teethar Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam, mam taką nieprzyjemną sytuację. Krewny przyleciał z USA i przywiózł ze sobą wędkę ORVIS + kręcioł + linkę. Tzn. prawie przywiózł bo wysiadając z samolotu ... zapomniał zabrać części bagażu podręcznego - niestety właśnie tej mojej. CO w tej sytuacji można zrobić? Obecnie nie mam z nim kontaktu ale wylądował na lotnisku we Frankfurcie nad Menem. Miał ktoś kiedyś podobną sytuację na lotnisku w Niemczech? Są tam biura rzeczy znalezionych? pozdrawiam B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 na kazdym lotnisku sa biura bagazu zagubionego wiec moze tam trzeba sie zglosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 O ile ktoś sobie nie przygarnął bagażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Polecam też mieć ze sobą kartę pokładową, Niemcy są skrupulatni, we Frankfurcie szczególnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 niestety ten Amerykanin skrupulatny nie jest... już drugi raz mi taki numer robi, że proszę, żeby mi coś przywiózł i daje ciała... czekam na info od niego czy coś się znalazło. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) niestety ten Amerykanin skrupulatny nie jest... już drugi raz mi taki numer robi, że proszę, żeby mi coś przywiózł i daje ciała... czekam na info od niego czy coś się znalazło. pozdrZajebistego kuriera masz .Tak na poważnie to ładnie zakręcony gość . Edytowane 26 Marca 2014 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 tzn. ostatnim razem przywiózł, ale coś zupełnie innego niż prosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 tzn. ostatnim razem przywiózł, ale coś zupełnie innego niż prosiłem :lol: Jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 tzn. ostatnim razem przywiózł, ale coś zupełnie innego niż prosiłem może niech spróbuje dla odmiany pomarańczowych tabletek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 ale to kazdemu sie zdarza, ja np zamawiajac TV 55" dostalem od kuriera kino domowe heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teethar Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 SPRZĘT SIĘ ZNALAZŁ! HAHAAAAA już do mnie leci ze Frankfurtu n. Menem. Pozdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 SPRZĘT SIĘ ZNALAZŁ! HAHAAAAA już do mnie leci ze Frankfurtu n. Menem. PozdrNIc tylko teraz to uczcić po staropolsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi