piter Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) .. Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymm Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) ..,,.. Edytowane 3 Listopada 2014 przez szymm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Znam chłopaka ze Świdnicy, który w sezonie łowi na Bystrzycy około 100 takich rybek. Ja zamierzam to sprawdzić w nowym sezonie! Erin ile razy byłeś nad Bystrzycą na odcinku muchowym?? 100 sztuk to już chyba lepiej niż w Patagonii !! Kto by pomyślał, że tam jest takie eldorado ! Byłem w tym sezonie 6 czy 7 razy i złowiłem jednego wymiarka. Reszta to młodzież. Muszę sobie chyba coś poprawić w moim muchowaniu, bo przez blisko 15 lat łowienia na muchę nie złowiłem tam nigdy 100 pięćdziesiątek ! A może......https://www.youtube.com/watch?v=mPyCZ-nGSIc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Więcek Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 3 Listopada 2014 przez Aleksander Więcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Nawet zmyślanie w tą stronę dobrze wodzie nie zrobi. Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksander Więcek Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) . Edytowane 3 Listopada 2014 przez Aleksander Więcek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Bystrzyca od Lubachowa do Mietkowa nie jest w całości muchowa. Nawet łgarstwa powinny być na tyle prawdziwe by ktoś to łyknął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Jest to trudne do udowodnienia, że kłamiesz. Choć z tą 100 pstrągów 50+ ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) .. Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Alek chyba nieświadomie zrobiłeś bubu tej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) .. Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0ntliner Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Panowie, skoro wiecie lepiej, to OK!! Powiedział mi to chłopak, który w Świdnicy mieszka i w sezonie jest na rzece praktycznie codziennie. Myślę, że z gęby cholewy nie robi. Pewnych tajemnic wędkarskich nie mogę zdradzić..Teraz to zrobi z gęby,tyle że nie swojej...mięso mielone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti24 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 @piter straznik Jerkbaita i tajemnic rzek pstragowych na Dolnym Slasku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2014 przez piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Masz na myśli tabuny kłusowników trzepiących prądem dla rybiego mięsa?? W takim razie przepraszam!! Wędkarze krzywdy nie zrobią. Mam na myśli to że takie informację lepiej trzymać dla siebie.Rozgłos w tym przypadku to nic dobrego.Ci ,,wędkarze" od prądu też mają neta Edytowane 3 Listopada 2014 przez stone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 i piecdziesiatak za piecdziesiatakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi