly tam tez okonie, zupelnie przyzwoite. Jezioro I kl. czystosci, przyjemnie bylo patrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedx Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Mam możliwość powędkowania na tym akwenie, wiem że trafiają się małe szczupaczki i okonie (info od kumpla który raczej wędkuje okazyjnie) w związku z tym zastanawiam się czy warto tam powalczyć na poważnie. Rzeczywiście wszyscy którzy znają tą wodę mówią o jej czystości. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Piękne jezioro kiedyś bardzo duża populacja okonia i szczupaka.Jeżdziłem kiedyś na camping w Elganowie gdzie można wypożyczyć łódkę.Teraz nie wiem,ale myślę że połowić jeszcze można chociaż jak piszą przedmówcy Energopol zrobił swoje.Trochę wiadomości i zdjęć znajdziesz pod tym adresem:http://www.jezioro.com.pl/jeziora/jezioro.html?id=389Mimo wszystko myślę że spróbować warto.Pozdrawiam.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Jedz jak najpózniej, tuz przed zima, moze cos trafisz z trollingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi