coma Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Panowie interesuje mnie wędka jak w temacie. Z tego co widzę jest to nowość na rok 2014. W internecie jest o niej na razie tyle co kot napłakał. Być może ktoś z Was miał ją jednak już w swoich rękach, choćby w sklepie i jest w stanie nasmarować kilka słów odnośnie swoich wrażeń? Szukam "niepałowatego" kija pod multik do przynęt o gramaturze do 80 ewentualnie 100 gram, głównie jerków i dużych gum. W poniższym sklepie internetowym właśnie ten kijek zwrócił moją uwagę - Escalade Jerk - 1,80m 40-80g. Zmieściłby się on w przedziale cenowym jaki sobie założyłem.http://www.fishing-mart.eu/sklep/pl/quantum-escalade-jerk-g17-a180-p2192-k14020.html Jeśli macie jakiekolwiek info o tej wędce napiszcie proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witaj Ale ten kij jest jeszcze u nich niedostępny.Piszę o tym bo zaciekawiła mnie ta oferta. PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Znalazłem filmik z tą wędką:https://www.youtube.com/watch?v=TolyqVZhybE&noredirect=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Witaj Ale ten kij jest jeszcze u nich niedostępny.Piszę o tym bo zaciekawiła mnie ta oferta. PozdrawiamAlekZauważyłem ale wydawało mi się, że było tylko kilka sztuk i ktoś je wykupił, bo wersja tego samego kija z większym ciężarem wyrzutowym jest dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi