kogut Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Nie wiem czy tu,ale wklejam od 2min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 A ja tak szukałem okrągłego brzeszczota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunov Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dla mnie bomba, zawsze jakieś drzewko będzie można przepiłować jak rybki brać nie będą Tylko po co to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Ciekawe czy da się naostrzyć kotwice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Bo to jest Megabass ARMY,hmmm czyli taki niby niezbędnik jak jesteś w armii.Zaraz mi się przypomina Bear Grylls,dżungla ,te sprawy. Edytowane 27 Marca 2014 przez kogut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Przy tej długości i zbieżności pewnie niezły pilnik do korka i arborów by z tego zrobił. Jeden pilnik i każde Fi by dorobił ,nieważna długość Edytowane 27 Marca 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Właśnie,przynajmniej człowiek by zaoszczędził na papierze ściernym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Bo to jest Megabass ARMY,hmmm czyli taki niby niezbędnik jak jesteś w armii.Zaraz mi się przypomina Bear Grylls,dżungla ,te sprawy. Klękajcie narody A wersja ARMY dla pań wyposażona pewnie w wibrator ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Złowisz rybę i masz czym oskrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 I pociąć drzewo na ognicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 dobre:)goli,pier.., usuwa ciąże, krawaty wiąże,garnki lutuje i ci.. smaruje. ale trzeba przyznać uchwyt wypas dzieło sztuki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Super sa te japonskie filmiki, fajny marketing skośne potrafia zrobic trzeba przyznac. Jak juz kiedys pisalem - od czasow Godzilli duuuźy postep zrobili. Ito jest prawie jak Steve Jobs rodbuildingu, nie da sie nie lubic goscia Ps. Ale filmiku z kielbasa jeszcze nikt nie przebil jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ps. Ale filmiku z kielbasa jeszcze nikt nie przebil jak dla mnieSiema .Daj link do tej kiełbasy jak masz to wszyscy się pośmiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie ukrywam, że mnie też kiełba zaintrygowała w kontekście rodbuilding'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TriMack Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 jeśli to filmik o którym myślę z zajadaniem kiełbachy jdm hand made albo raczej "self made" i to po wielokroć to fakt japońce są nie do przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wspomóż namiarem ciekawskiego jerkbait'owca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi