hlehle Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Walczył ktoś wczoraj na przyborze?Ja wcześniej z pracy się urwałem i troszkę pochodziłem za pieskami. Ryb było sporo bo 8 sandaczyków pomiędzy 40 a 50cm, 2 klenie (do 35) i boluś ze 40cm.Niestety nic większego się nie pokazało. Warunki wczoraj były idealne. Niestety teraz chyba będzie mała przerwa - mocno rośnie ciśnienie i woda powoli robi się konkretnie wysoka. Żarły na zapas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Wczoraj powtórka, ale tym razem lepsza Metoda na biegacza:- czyli bieg z miejsca na miejsce, aby zdąrzyć obłowić jak najwięcej ciekawych sandaczowisk W ciągu 1.5 udało się złowić 10 sztuk (fotki w wątku Sandacz 2008). W ostatnie miejsce podjechałem (nie zdejmując śpiochów) samochodem i postanowiłem spróbować muchówką, ze względu na dostępność.Niestety za cienki w to jestem. Za mały streamer, za płytko prowadzony itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Czy ktoś orientuje się jaki jest stan na Narwi w okolicach ujścia Orzyca i w dół ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Odswieze temat. Ladnie dzisiaj braly sandaly na Wisle. Co prawda gimnazjum ale rozdziewiczylem Avida i Viento a jeszcze pozniej kolejny sie zameldowal. Koledzy tez cos tam lowili ale bez szalu wymiarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 Odswieze temat. Ladnie dzisiaj braly sandaly na Wisle. Co prawda gimnazjum ale rozdziewiczylem Avida i Viento a jeszcze pozniej kolejny sie zameldowal. Koledzy tez cos tam lowili ale bez szalu wymiarem. Gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 tia, kopytka mannsa ale niestandardowo prowadzone. Duzo do myslenia dal mi ten wieczor w temacie doboru jigow do miejscowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 @Andrew, w jakich godzinach mieliście brania?Można wiedzieć jaka była charakterystyka miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 20.00-20.30 i potem krotko przed 22.00ga. Przez reszte wieczoru woda raczej martwa. Po 22.00 zerwal sie wiatr i odpuscilismy. Skraj rynny nad materacem z wikliny przy zatoczce oddnogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 Pogadajcie tak sobie a jutro nie bedziecie mieli gdzie kija włozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nie znalazłem innego tematu w którym mógłbym się zapytać o glinki Radzymińskie to odświeżę starego kotleta Czy na Glinkach Radzymińskich można łowić?Do kogo to należy? Szukam informacji w necie, w wykazie wód PZW i nic nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Stawy prwyatne , więc łowić można. Z tego co widziałem szczególnie na tych stawach przy starej S8 ostatnio się ruch pojawił, pewnie coś skubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Może ja trochę pomogę w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 22 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 P - prywatneP/M - prywatne ale wędkarze łapiąN - niczyje? - nie wiem czyje to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Kosu a powiedz mi jak tam z tłokiem? Dużo ludzi się tam przewija i czy wiesz co tam pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Bywa że ludzi sporo bo większość tych bez karty właśnie tam lata. Ryby większości gatunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 23 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Kolega łapał tam karpie po kilkanaście kg ale to 20 lat temu. Obecnie ktoś nawet siatkę stawiał w ciągu dnia. Kolega widział. Cześć glinianek należała kiedyś do koła wędkarskiego. Obecnie są bezpańskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi