Gofer2005 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Postanowiłeś się podzielić filmem prywatnym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jeśli trafiłem w internecie na właściwego Johna Robertsa, to nie raz na forum przewijał się wątek wyczepiania "zażartej przynęty". Przy okazji, można do tego też użyć zwykłego wyczepiacza pistoletowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Powinno banglac teraz. musialem grzebac w ustawieniach filmu chyba z 5 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nawiązując do tematu. Jakie w waszej opinii są najlepsze szczypce / wyczepiacze do wyciągania kotwic. Aktualnie posługuję się standardowymi szczypcami (około 25cm), natomiast zastanawiam się nad dokupieniem wyczepiacza pistoletowego - czy warto inwestować w takie narzędzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Nawiązując do tematu. Jakie w waszej opinii są najlepsze szczypce / wyczepiacze do wyciągania kotwic. Aktualnie posługuję się standardowymi szczypcami (około 25cm), natomiast zastanawiam się nad dokupieniem wyczepiacza pistoletowego - czy warto inwestować w takie narzędzie?W dobrym guście jest najpierw zapoznać się z artykułami C&R, a potem zastanowić się czy warto zadawać takie pytania tym bardziej na tym forum ze względów ideologicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo23004 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 W dobrym guście jest najpierw zapoznać się z artykułami C&R, a potem zastanowić się czy warto zadawać takie pytania tym bardziej na tym forum ze względów ideologicznych Z przyjemnością przeczytałem większość tych artykułów. Dodam również, że idea C&R jest podstawą mojego wędkarstwa. Myślę, że źle zrozumiałeś moje pytanie. Moim celem nie była weryfikacja zasadności wydania kilku złotówek na nowe narzędzie tylko chęć zdobycia wiedzy na temat najlepszego wyboru.Wracając do lektury artykułów / postów. Przeczytałem je szczegółowo ale ... nie zawierają jednoznacznej odpowiedzi. Są różne sytuacje, wiele również zależy od umiejętności samego wędkarza, zdaje sobie sprawę, że niema uniwersalnego rozwiązania.Wracając do przedmiotu pytania - proszę o ewentualne sugestie dotyczące wyboru narzędzia, które w użyciu jest maksymalnie bezpieczne dla ryby i pozwala na szybkie wypięcie przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi