Gość Erin Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Może ktoś się orientuje gdzie można zakupić zatyczki do szczytówek, które chronią "szczyt" przed np. zapiaszczeniem wnętrza kijka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Może ktoś się orientuje gdzie można zakupić zatyczki do szczytówek, które chronią "szczyt" przed np. zapiaszczeniem wnętrza kijka ?? W aptece,stopery do uszu dają radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jesli interesuje Ciebie alternatywne ,bardzo tanie rozwiązanie na które nie trzeba szczegolnie zwracać uwagi to proponuje TO: http://allegro.pl/stopery-b5-zatyczki-do-uszu-co-5-para-gratis-i4018144438.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na stronie pstrągmana w galerii są to może w ofercie też się znajdują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Na stronie pstrągmana w galerii są to może w ofercie też się znajdują.Widziałem. Jednak cena 45 złociszy to .... na sali ! Uważasz, że zależy mi na podniesieniu wartości moich wędek o 50%. Dzięki za info o tych zatyczkach Panowie. Cały dzień bym myślał i bym nie wymyślił, taki głupi jestem od tego czytania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Do mniejszych średnic szczytu, w kijkach 10lb i mniej, używam tego.Co to jest?Końcówka zabezpieczająca końce kabli antenowych. Udawało mi się takie znaleźć w sklepach z RTV Edytowane 25 Marca 2014 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Czysty pokrowiec i czujność przy pasowaniu składów działa najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mam kilka silikonowych zatyczek od wkładów do e-fajek. Mogę się podzielić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi