Łukasz 050 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) potrzebuje pomocy przy wyborze przynęt na szczupakawybralem na:jezioro:slider 6/rzeka:nie wiem co na rzekę na szczupłegorzeka dłębokość 0-2mjezioro 0-3mmile widziane są linki z tymi przynętami i nazwy przynęta to moja produkcja nwm czy dobra Edytowane 25 Marca 2014 przez Łukasz 050 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Kolego, popraw pisownie, skorzystaj z opcji szukaj, przejrzyj oferty sklepów wędkarskich, użyj wyobraźni i google - albo pomogę Ci - http://lmgtfy.com/?q=wobler+na+szczupaka nie ma przynęt uniwersalnych...idąc dalej tym tropem zaraz będziesz prosił aby ktoś za ciebie złapał tą rybę.... Edytowane 25 Marca 2014 przez ezehiel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam kolegę ja łowię na rzece między 1.5 a 3 m i zależy od zwyczajów szczupłych był jeden rok że waliły jak głupie w Salmo Thrill prowadzone w boleniowym tempie zwłaszcza z wiosny .Jesienią zawsze są dobre gumki firmy nie mają dużego znaczenia bardziej stawiam na kolory i sposób prowadzenia .Jeszcze jak bym mógł Ci coś polecić to sam już się przekonałem że są łowne przynęty Izumi swimbat (brałem także od kolegi Arielosa )tu na jerkbaicie .Wejdź na youtube i wpisz izumi shad a live a zobaczysz jak pracują .Ja jestem pod wrażeniem jak można prowadzić tę przynętę i co w wodzie ona wyprawia .Jak byś łowił tymi przynętami daj znać jak efekty .Jest kilka wersji tych przynęt zarówno pływające wolno-tonące i szybko-tonące.Oczywiście wszystkie mają grzechotki co dodatkowo prowokuje drapieżniki .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Podaj może jakiej wielkości albo jakim sprzętem zamierzasz machać, bo Slider 6 to według mnie maleństwo na szczupaka.Ja głównie slidery 7-10 ,12cm cm plus soft4 play savagear 13cm i 19cm kolory raczej agresywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Panowie, brak jakiegokolwiek respektowania zasad...Łukasz, odnośnie twojej pracy, kiedy chcesz łowić na tego woblera?Kolor dobry na czystą wodę, zapoznaj się z dietą esoxa, weź spławik i idź nad tą wodę i zobacz co się złapie. Wątek zgłoś najlepiej do adminów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie ukrywam,czekałem na Twój wpis w tym wątku pitt Ale ale,nie wiem czy wiesz że kolega ma także swój wątek w dziale lurebuilding gdzie w dużo większym stopniu testuje poczucie humoru i cierpliwość pomagających.Dla porządku,przepraszam za OT . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ale ale,nie wiem czy wiesz że kolega ma także swój wątek w dziale lurebuilding gdzie w dużo większym stopniu testuje poczucie humoru i cierpliwość pomagających.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi