Szymon4999 Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Łowił ktoś na niego? Bo mam zmiar kupić kilka sztuk i nie chce brać tak w ciemno.Bo praca idealna a jak jakość?I czy zęby szczupaków uszkodzą wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 http://m.allegro.pl/wobler-lamany-predator-q5-160mm-39g-kod-8400-i4056128258.html WOBLER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Z Chin sprowadziłem przy okazji innych zakupów jedną sztukę. Nie do końca jej ufałem, ale przy pierwszym poważniejszym użyciu z Drużna prawie metrówkę złowiła.Z tym, ze to jest nie produkowana już wersja pływająca. Rozmawiałem z dostawcą z Ali Express i podobno już ich nie robią W zwiazku z tym sprowadziłem kilka tych wolno tonacych. Nie miałem jeszcze okazji użyć. Będą walczyły z Izumi ...... Lakier w porządku. Kotwice ujdą. Ale i tak na gamaki 13B wymieniłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ja też kilka kupiłem ... jedno co zauważyłem to ze każdy inaczej pracuje... ale ogólnie dobre wrażenie na mnie zrobiły ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi