payara Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Witam Może ktoś uzywa tych kotwic i mógłby co nieco o nich napisać (u nas niestety niedostepne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siek Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 masz rację te kotwice nie są u nas dostępne chyba chodzi o nasz rynek, małe zapotrzebowanie na ten kształt kotwicy,i cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Mam je przy bassowych MaxRapach. Bardzo dobre kotwiczki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
payara Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Chyba mieszkający w Irlandii przewodnik Jacek Górny,opisał kiedyś w WŚ te kotwice.Uznał je za jedne z lepszych przy łowieniu grubych esoxów i feroxów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Kupuję przede wszystkim OWNERY ST-41TN. W porównaniu do nich VMC są troszeczkę delikatniejsze i lżejsze. Ownery można zdobyć w Japonii bez problemu. VMC szukałem kiedyś dobrych kilka tyg. i nie znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerus Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Tu chyba cos maja,ale ceny swiatowehttp://www.tackle-import.com/epages/61234263.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/61234263/Products/VMC-7556/SubProducts/VMC-7556-0041 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Używałem 7545 spark point, dosyć podobne, rewelacja ale cena też przyprawia i o zawroty głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 cos za cos, kotwice sa bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi