Wiem, że wielu z Was zna tą wodę jak własną kieszeń, w związku z tym moja prośba o krótkie scharakteryzowanie łowiska. Słyszałem, że dominującą rybą jest okoń, trafiają się szczupaki jest równiez sandacz i sum. Łowisko ma średnio od 1.5m do 9m,więc pytanie, gdzie o tej porze ( październik ) szukać na tym zbiorniku okoni? Wiadomo, że co łowisko to teoria, Zegrza nie znam wcale więc zwracam się do znających akwen o małą podpowiedź . Może macie jakieś sprawdzone namiary lub ewentualne sugestie co do jesiennych łowów.
Mam jeszcze pytanko o bazę noclegową, który z pobliskich Hoteli lub Schronisk Wędkarskich polecacie ( najlepiej aby był jak najbliżej sektorów:
Pytanie
patu
Witam kolegów.
Wiem, że wielu z Was zna tą wodę jak własną kieszeń, w związku z tym moja prośba o krótkie scharakteryzowanie łowiska. Słyszałem, że dominującą rybą jest okoń, trafiają się szczupaki jest równiez sandacz i sum. Łowisko ma średnio od 1.5m do 9m,więc pytanie, gdzie o tej porze ( październik ) szukać na tym zbiorniku okoni? Wiadomo, że co łowisko to teoria, Zegrza nie znam wcale więc zwracam się do znających akwen o małą podpowiedź
. Może macie jakieś sprawdzone namiary lub ewentualne sugestie co do jesiennych łowów.
Mam jeszcze pytanko o bazę noclegową, który z pobliskich Hoteli lub Schronisk Wędkarskich polecacie ( najlepiej aby był jak najbliżej sektorów:
Sektor A - Pogorzelec,
Sektor B - Serock,
Sektor C - Zegrze).
Z góry dziekuję za odpowiedzi.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi