Skocz do zawartości

woblery na szczupaka

Łukasz 050

Rekomendowane odpowiedzi

potrzebuje pomocy przy wyborze przynęt na szczupaka

wybralem na:

jezioro:slider 6/

rzeka:nie wiem co na rzekę na szczupłego

rzeka dłębokość 0-2m

jezioro 0-3m

mile widziane są linki z tymi przynętami i nazwy przynęt

a to moja produkcja nwm czy dobra :D

post-56436-0-12412600-1395759246_thumb.jpg

Edytowane przez Łukasz 050

Kolego, popraw pisownie, skorzystaj z opcji szukaj, przejrzyj oferty sklepów wędkarskich, użyj wyobraźni i google - albo pomogę Ci - http://lmgtfy.com/?q=wobler+na+szczupaka

nie ma przynęt uniwersalnych...

idąc dalej tym tropem zaraz będziesz prosił aby ktoś za ciebie złapał tą rybę....

Edytowane przez ezehiel
  • Like 1

Witam kolegę ja łowię na rzece między 1.5 a 3 m i zależy  od zwyczajów szczupłych był jeden rok że waliły  jak głupie w Salmo Thrill prowadzone w boleniowym tempie zwłaszcza z wiosny .Jesienią  zawsze są  dobre gumki firmy nie mają dużego znaczenia bardziej stawiam na kolory i sposób prowadzenia .Jeszcze jak bym mógł Ci coś polecić to sam już się przekonałem że są łowne przynęty Izumi swimbat (brałem także od kolegi Arielosa )tu na jerkbaicie .Wejdź na youtube i wpisz izumi shad a live a zobaczysz jak pracują .Ja jestem pod wrażeniem jak można prowadzić tę przynętę i co w wodzie ona wyprawia .Jak byś łowił tymi przynętami daj znać jak efekty .Jest kilka wersji tych przynęt zarówno pływające wolno-tonące i szybko-tonące.Oczywiście wszystkie mają grzechotki co dodatkowo prowokuje drapieżniki .Pozdrawiam.

Panowie, brak jakiegokolwiek respektowania zasad...

Łukasz, odnośnie twojej pracy, kiedy chcesz łowić na tego woblera?

Kolor dobry na czystą wodę, zapoznaj się z dietą esoxa, weź spławik i idź nad tą wodę i zobacz co się złapie.

Wątek zgłoś najlepiej do adminów