Szymon4999 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Hej!Wie ktoś czy jest polski sklep internetowy który sprzedaje Swimbaity firmy Castaic?Takie jak tu:http://castaicswimbait.com/shop/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Z tego co wiem - żaden pozostaje Ci zamówienie zza granicy albo popytanie forumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 No tak z zza granicy koszt jednej przynety to np: 70zl + 30zl przesylki to 100 zl za jednego swimma i niedaj boże urwe go nad rzeką.Chyba poszukam cos w wedkarskim. Jedno jeszcze pytanie jest jakas pracownia co wykonuje woblery na zamowienie tz: takiego jak chce i wg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Na tym forum jest wiele osób które zrobią Ci co tylko będziesz chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ale i pewnie ceny wysokie prawda? + Możesz podać mi nick jakiegoś zaufanego strugacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Swimbajtów może nie robi ale struga na pewno łowne woblery i do tego mieszka koło Ciebie: Janusz Wideł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Coś koja*e z gazety Wedkarski Swiat tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 najlowniejsze sa catch22 i platinium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Jakbyś chciał coś podobnego do kształtów castaiców, możesz spróbować spro bbz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Ale i pewnie ceny wysokie prawda? + Możesz podać mi nick jakiegoś zaufanego strugacza? Sam nie kupowałem więc nie wiem ale myślę że nie będą droższe od firmowych. Przejrzyj wątki autorskie, popatrz kto co robi i co Ci się podoba. Chociaż jeżeli chodzi o swimbaity to tego jest na forum niewiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Tak wiem Swimbaity to bardziej Ameryka i Muski no ale nad Polskimi wodami taka przynęta może coś zadziała TAKA NOWOŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 To nawet nie chodzi że ryby inne tylko kupa przy tym roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Coś koja*e z gazety Wedkarski Swiat tak?Na Tarnowskiej 125/1 mieszka. http://jerkbait.pl/topic/24831-woblery-janusza-wid%C5%82a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 tak miedzy nami a prawda, to castaic wprowadzil swimbaity w celu polowu ogromnych californijskich bassow, do polowu innych ryb zastosowano je, jak kazde inne skuteczne wabiki pozniej, lub powiedzmy, zaadaptowano je do celow odmiennych od pierwotnego przeznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi