fishbartek1 Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 witam mam pytanie czy ktoś z was łowi lub łowił na ten kijek i co o nim sądzicie.czy dobrze sie sprawuje przy łowieniu na gumy w zakresie 15-25 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Używałem takiego kijka, tylko o oczko dłuższego. Pałowaty, solidny blank, o dość mięsistej ściance. Ugięcie szczytowe. Przelotki i wykonanie - przeciętne. Średnio udany uchwyt (metalowy) - a to przeszkadza w łowieniu w zimne dni. Nadaje się do agresywnego podania gum w podanej przez Ciebie gramaturze. Niestety, gubił ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Myślę, że w podanej gramaturze znacznie lepiej sprawdzi się Millenium Wobler. Niestety jest nieco dłuższy. Za to znacznie subtelniejszy od tej pałki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzysiek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 Też tak myślę, chyba że kolega chce agresywnie jigować. Osobiście dziś wolałbym Woblera, bo jest bardziej wszechstronny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fishbartek1 Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 dzieki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fishbartek1
witam mam pytanie czy ktoś z was łowi lub łowił na ten kijek i co o nim sądzicie.czy dobrze sie sprawuje przy łowieniu na gumy w zakresie 15-25 g
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi